ShaDow_Pro 555 Opublikowano Sobota o 09:08 Opublikowano Sobota o 09:08 1 godzinę temu, bofff napisał(a): zapytałem endorfy czy ten z FM5 pasuje, Gdzieś widziałem w Internecie że ktoś używał i mu pasowała. Ale to do zweryfikowania wiadomo.
bofff 127 Opublikowano Sobota o 09:20 Opublikowano Sobota o 09:20 Kurde, niby to tylko pinout, więc powinno być ok. Ale endorfy pisze tak Dzień dobry, dziękujemy za przesłanie zapytania. Nie zalecamy podłączania tego przewodu z zasilaczami serii FM2. Prosimy skorzystać z przejściówki dołączonej do karty graficznej.
DarkeVo 335 Opublikowano Niedziela o 19:10 Opublikowano Niedziela o 19:10 (edytowane) Dziś wymieniłem wentyle z budy na arctica i teraz jest 5x140 i 3x120. i szok ciszateraz tylko słychac wentyle od gpu jak sie rozkręcają a temperatury myśle że spoko Edytowane Niedziela o 19:10 przez DarkeVo 4
Send1N 4 153 Opublikowano Niedziela o 20:25 Opublikowano Niedziela o 20:25 Mówiłem że arctic jest spoko w każdej pozycji a na ssaniu to jest najcichszy wentylator na rynku (czyli tak jak masz na piwnicy pod kartą) to kupują jakieś noctu'y 1
DarkeVo 335 Opublikowano Niedziela o 20:48 Opublikowano Niedziela o 20:48 (edytowane) @Send1N zmienisz mi jeszcze wentyle w gpu na arctica🤔 no nie bądź żyła 😂🤭 chociaż do tych wentyli mam farta bo te argb czy max to mi zdrowia zniszczyły😅 A i jeszcze jakiegoś spreya czarnego muszę kupic na to gpu I bedzie komplet🤭😂 Edytowane Niedziela o 20:49 przez DarkeVo 1
Send1N 4 153 Opublikowano Niedziela o 20:53 Opublikowano Niedziela o 20:53 Ta złota karta całkiem niezle kontrastuje, taka sztabka złota wśród nędzy 3
bofff 127 Opublikowano Poniedziałek o 11:09 Opublikowano Poniedziałek o 11:09 (edytowane) W dniu 22.11.2025 o 10:20, bofff napisał(a): Kurde, niby to tylko pinout, więc powinno być ok. Ale endorfy pisze tak Dzień dobry, dziękujemy za przesłanie zapytania. Nie zalecamy podłączania tego przewodu z zasilaczami serii FM2. Prosimy skorzystać z przejściówki dołączonej do karty graficznej. Wygląda, że poza PCIet, całkiem zmienił się pinout. Edytowane Poniedziałek o 11:12 przez bofff 1
ElKojot 28 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To i ja się pochwalę ostatnimi modyfikacjami. Była próba pójścia w 9070XT Pure, ale przyjechał razem z bandą grajków Kolory na zdjęciu trochę podrasowane, bo coś aparat nie chce wyłapać pomarańczowego koloru ledów Zastanawiam się tylko czy ułożenie tak kabli od GPU jest bezpieczne dla tej wtyczki? 3
Send1N 4 153 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wygląda jak czarny brat PC @Krzysiak 1
DarkeVo 335 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Przy tych bocznych 140 ta tylnia 120 wygląda ujowo🤭 jak się ten prime spisuje? Temperatury i głośność wentyli? 1
Rekomendowane odpowiedzi