Suchy211 1 262 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 1 godzinę temu, Winter napisał(a): Smutne, ale coś w tym jest. Idealny symbol perzeregulowania.
Gość Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 4 minuty temu, Suchy211 napisał(a): Smutne, ale coś w tym jest. Idealny symbol perzeregulowania. Smutne to jest, ze tacy, jak on chca rzadzic tym kontynentem.
Suchy211 1 262 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Eh widzę ze typ ma to źle ustawione. Nie miej czasami nie ma potrzeby wymyślać koła na nowo i wystarczy cisnąć butelką. Takie wynalazki są zbędne, tym bardziej że zawsze znajdzie się ktoś kto nie będzie umiał tego użyć. A tu jednak przecież nie mamy do czynienia z kretynem. On jakoś tym politykiem został. Edytowane 10 Lutego przez Suchy211 1
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 godziny temu, Winter napisał(a): Kraj, który 86 lat temu rozpętał II W.Ś teraz sobie nie może poradzić z butelką. Ten fragment to w "Jasiu Fasoli" powinien się znaleźć
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Ostatnio pojawiały się tutaj paski z tv republiki, co brałem pół żartem pół serio, ale dzisiaj miałem okazję zobaczyć republike w tv... szczerze myślałem że to bardziej memowo i bekowo jest zrobione, ale to fatycznie tam tak wygląda...
Camis 5 899 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Ale kretynów wybrali https://tvn24.pl/swiat/elon-musk-ma-przeczesac-pentagon-trump-znajdziemy-tam-miliardy-st8298760 Cytat Afrykanerski debil za moment przegrzeje styki, już widać symptomy odjeżdżającego peronu To jest poziom umysłowy pryszczaka z piwnicy, taki kontent wrzuca typ który pełni/ ma pełnić bardzo ważną funkcję w administracji USA Idiokracja na pełnej.... https://www.skyscrapercity.com/threads/stany-zjednoczone-polityka-ekonomia-i-stosunki-polsko-amerykańskie.1476941/post-192051004 2
Gość Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Ostatnio pojawiały się tutaj paski z tv republiki, co brałem pół żartem pół serio, ale dzisiaj miałem okazję zobaczyć republike w tv... szczerze myślałem że to bardziej memowo i bekowo jest zrobione, ale to fatycznie tam tak wygląda... Oni walcza o zycie. Zarowno politycy PiS, jak i dzbannikarze, ktorzy tam pracuja. Gdyby nie Republika i telewizja Karnowskich to oni by w mediach zatrudnienia juz nie znalezli.
adashi 1 638 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Nie, to nie jest poziom umysłowy pryszczaka z piwnicy. Nie jest to też idiokracja. Niby krytyka kontentu, ale jednak wszyscy wiedzą o co chodzi. 1
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 1 godzinę temu, Camis napisał(a): Jeszcze kilka dni temu prawaki podniecali się WIELKIM POLAKIEM i biznesmenem Brzoską. Dziś po występie z Tuskiem już po nim jadą Ogłaszam bojkot paczkomatów Inpost!!1 Wyją tak, że aż mi się błogo zrobiło ;] A będą jeszcze bardziej 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 5 minut temu, Winter napisał(a): Oni walcza o zycie. Zarowno politycy PiS, jak i dzbannikarze, ktorzy tam pracuja. Gdyby nie Republika i telewizja Karnowskich to oni by w mediach zatrudnienia juz nie znalezli. Tam się takie fikołki odwalają, aż je trudno określić, chyba zainwestuję w jakąś pokojową antenę i sobie będę co wieczór oglądał
trepek 1 361 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego A w (bananowej) Republice dalej jest zamach stanu? Czy kapiszon nie wypalił? 1
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 7 minut temu, trepek napisał(a): A w (bananowej) Republice dalej jest zamach stanu? https://kultura.onet.pl/telewizja/aktualnosci/tv-republika-wystraszyla-seniorow-odbieralam-telefony/q419sn1 Dziadkom się Jaruzelski przypomniał i czołgów wyglądali 2
Gość Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 11 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Tam się takie fikołki odwalają, aż je trudno określić, chyba zainwestuję w jakąś pokojową antenę i sobie będę co wieczór oglądał Ja to sie jedynie dziwie politykom koalicji, ze przyjmuja do nich zaproszenie. Kilka razy widzialem tego debila Kleczka, jak gebe wydzieral na jednego z drugim. Trzymam kciuki, ze kiedys sie do tego palanta w koncu dobiora, bo nie wierze, ze on to robi za darmo.
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Gdybyśmy mieli służby a nie pisowską wydmuszkę to na szczujni już by dawno ABW siedziało. Nawet pisiory już mówią, że to jazda po bandzie i śmieją się, że zatrzymany przez CBA były rzecznik Dudy jest pierwszym internowanym https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zamach-stanu-czy-zamach-na-rozum-nawet-w-pis-mowia-to-jest-jazda-po-bandzie/yrg8j5s 1
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Ładnie się bawili Co do Kuczmierowskiego to ja bym się zastanowił czy bezpieczniejszy nie był w areszcie. Edytowane 10 Lutego przez Kris194
crush 3 575 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 godziny temu, Camis napisał(a): Brzoską A Brzoska to nie jest generalnie taki apolityczny? Oczywiście na tyle na ile biznesmen może być apolityczny. Godzinę temu, adashi napisał(a): Nie, to nie jest poziom umysłowy pryszczaka z piwnicy. Nie jest to też idiokracja. Niby krytyka kontentu, ale jednak wszyscy wiedzą o co chodzi. Godzinę temu, Kris194 napisał(a): A będą jeszcze bardziej Która z "petard" wrzucanych przez Giertycha nie okazała się kapiszonem?
Camis 5 899 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): chyba zainwestuję w jakąś pokojową antenę i sobie będę co wieczór oglądał Przecież nadają też przez YT.
LeBomB 2 060 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 20 minut temu, Camis napisał(a): Przecież nadają też przez YT. Ale woli ogłosić wszem i wobec, że powinien płacić abonament 😁 2
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, LeBomB napisał(a): Ale woli ogłosić wszem i wobec, że powinien płacić abonament 😁 A to można nie płacić?
LeBomB 2 060 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego @AndrzejTrg no jak nie masz telewizora to można
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Dobra to przerzucam się na radio. Gdzie można anulować abonament? 🙂
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego https://www.facebook.com/share/p/19RtUWd4h9/ 2
Rekomendowane odpowiedzi