Krzysiak 200 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) To i ja wrzucę swojego grata, bebechy w sygnie. Edytowane 30 Października przez Krzysiak 10
Gret 92 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października To ja wrzucę swoją skrzynkę, zdjęcie stare ale nic się od lat nie zmienia 10
creatinfreak 9 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Edytowane 31 Października przez creatinfreak 7
MainDaanav 8 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Taka trochę gaming bida wersja 4 1
m@rcinpl 9 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Edytowane 1 Listopada przez marcinpl 7
ShaDow_Pro 30 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) U mnie tak to na ten moment wygląda Edytowane 1 Listopada przez ShaDow_Pro 10
Maxforces 8 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada 11 godzin temu, ShaDow_Pro napisał: U mnie tak to na ten moment wygląda Ladnie ale by tu woda idealnie pasowala by pozbyc sie tej kanapki. Bialy nie wydzie z mody
ahaed 20 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada To dodam też nasze. Rudy mojej żony, czarnobyl mój. 18 1
MainDaanav 8 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 3 godziny temu, ahaed napisał(a): To dodam też nasze. Rudy mojej żony, czarnobyl mój. jak dla mnie czarnobyl wymiata 2 1
Voodoo2 77 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada @ahaed pamiętam z pclaba, widziałem juz, ale za każdym razem podziwiam 1
Pitt_34 102 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W dniu 2.11.2024 o 07:45, Maxforces napisał(a): Bialy nie wydzie z mody Coś w tym jest 6
Voodoo2 77 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) chyba pora coś zmienić Edytowane 5 Listopada przez Voodoo2 10
daerragh 29 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) OFFTOP: Sugeruje uatrakcyjnic watek i zmienic jego nazwe na: Pokaż kotku, co masz w środku Edytowane 4 Listopada przez daerragh 1 2
ket_rab 7 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) A to mój pecet którego odpalam zbyt rzadko. Edytowane 4 Listopada przez ket_rab 6
wallec 16 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada W dniu 4.11.2024 o 08:10, Voodoo2 napisał(a): chyba pora coś zmienić Przepnij sobię tą wtyczkę tak żeby była obok tej powyżej i potrzeba modowania/zmian zaspokojona na pół roku? 2
Voodoo2 77 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Godzinę temu, wallec napisał(a): rzepnij sobię tą wtyczkę tak żeby była obok tej powyżej i potrzeba modowania/zmian zaspokojona na pół roku? Tą obok tamtej wiesz to forum komputerowe, można było by pisać dosadniej. Ta do GPU górą i przez piwnice obok wychodzącej do zasilania mobo? Edytowane 5 Listopada przez Voodoo2 1
wallec 16 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Tą z print screenu, która jest niżej niż pozostałe. Chyba od wentylatorów i wepnij obok białej - zrobiłem strzałkę w paint.
Voodoo2 77 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Panie to już ni ma dawno żadnego kabelka, dawno zrobione tylko to zdjecie z pierwszej rewizji, temu tak wyglada. Gdzie bym takie kłaki zostawił, już wszystko do octo i splytty 9 z tyłu podpięte Edytowane 5 Listopada przez Voodoo2 1
aerial 22 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Kontynuacja największego zbiorczego przyklejonego tematu z pclaba w tym dziale, który miał 2419 stron. Prezentujemy i komentujemy swoje stanowiska, komputery, nowe nabytki itd. Edytowane 7 Listopada przez aerial 2 1
Rusław 14 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada To na dobry początek, tak żeby pusto nie było😉 10
Krzysiak 200 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Nie wiem czy był sens zakładać ten temat przy już istniejącym podobnym Edytowane 7 Listopada przez Zhao Tematy połączyłem w jeden :)
RyszardGTS 368 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada To chyba nowe, stare pclabowe "prezentujemy nasze maszynki"? Wpis taktyczny 1 2
Send1N 309 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Nie to stare, nowe benchmarkowe "pochwal się co masz w środku!" Wpis nietaktyczny
Rekomendowane odpowiedzi