Akuki 59 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) To jeszcze ciut Zack'a. Edytowane 19 Lipca przez Akuki 1
j4z 943 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca (edytowane) Lubimy osiemdziesiąte? To słuchamy Talk Talk! Później No Doubt coverowali ten kawałek: @Send1N Może nie znasz. Może polubisz. Pozdro Edytowane 21 Lipca przez j4z 1
Send1N 4 191 Opublikowano 21 Lipca Opublikowano 21 Lipca Znam znam, świetny kawałek przyznam szczerze że poznałem go kilkanaście lat temu dopiero ja Gwen Stefani go scoverowała i oczywiście oryginał lepszy 1
j4z 943 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Ostro :O Aż mnie ciary przeszły. Zaraz po pożegnalnym koncercie BS? lol. [*]
j4z 943 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca W dniu 21.07.2025 o 13:26, Send1N napisał(a): Znam znam, świetny kawałek przyznam szczerze że poznałem go kilkanaście lat temu dopiero ja Gwen Stefani go scoverowała i oczywiście oryginał lepszy Kawałek, kawałkiem... Warto zapoznać się z resztą ich twórczości. Co do wykonania, z pamięci ciężko mi stwierdzić, które jest dla mnie lepsze.
raven555 265 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/news/świat-muzyki-w-żałobie-nie-żyje-ozzy-osbourne/ar-AA1J6Z1t 3
ghostdog 906 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Black Sabbath oraz solowe projekty dość późno zawitały w mojej kolekcji. Człowiek słuchał ciężkiego grania ale jakoś omijał BS, choć wiedział, że to legenda heavy metalu. Teraz nawet sporo słucham dokonań "Księcia Ciemności". 3 1
raven555 265 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca (edytowane) W hołdzie Ozzy-emu i innym gwiazdom,które za wcześnie odeszły R.I.P. Edytowane 23 Lipca przez raven555 4
Rekomendowane odpowiedzi