Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Send1N napisał(a):

Bardzo dobrze że nic nie wisi, u siebie mam założone grafitowe rolety z aluminiową powłoką od zewnętrznej strony jak zasłonię całkowicie to jest ciemno jak w nocy i taki był zamiar :E też nie uznaje żadnych firan (farfocli) pewnie chodziło o sam kształt okna bo jest faktycznie jakiś nietypowy xD 

Dokładnie o kształt👌

Opublikowano

Ktoś coś na temat kabli pod biurkiem i samego biurka? Wchodzę :cool: Jakość zdjęć do duszy, ale nie o to w tym momencie chodzi :P Poza kablem HDMI wszystko docięte na długość. Korytko tylko i wyłącznie po to żeby schować w nim przedłużacz, do którego podpięte są słuchawki, monitor i jednostka.

01.jpg

02.jpg

Desk.jpg

• Like 14
  • Upvote 2
Opublikowano
4 godziny temu, Finak napisał(a):

Ktoś coś na temat kabli pod biurkiem i samego biurka? Wchodzę :cool: Jakość zdjęć do duszy, ale nie o to w tym momencie chodzi :P Poza kablem HDMI wszystko docięte na długość. Korytko tylko i wyłącznie po to żeby schować w nim przedłużacz, do którego podpięte są słuchawki, monitor i jednostka.

01.jpg

02.jpg

Desk.jpg

Klasa, ale musisz miec zaje***** mocna psychike do takiej sciany i czarnych dodatkow. 
Ewentualnie jestes kurz-friendly ;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@oldfashioned to jest pikuś ;) ja mam czarne biurko, czarny stolik, czarne obicie łóżka + wiele innych czarnych dodatków w pokoju w którym stoi pc i nie mam silnej psychiki, musze zamiatać/ścierać kurz 2 razy w tygodniu  żeby to nie wyglądało jakby stało w piwnicy pół roku :E 

Edytowane przez Send1N
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysiak napisał(a):

Drobna kosmetyka (wywalenie przedłużek białych do GPU) i ostatecznie zostaje tak.

Trzy wentylatory zasysające powietrze, to nie za mało? Ja bym dał AIO na górę, a boczny na wlot.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysiak napisał(a):

Kabel poszedł między radiatorem a backplate 

IMG_20251023_123249278.jpg

Czyli da się osiągnąć efekt jak w nitro+ na innej wersji od sapphire bez zdejmowanego BP :E popsułeś im sprzedaż w tym momencie xD 

• Haha 4
Opublikowano
33 minuty temu, ju-rek napisał(a):

Trzy wentylatory zasysające powietrze, to nie za mało? Ja bym dał AIO na górę, a boczny na wlot.

Dół się kręci szybciej niż reszta. Ogólnie nie lubię patrzeć na wentyle od dupy strony stąd jest jak jest, już te dolne mi mocno przeszkadzają. Czekam aż wejdą do sprzedaży rewersy od Arctic i wtedy się będzie coś kombinować.

Godzinę temu, Grolshek napisał(a):

Nie za bardzo zagięte?

Po zrobieniu fot puściłem je po trochę większym łuku.

34 minuty temu, Send1N napisał(a):

Czyli da się osiągnąć efekt jak w nitro+ na innej wersji od sapphire bez zdejmowanego BP :E popsułeś im sprzedaż w tym momencie xD 

Jest sporo luzu między backplate a radiatorem, przez co na luzie da się przepuścić tak kable 😆

• Upvote 1
Opublikowano

U mnie zmiana na testy - weszły O-ringowe darkflashe. 

20251024_203453.thumb.jpg.e08e66b5003080461f7aaa6ba4d7495c.jpg20251024_203502.thumb.jpg.a2f421c7e7c62938e57fdf2ce40280a1.jpg

Duży plus za dołączone kontrolery, niestety to są wentylatory sterowane tylko z pilota - tzn. mają dwa tryby pracy bez możliwości podpięcia pod 4pin na mobo :/ Niemniej są bardzo ciche w trybie silent, a w trybie performance wciąż w granicach rozsądku.

Podświetlenie ładne, oringi z obydwu stron wentylatora, fajne efekty wbudowane. Generalnie jak za 120 ziko/ 3 szt to można powiedzieć przy możliwości regulacji z mobo byłoby genialnie.

• Like 4
Opublikowano

Tak jest wersja z reversem ale na Amazonie jest teraz w promocji zwykłą wersja, jak za te pieniądze to spoko. Wersja reverse jest na allegro  za 34 zeta sztuka

https://allegro.pl/oferta/wentylator-reverse-thermalright-tl-s12r-120x120x25-argb-pwm-1500rpm-bulk-17622529759?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=d5142a48-503b-4887-bc1a-43f3e24264f9&utm_content=fe001784b05c#