j4z 942 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Metal jest jak klasyczna. Nie każdy rozumie. Bez urazy oczywiście. 😀 1
CrooV 80 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 13 godzin temu, j4z napisał(a): Metal jest jak klasyczna. Nie każdy rozumie. Bez urazy oczywiście. 😀 Dokładnie, mi akurat najbardziej podchodzą mocne, dobrze brzmiące riffy "darcie mordy" to tylko dodatek , choć akurat w przpyadku Gojiry zarówno wokal jak i instrumental jest dla mnie na najwyższym poziomie i idealnie ze sobą współgra 1
Pitross20 287 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Na otwarciu igrzysk ubiegłym roku dołożyli do pieca. Gojira obecnie dla mnie best metal zespół.
CrooV 80 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Godzinę temu, Pitross20 napisał(a): Na otwarciu igrzysk ubiegłym roku dołożyli do pieca. Gojira obecnie dla mnie best metal zespół. Potwierdzam , jeden z nie wielu pozytywnych aspektów tamtych igrzysk 😉
Send1N 4 176 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) 16 godzin temu, j4z napisał(a): Metal jest jak klasyczna. Nie każdy rozumie. Bez urazy oczywiście. 😀 Metal metalowi nie równy, też lubie kawałki z tego gatunku ale tam wyżej co skomentowałem to jest tylko ryczenie Edytowane 30 Maja przez Send1N 1
j4z 942 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Lecimy z dyskografią Mety - dzień pierwszy Głowa sama lata 2 1
j4z 942 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Pocisnąłem z Kill'em All i Ride The Lightning i mała przerwa... Niekoniecznie od Metallici. Ale grają. Aż mam ciary. Edytowane 3 Czerwca przez j4z 1
Stjepan 2 377 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jedziemy dalej z Mystic Festival dzisiaj będę widział te trzy kapele. Ryj sam się uśmiecha na tą wieść jeszcze jeden drink i spadam na festiwal.
Send1N 4 176 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Pite było to się słuchało Edytowane 8 Czerwca przez Send1N 2
Kakarotto 730 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca W dniu 7.06.2025 o 18:32, j4z napisał(a): 1
raven555 265 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Całemu PiS i wszystkim Kaczystom https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=europe+after+the+rain+wacken+2008&mid=66AC0DCD9EFF4C4828B966AC0DCD9EFF4C4828B9&FORM=VIRE 2
Áltair 270 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Tak prezentuje się obecnie muza i animacja z AI.
GordonLameman 8 454 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Edytowane 12 Czerwca przez GordonLameman
Rekomendowane odpowiedzi