Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-01-12/sniadanie-rymanowskiego-w-polsat-news-i-interii-12stycznia/

Ale to są oszuści obie strony pod rękę 

Godzinę temu, prystek napisał(a):

sam fakt dyskusji ze taki śmietnik i degenerat jak braun moze byc kandydatem na Prezydenta RP uwlacza naszemu społeczeństwu i obraz ludzka inteligencje- to niesamowite jak ten Narod dal sie upodlić i ogłupić po 50 latach ruskiego buta i niedoli 

Sam fakt dyskusji o czymś co nie będzie miało miejsca i jest jakąś fantastyką uwłacza temu forum i obraża ludzką inteligencje , społeczeństwo dało się ogłupić i upodlic przez te lata "wolności" po 1991 roku bardziej niż przez te 52 lata niewoli ruskiej 

Opublikowano (edytowane)

@Camis mentzen mistrz , wystarczyło powiedzieć że jako prezydent postawi veto na każdą ustawę podwyższająca podatki i będzie składać w sejmie obywatelskie projekty również te które składają "młodzi"

Co to w ogóle za idiotyzmy co to znaczy młody? 

https://sjp.pwn.pl/slowniki/młody.html

Wg opisu w słowniku języka polskiego młody człowiek to małolat a osoba małoletnia to taka która nie skończyła 18 lat a takie nie mogą głosować więc pytanie idiotyczne trochę logiki i rozmontował by tego dziennikarza a przy okazji udzielił odpowiedzi 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, LeBomB napisał(a):

To sprawdź sobie co znaczy dorosły, jak chcesz być taki dokładny :D 

Co ma wspólnego jedno z drugim ? Stwierdzenie że pytanie jest idiotyczne to bycie dokładnym?

Twoj post jest w tym momencie również idiotyczny nic nie wnosi do tematu napisałeś kilka losowych słów 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
37 minut temu, voltq napisał(a):

pytanie jest idiotyczne to bycie dokładnym

Czy idiotyczne czy nie, każdy pytanie zrozumiał. Mnie bawią komentarze tych ryjów co twierdza, że nagranie jest pocięte, bo przerosło memcena - wesoły elektorat

Opublikowano

Myślę, że to ludzie nieżyczliwi Grzegorzowi Braunowi rozpuszczają takie plotki. Grzegorz Braun jest wielkim patriotą Konfederacji; przecież nie chciałby jej rozbicia - powiedział Mentzen, który w sobotę wieczorem spotkał się na żywieckim rynku z mieszkańcami.

Informację o możliwym starcie Brauna jako pierwszy podał na portalu X dziennikarz Piotr Szlachtowicz. Potwierdził ją później portalowi Onet prof. Mirosław Piotrowski, były europoseł PiS, związany ze środowiskiem Radia Maryja. - Potwierdzam, że Grzegorz Braun wystartuje w wyborach na prezydenta RP. Mogę jeszcze dodać, że konwencja odbędzie się po zebraniu podpisów - zacytował portal słowa prof. Piotrowskiego.

Informacje od pachołka PiS który brał od nich pieniądze 

I od byłego posła PiS, nie ma większych hipokrytów od PiSu i ludzi z nim związanych 

1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a):

Czy idiotyczne czy nie, każdy pytanie zrozumiał. Mnie bawią komentarze tych ryjów co twierdza, że nagranie jest pocięte, bo przerosło memcena - wesoły elektorat

To wyjaśnij mi jaka jest definicja młodego człowieka i czym różni się w kontekście wyborów na prezydenta od starego człowieka albo średniego człowieka może też być dojrzały człowiek albo niedojrzały 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, voltq napisał(a):

To wyjaśnij mi jaka jest definicja młodego człowieka

Niech Ci to wyjaśni sam Bosak. Bo ja na głupie pytania nie odpowiadm 

Masz jeszcze wklejkę z ich strony, tam zapytaj, bo oni sami chyba nie mają problemu z definiowaniem "mlodzi" jak Ty teraz na siłę @voltq

Screenshot_20250112_185547_Chrome.jpg

Edytowane przez Voodoo2
  • Confused 1
Opublikowano
3 godziny temu, Spl97 napisał(a):

Jprdl, przecież Wiejski to jest największy debil na tej planecie. Jak ty możesz tego zjeba repostować?

Opublikowano (edytowane)

@Voodoo2 wg definicji bosaka młoda osoba to 18-29 

FREE_840

Bosak bredzi bo na lewicę zagłosowało więcej "młodych" kobiet niż na konfederację wg tych danych 

Ciekawi mnie jak oni to liczą skoro głosowanie jest tajne i na karcie jest tylko X nie ma nic o wieku płci itd osoby która głosuje 

Nawet gdyby policzyli osoby które głosowały to i tak nadał nie wiadomo kto na kogo głosował jedynie że wziął udział w głosowaniu ale czy oddał głos ważny i na jaką partię tego już się nie da zweryfikować, chyba że ktoś mnie oświeci 

Sondaże mnie nie interesują i to że ktoś stoi pod komisja i zrobi sondaż na 1000 osób a głosuje 30 mln

@Camis Kosiniak kamysz bredzi nie wiem jak teraz ale mnie jeszcze uczyli w szkole co to jest piramida żywienia człowieka i jakie produkty jeść najlepiej , problem jak zwykle leży gdzieś indziej ale dziś grubasa nie możesz nazwać grubasem bo to mowa nienawiśći brak tolerancji itd zamiast pomóc takiej osobie żeby ruszyła dupę na trening i zrezygnowała chociaż ze słodyczy i przeszła na zwykłą wodę do picia to lepiej udawać że problemu nie ma 

Gdyby w szkole wprowadzili od 1 klasy lat 7 do zakończenia szkoły lat minimum 18 codziennie 2 godziny jakieś siłowni połączonej z cardio dostosowanej do wieku osoby to nie było by praktycznie otyłości 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
12 minut temu, Spl97 napisał(a):

Nadal lepszy niż Stanowski.

A czy ktoś tutaj cytuje Stanowskiego?!

Opublikowano
12 minut temu, voltq napisał(a):

@Voodoo2 

Sondaże mnie nie interesują i to że ktoś stoi pod komisja i zrobi sondaż na 1000 osób a głosuje 30 mln

I ty masz prawa wyborcze?!

Ignorowanie całej nauki jaką jest statystyka, bo mu politycy wmówili jakieś bzdety.

Dla mnie to jest niewyobrażalny poziom ignorancji. 

18 minut temu, Spl97 napisał(a):

Nadal lepszy niż Stanowski.

Nie. Trzymajmy pls poziom. Bez Giertychów, pińskich i całej reszty szurków z KO.

Opublikowano
Godzinę temu, voltq napisał(a):

Co ma wspólnego jedno z drugim ?

Bardzo dużo. Na podstawie definicji określenia "młody" stwierdziłeś, że pytanie jest idiotyczne. Napisałem, żebyś sprawdził definicję dorosłego, bo jak chcesz się czepiać określeń, to w odniesieniu bezpośrednim do definicji dorosłego, pytanie byłoby tak samo idiotyczne.

https://sjp.pwn.pl/slowniki/dorosły.html

Cytat

dorosły I
1. «taki, który osiągnął odpowiedni wiek i stopień rozwoju»
2. «właściwy dojrzałemu człowiekowi»

https://sjp.pwn.pl/sjp/dojrzaly;2452975.html

Cytat

Dojrzały o człowieku: ukształtowany pod względem umysłowym i emocjonalnym

Zatem w świetle definicji słownikowych idąc Twoim tokiem rozumowania, jak powinno brzmieć pytanie? :D 

• Confused 1