Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana budy mi dzisiaj przez myśl przeszła bo po zmianie monitora z 32 na 27" jest więcej miejsca, ale jak kurna pomyślę o tych wszystkich kablach itp to opadam z sił :E U Ciebie przynajmniej masz moźliwość wrzucenia wentyli pod kartę, u mnie piwnica zabudowana i się może trochę przyduszać. Ja chyba jeszcze starej budy Regnum L50 nie wyrzuciłem. A może wyrzuciłem i to stary aerocool PGS VS-9 czy jakoś tak :hmm: Pierwsza buda kupiona w 2010.

Opublikowano

W dużej nieskomplikowanej budzie, jak trzeci raz w życiu robiłem, to już prawie przyjemność była z kablami. W tej małej jak robiłem pierwszy raz to były nerwy i stres. xd

A jak wrażenia po przesiadce z mniejszego monitora na większy?

Opublikowano

Mój wcześniejszy komputer który poszedł do młodszego, teraz dostał w spadku 7800xt. Mi zachciało się szklarni, a w sumie ta skrzyneczka podoba mi się bardziej.

Na święta pod choinkę sprezentuje jakieś chłodzenie co by ładniej było, obecne spokojnie daje radę ale nie wygląda.

IMG_20251201_1030132642.thumb.jpg.1bdad68b4cb4bbe59e00c77c9d3092ef.jpg

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, duniek napisał(a):

złowilem taki dzis za 500

3930k
32gb 2400
770gtx
650d
2x1tb black
240ssd
bluray

IMG_8601.JPEG

Ten komp to z garażu przyniesiony bez urazy? Raczej ciężko będzie znaleźć Ci klientów z taką reklamą🤔

Opublikowano
7 minut temu, Send1N napisał(a):

im większy syf tym większy prestiż

ostatnio byłem w w warsztacie u znajomego mało do kanału nie wje..em się a on prawi że to porządek🤣

Jest podnośnik ale pod jest kanał nie zakryty kumaszFixingCareZachJobeGIF.gif.c2f0c7bbdbc23e4d7f7ddf6c9c692717.gif

@end1N warto ten wzmacniacz słuchawkowy FiiO Olympus 2 (E10K) kupić?

• Haha 1