DarkeVo 757 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Aio od nzxt okazało sie głośna lipa i teraz czas na aio od lian li ale już widzę że jest cichsze o wiele na 100% teraz jeszcze czekam na link od @Send1N żeby wrzucić do wyświetlacza i można zaczynać weekend 🤭😂😂😂 1 3
Send1N 5 961 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) @DarkeVo rozpalaj tam bo na razie to taki żar pod ziemniaki zrobiłeś widzę Edytowane 20 Marca przez Send1N 2
DarkeVo 757 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Dzięki @Send1N rozpala się i teraz mogę w końcu otworzyć browca i relaksować sie weekendem🍻😂 20260320_211922.mp4 3
Elder 908 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Zastanawia mnie skąpstwo producentów AIO w kwestii węży. Co większa buda to kretynizm z za krótkimi wężami AIO i ich ukryciem jakby ktoś namolnie żałował gumy i oplotu. Nadmiar zawsze idzie ułożyć i ukryć ale za krótkie lipa. Mój staruch do ciapania w stare giery jak FC PRIMAL/CRYSIS w drugiej 925 bo pierwsza 925 z modami na CNC gruby upgrade dostaje na dniach (ale o tym później). 3
AudRob 495 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Tu po zmianie karty z 4080 zakupionej od dobrego przyjaciela z forum. Edytowane 23 Marca przez AudRob 4
Grolshek 1 272 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 14 minut temu, AudRob napisał(a): Tu po zmianie karty z 4080 zakupionej od dobrego przyjaciela z forum. Strasznie brzydkie. Mówiłem: sprzedaj mi tego Gamerocka... 1
AudRob 495 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 8 minut temu, Grolshek napisał(a): Strasznie brzydkie. Mówiłem: sprzedaj mi tego Gamerocka... Nie ma opcji🤔🍺
AudRob 495 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Oczywiście wszystkiego dobrego życzę oraz bezawaryjnego użytkowania z zakupu TOP karty RTX 5090 dla @ Czarny_PLone👍 Edytowane 23 Marca przez AudRob 1
AudRob 495 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 4 godziny temu, Grolshek napisał(a): Mówiłem: sprzedaj mi tego Gamerocka... Masz duży wybór 4090 na OLX nie ma problemu
Send1N 5 961 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca (edytowane) W dniu 20.03.2026 o 22:40, Elder napisał(a): Co to za model podkładki (tej dużej) w kratkę pamiętasz może? wygląda całkiem spoko przynajmniej na zdjęciu, na pewno nie zbiera tak syfu jak cała czarna a wygląda dość profesjonalnie Edytowane 24 Marca przez Send1N
Elder 908 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca To mata modelarska samogojąca XXL, tnę na tym folie vinylowe nożem jak mody do PC robię jest nie do zabicia. Nie zbiera syfu,można myć wodą z detergentem jak ją się upaprze. Szmaciaki mam od GENESIS ale zbierają kurz i brud więc pralka je leczy. 1
bofff 227 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca niektórzy mówią, że nie można zmieścić 360 do dan A4, ale to nieprawda można tylko trzeba ją podzielić 240+120 na razie barrow 7800x3d/9070 reaper jeszcze ze zwyklym biosem 2 3
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) U mnie AIO wjechało Edytowane 2 Kwietnia przez ShaDow_Pro 4
DarkeVo 757 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia U mnie tez zmiana🤭 po chłodzeniu od nzxt i lian li na którym sie zawiodłem🙆 naszło mnie na poczciwego arctica 360 który cichutko pracuje na 50% ok 2000rpm i musiałem spróbować też ich nowych wentyli. Na froncie p14 pro 600-800 rpm i tył tak samo, jest przyjemnie. Chyba najlepsze wentyle jakie mi sie trafiły od arctica😅 na chwilę obecną koniec zmian bo zawiodłem sie troche na produktach niby premium. Dają wyświetlacze i inne pierdół a kultura pracy leży i kwiczy😂 3 1
organiser 9 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Moje pierwsze aio w życiu corsair icue link titan 360 rx lcd 2
ElKojot 42 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia W dniu 2.04.2026 o 19:17, DarkeVo napisał(a): U mnie tez zmiana🤭 po chłodzeniu od nzxt i lian li na którym sie zawiodłem🙆 naszło mnie na poczciwego arctica 360 Czyli ten Hydroshift nie ma podejścia do Arctica?
DarkeVo 757 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia @ElKojot według mnie jest mniej wydajne I do tego nawet na 1600rpm pompka jest głośna także lipa 1 1
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Za 2250 nowe 5070 Trio właśnie upolowałem 8
Ozzbi 31 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia szkoda ze nie Ti dobre chłodzenie - będzie cisza 1
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Ti miałem rok temu, Zotac Solid, i nie była zła, ale potem pasta się wypompowała jak nic, bo temperatury miała przeciętne po czasie. Zobaczymy ile ta ze mną wytrzyma Edytowane 7 Kwietnia przez ShaDow_Pro
Rekomendowane odpowiedzi