Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

To są najgorsze wybory w historii. Tak czy siak połowa kraju będzie przeciwko. Tak nie powinno być. 

A czy to ja zrezygnowałem z 3x15 , obniżania podatków itd i stałem się socjalistą który wchodzi w komitywę z komunistami a towarzysza z PZPR chce postawić na funkcji marszałka ?

Teraz, kalderon napisał(a):

+/- 1% czyli w sumie 2%.

bardziej tu chodzi ze 1% ogolnie czyli raczej juz wygra nawrocki

Edytowane przez voltq
Opublikowano
2 minuty temu, aerial napisał(a):

Pamiętajcie że błąd w tym sondażu może być równie dobrze w drugą stronę. Raczej wygląda na pozamiatane.

Błąd jest raczej w jedną stronę, bo nie jest uwzględniana zagranica. 0,7% to bardzo dużo, ale w teorii jeszcze odrabialne.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Spl97 napisał(a):

Spodziewałem trochę mniejszych różnic. Będzie trzeba co powiedzieć wyborcom konfy, o oni pokazują, że nie chcą alternatywy wobec duopolu, a jednak chcą PiS obok siebie.

Jak PO wróci do swoich korzeni z lat 2005-2011 i zacznie to realizować to nie będzie potrzebna konfederacja

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To są najgorsze wybory w historii. Tak czy siak połowa kraju będzie przeciwko. Tak nie powinno być. 

To jest wina PO bo odeszła od swoich korzeni , gdyby realnie realizowali postulaty z dawnych lat to dziś pis miałby 15% a konfederacja walczyła by o 5%

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Galvatron napisał(a):

Late poll był robiony w małych komisjach, gdzie przewagę ma Nawrocki. W trakcie nocy sytuacja będzie się zmieniać, więc najlepiej zaczekać do jutra, żeby nie dostać zawału. :E

Ja już mam :boink:

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Galvatron napisał(a):

Late poll był robiony w małych komisjach, gdzie przewagę ma Nawrocki. W trakcie nocy sytuacja będzie się zmieniać, więc najlepiej zaczekać do jutra, żeby nie dostać zawału. :E

dlatego nie ma sensu się podniecać , dziwi mnie ze Trzaskowski ogłosił zwycięstwo to jest totalna kompromitacja tego człowieka 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Dimazz napisał(a):

no to przyśpieszone wybory parlamentarne może jeszcze w tym roku

Stawiam ze jezeli dojdzie do czegos takiego to dopiero jak budżetu nie będzie można uchwalić czyli nowy rok

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Galvatron napisał(a):

Skąd taka pewność co do tego, gdzie był zrobiony late poll?

Edytowane przez Spl97
  • Like 1
Opublikowano

"Wśród osób z wykształceniem podstawowym K. Nawrocki zdobył 73,4 proc. głosów, a R. Trzaskowski 26,6 proc.
W grupie z wykształceniem zawodowym K. Nawrocki otrzymał 68,3 proc. głosów, natomiast R. Trzaskowski 31,7 proc."

Niestety demokracja pozwala na taką matematykę: 0+0>1

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2