Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, kalderon napisał(a):

Fajnie, to już twój czwarty post na ten temat w ciągu 20 minut. I co z tego? Za to w psychiatryakch wygrywa PiS, też mamy wyciągać korelacje?

tam tez wygrywa KO i Trzaskowski :D

Opublikowano
2 minuty temu, Grolshek napisał(a):

Jeśli pozwolisz to dodam cię na dwa dni do ignorowanych bo reprezentujesz poziom TV Zarublika i pogadamy jak ochłoniesz.

Już zaczyna bolec bo może trzaskowski przegrać :D?

Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Czyli jednak Ci którzy odmówili sondażowniom, głosowali na Nawrockiego. 

No przecież mówiłem że wstyd przyznać się że na alfonsa zagłosowałeś. Niestety miałem rację...

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Różnica będzie 0,1-0,3%. Rafała może jeszcze uratować zagranica. 

"Polska B" wybierze chyba prezydenta znów

We wszystkich aresztach śledczych i zakładach karnych miażdżąca przewagę ma Rafał Trzaskowski , gdyby przestępcy wybierali prezydenta to Trzaskowski wygrał by w 1 turze :D

Edytowane przez voltq
Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

aktualnie KO wygrywa z PISEM w zakładach karnych i aresztach śledczych 

a ja Tobie tlumacze jak bylo w poprzednich latach i dlaczego jest zmiana - zawsze PiS mial sie lepiej w ZK.

• Confused 1
Opublikowano

Teraz pisowcy nie muszą uciekać na Węgry, bo Karol ułaskawiając ich uratuje. Czyli nadal mogą kraść, grabić, wyprowadzać kasę na słupa, bo im się upiecze :wariat: 
Nawet jakby to była krowa to też by głosowali :metal:  Na szczęście to nie mój problem. Niech się inny martwią. 

• Like 3
Opublikowano

Trzeba iść spać, aby do roboty wstać. Jutro wszystko będzie jasne. Stawiam, że minimalnie wygra Dr Snus. Widać, że ludzie tęsknią za PiS :D Jak przegra Czaskowski, to będzie to głównie wina Tuska i jego rządu. Trzeba było dłużej opierdzielać się z robotą i decyzjami.

• Like 1
  • Upvote 3