zireael7 22 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada U mnie taka buda . Daję w spoiler, gdyby grafiki były wielkie . Spoiler 2
Kakarotto 48 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @ahaedNa pclab to był top, tu też jest top. Przynajmniej dla mnie. 1
ahaed 19 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 3 godziny temu, Kakarotto napisał(a): @ahaedNa pclab to był top, tu też jest top. Przynajmniej dla mnie. Tu wszystkie są top . Jak się człowiek tych cudów naogląda, to zaraz się zastanawia co w swoim zmienić. Tzn co by zmienić, to każdy wie. Ale dlaczego to zawsze tak drogo wychodzi 1
Kakarotto 48 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 4 minuty temu, ahaed napisał(a): Tu wszystkie są top . Jak się człowiek tych cudów naogląda, to zaraz się zastanawia co w swoim zmienić. Tzn co by zmienić, to każdy wie. Ale dlaczego to zawsze tak drogo wychodzi Nie musisz być taki skromny. Twoje dzieła przykuwają wzrok i nic tego nie zmieni. Ta "rdza" się świetnie komponuje z zielonym płynem. Oczywiście nie mówię, że inne dzieła są jakieś gorsze, po prostu każdy ma różne gusta. 2
ahaed 19 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Komp jak komp Ale dziękuję. Planuję "małe" zmiany ale wiecznie czasu brak. Cały wolny czas poświęcam na składanie do końca malucha ;p . Tak, fiata 126p z 76 rocznika. Tam już nie ma zabawy z wodnym, wszystko idzie na powietrznym jak porsche Edytowane 9 Listopada przez ahaed
ShadowMan 12 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) O, widzę, że tutaj też jest temat z maszynkami użytkowników, podobnie jak było na PCLab. Tyle że na PCLabie ten temat ciągnął się chyba od 2007 roku. Jak się przejdzie na pierwsze jego strony, to już można tam podziwiać prawdziwe retro maszynki. A, jako że PCLab zamykają, to skopiowałem ostatnie zdjęcie mojej maszynki, które wrzuciłem tam ostatnio i przeklejam tu. Od tamtej pory nic się nie zmieniło, więc nadal jest aktualne. Edytowane 10 Listopada przez ShadowMan 6
CryptTM 45 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) A dobra, wrzucę i swoje, sprzęt z sygnaturki: Tu zamknięta, full mesh zamiast szkła na froncie: Edytowane 10 Listopada przez CryptTM 4
bofff 10 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada oki to i moje mój, ala szalony hydraulik +1080 syna córki 8
Funiek 6 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Witam. Pokaże moje pudełko do pracy i rozrywki które ostatnio złożyłem. 6
Funiek 6 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pitt_34 napisał(a): Obudowa lian li 011 dynamic ? Tak.
Pitt_34 86 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Właśnie się nad nią zastanawiam. Fajnie się prezentuje. 1
maxmaster027 62 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Umbrella Corporation, nie no to jest mega fajne, kolory nawiązujące do LAB, i wogole jeden z lepszych projetkow jakie widzialem 1
Pitt_34 86 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Tak, zrobił kawał dobrej roboty, mi też się mega podoba 👍🏼
bofff 10 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Funiek napisał(a): Tak. ale chyba XL? co to za chłodnice? 60mm? te slinf dają radę z takimi grubasami? świetny projekt!, rez z zielonym i w tej miedzi cud miód, dekontaminowałbym jak zły
Qrdello 61 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @Funiek Piękna, ja jedyne co ostatnio zrobiłem to wyłączyłem podświetlenie wentylatorów i same paski zostały muszę kupić jakieś fajne śmigiełka z odwróconym przepływem i paskami ledowymi zamiast pełnego podświetlenia No i prosiak doszedł 2 1
Funiek 6 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, bofff napisał(a): ale chyba XL? co to za chłodnice? 60mm? te slinf dają radę z takimi grubasami? świetny projekt!, rez z zielonym i w tej miedzi cud miód, dekontaminowałbym jak zły Tak, to jest model XL. Radiatory 60-tki Alphacool. Nie wiem, o jakiej miedzi mówisz, ale rez jest zielony Edytowane 2 godziny temu przez Funiek
Gret 63 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wpadły nowa płyta cpu ram i chłodzenie. Reszta zostaje. Przy takich przekładkach człowiek docenia wielką obudowę i fajne rozwiązania montażowe.
CryptTM 45 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu @Qrdello Co Ci tak ten S24U te zdjęcia przeświełił... Wyglądają, jakby byłu robione budżetówką do 1kzł
Rekomendowane odpowiedzi