Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak sądzę. 

W kolejności jak bym strzelał, bo już wcześniej się przepracowywała i Kaczka sam mówi, że często miała krwotoki z nosa. To sugeruje tragiczny stan organizmu, chroniczne niedosypianie itp. 

1. Już i tak zły stan natrafił na stres, który zakłócił sen na tyle, że organizm się załamał w ciągu kilku dni. Bo wiedziała, że ma przesrane i że będzie z tego wielka afera. Jak dostałem niespodziankę w postaci pisma (nie będę pisał jakiego, bo prywatna sprawa)  to nie spałem prawie wcale przez kilka dni i miałem potężne bóle serca i zawroty głowy. A jestem młodszy i stres mimo wszystko pewnie i tak mniejszy.

2. Ktoś od Kaczki jej pomógł. Kaczka niejedną metodę z Kremla kopiował do swoich czynów, a do tego jest ta niejasna sprawa z Lepperem. Myślę, że to całkiem realne, że ją zClintonowali.

3. miała inne problemy zdrowotne, zupełnie bez związku z ze sprawą i przesłuchaniem.

(daleeeko dalej)

4. Faktycznie zmarła bo ją przestraszyli na tym przesłuchaniu bez powodu

Będąc tak ważną osobą przy takim człowieku jak Kaczyński, po prostu nie wierzę, żeby była dobrym człowiekiem i nie miała nic na sumieniu. Dobry człowiek by się z Kaczką nie zadawał. (żeby nie było - to samo myślę o innych politykach po przeciwnej stronie)

• Upvote 1
Opublikowano
31 minut temu, huudyy napisał(a):

Zestresowała się kobieta konsekwencjami i dalej życie samo się potoczyło ¯\_(ツ)_/¯ 

A ja słyszałem, że jej Wrzosek Cyklon B podała dożylnie. 

Inna sprawa, że kolejne podanie amunicji na tacy. Wrzosek i Giertych powinni być trzymani z dala od politycznych spraw.

Opublikowano
2 godziny temu, LeBomB napisał(a):

bo ci sędziowie też ogłaszali jakieś wyroki, powoływali innych sędziów itd. Zatem trzeba by unieważnić wszystkie ich decyzje. Chaos totalny.

No i?, co w tym dziwnego ze TRZEBA to zrobić jesli wyrok wydał przebieraniec?.

Jeśli to przyklepiemy to dopiero nastanie chaos. 

2 godziny temu, VRman napisał(a):

Ciekaw byłem, czy przedstawi obie narracje.

Stanowski to pisiprostytutka dziś się obudziłeś?. 

Opublikowano

Uuu widzę, że pojawiło się małe zamieszanie z tym śliskim typem od kolekcjonowania mieszkań- Kropiwnickim. Ciekawe jak tym razem będzie wyglądało rozwiązanie tego smrodu.

Generalnie paliwo dla PiSu, a to w tak krótkim odstępie od afery z Ziejewskim. 

Dynamika politycznego bałaganu ciągle w formie :thumbup:

Opublikowano
27 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Nawet typ nie wie

Obejrzałem jego cały występ bo inaczej tego nie idzie nazwać. Najlepszy stand-up jaki ostatnio widziałem a gość nawet się nie odezwał :E Tam jest cała baza memów.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Camis napisał(a):

Znów szambo wybiło, brawo koalicjo. 

Meh. WP dostawało kasę od Ziobry za reklamy i to nie uwłaczało ich moralności bo było legalne.

Odbieranie, również legalne, reklam jest za to niegodziwe.

Dla mnie w tym wszystkim PiS, PO i WP to szmaty.

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Lol, tam już serio lecą oskarżenia bez żadnych dowodów?

się obudził - a zamach smoleński? Obrzucanie gównem i czekanie aż się przyklei to żadna nowość w polskim grajdole.

image.png.c8dbc54952db2377facd3f066c6cc978.png

Dziwię się KO że nie grillują Kaczyńskiego o to, że to po rozmowie z nim babka się przekręciła - modus operandi zbliżone do tego co spotkało gumowego Gowina, tyle, że ten jakimś cudem przeżył.

Rozpierdziela mnie płacz WP o odcięcie od dotacji - szkoda, że tak chętnie nie opowiadali o Suwarcie :E

Edytowane przez huudyy
  • Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano

KO po raz kolejny pokazuje tu słabość pod względem walki medialnej.

Z jednej strony są bardziej cywilizowani, lepsi od pisowców nie mówiąc nawet o konfederuskich. Z drugiej cywilizowanymi metodami ciężko pokonać barbarzyńców.

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
7 minut temu, trepek napisał(a):

BTW.

Ktoś może powiedzieć co się dzieje z WIG20? Takiej sytuacji, co obecnie, nie było od 14 lat...

Nie wiem co się do końca dzieje, ale myślę, że:

Skoro WIG20 rośnie to jest to kolejny z 1500 dobrych powodów, żeby podnieść ceny Nieruchomości.

Poseł Kropiwnicki się ze mną na pewno zgadza. :wariat:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, trepek napisał(a):

BTW.

Ktoś może powiedzieć co się dzieje z WIG20? Takiej sytuacji, co obecnie, nie było od 14 lat...

Reżim Tuska doszedł do władzy i dojeżdża naszą gospodarkę... o, wait. :E

A tak serio to powodów jest MULTUM, moim zdaniem to chodzi o naszą całkiem sprawną MSZ oraz upadek zaufania do USA (przez co w Europie notujemy spore zyski)

PS jak coś to polecam tutaj spytać https://forum.ithardware.pl/topic/9972-giełda-akcje-itd/

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, crush napisał(a):

Dla mnie w tym wszystkim PiS, PO i WP to szmaty

To akurat fakt niezaprzeczalny. 

Tak w ogóle jak KO medialnie dalej będzie w takim odwrocie, nie będzie szybko dementować, tłumaczyć, działać, punktować to skończy rządy szybciutko w tym naszym grajdole. 

Zaskakująco są nieporadni. 

Edytowane przez zdunzdun
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Każdy do wyborów podchodzi ze swojej unikalnej perspektywy.

Ja teraz idąc do urny na drugą turę będę miał Kropiwnickiego przed oczami mówiącego o tym, że podatek katastralny gdzie tam, a jak tak można.

Powiedzcie jaki trzeba mieć tupet, żeby tego frajera wysyłać na rozmowę o podatku katastralnym?

Kto zarządza tymi ludźmi? Bo ewidentnie coś nie idzie.

I co w ogóle sądzicie o majstrowaniu przy wyliczaniu Inflacji?

Podwyżki żywności i mediów mają na Polaków coraz mniejszy wpływ, bo się bogacą... tak mówią eksperci.

Edytowane przez Szambo
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, Szambo napisał(a):

I co w ogóle sądzicie o majstrowaniu przy wyliczaniu Inflacji?

A co można sądzić? Suweren wszystko łyknie, wystarczy wielokrotnie powtarzać pewne frazy. 

Inflacja 18% była dobra, obecne 5% złe. Cena za ON 7.5zł była ok, obecne 6.1zł olaboga jak drogo.

I tak to się kręci.

• Upvote 6