Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, lokiju napisał(a):

Ciekawe jak sobie to wytłumaczą te tłuki jak jednak "murzyny" się pojawią a prezydentem będzie Nawrocki. 

Jak to jak? PiS jest mistrzem w znajdowaniu winnych. Wszyscy są winni, ale nie oni

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, hubio napisał(a):

No chyba już pozamiatane... Wyniki z 14,28% komisji aż 10% przewagi dla Nawrockiego. Tego już nie da się odrobić... Polacy wybrali... :rotfl:

Trzeba było słuchać mądrych ludzi a nie zamykać się w bance informacyjnej i wzajemnie klepać po plecach , widzimy to choćby na tym forum 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubio napisał(a):

No chyba już pozamiatane... Wyniki z 14,28% aż 10% przewagi dla Nawrockiego. Tego już nie da się odrobić... Polacy wybrali... :rotfl:

Polacy? Wątpię. Raczej mało świadomi, pisząc bardzo kulturalnie, żeby warna nie dostać.

• Confused 3
  • Upvote 2
Opublikowano

Co do wyjazdu z kraju to zawsze przy okazji wyborów lub jakiś większych zmian w kraju znajdą się takie jednostki co to zrobią. W naszej sytuacji demograficznej każda liczba ma znaczenie.

PS: Nawrocki już 300 tys. głosów przewagi ma. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, kamassss napisał(a):

Jak to jak? PiS jest mistrzem w znajdowaniu winnych. Wszyscy są winni, ale nie oni

Na tym forum takie podejście maja wyborcy Rafała Trzaskowskiego a nie PISU

Opublikowano
2 minuty temu, Fatality napisał(a):

W takim wypadku debilem można nazwać jedynie ciebie jeśli zabierasz się za obrażanie innych. Pluje w Internecie i poza nim na takich ludzi jak ty. Żegnam.  Wypad do Niemiec czy Francji tam cię odpowiednio ubogacą 

Wybacz, powielanie debilizmów zasługuje na nazywanie debilem. Powielanie niemoralności zasługuje na nazwanie niemoralnym.

Mnie wysyłanie do niemiec to interesuje jak ruski śnieg w twoim domu :) jestem tutaj i liczy się dla mnie jak będzie tutaj. Straszenie niemcami, francją, murzynami mnie kompletnie nie interesuje, bo to nie jest realny scenariusz. z wielu względów nie przypominamy krajów w których taka imigrancja nastąpiła. Już predzej rosję czy białoruś możemy przypominać, które nie są wolne od problemów. Mają ich równie dużo co te różne francje i niemcy, choć nie zawsze dokładnie to samo.

No i jak mówiłem, wybrać pisowca gdzie pisowcy zaczęli tą polaryzację polityczną dzięki tvpis i szczuciu kaczyńskiego, to nie jest mniejsze zło. to jest wzmacniane szamba które mamy od lat tutaj.

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Podali 3 powody:

- Tusk w Polsacie

- Gajewska i worek zmieniaków

- Komorowski i strzelanie do jeleni

Czyli ostatni tydzień. A wszyscy mówili, jak najmniej błędów popełnić 8:E.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubio napisał(a):

No chyba już pozamiatane... Wyniki z 14,28% komisji aż 10% przewagi dla Nawrockiego. Tego już nie da się odrobić... Polacy wybrali... :rotfl:

Ja to dopiero się denerwuje postawiłem duże pieniądze u bukmachera na wygrana Nawrockiego a nawet nie zwiększyłem swoich szans bo nie brałem udziału w drugiej turze :D

Edytowane przez voltq
Opublikowano
4 minuty temu, voltq napisał(a):

Wyjeżdżaj i głosuj na PIS na złość tym co zostali :D

dziecinne, jak ta cała polaryzacja by głosować nie za kimś bo jest dobry i mądry, tylko za kimś kogo się nie lubi.

• Haha 1
Opublikowano

nawrocki wygral. Strasznie duzo ludzi zostalo na sile wepchniete w rece nawrockiego przez natretnych idiotow piszacych na sile jaki to pis jest zly itp.

Mowili o tym przed chwila w kanale zero.

Nastapila dewaluacja opinii. Juz l;epiej bylo taktycznie zagrac i przed samym glosowaniem puszczac bomby typu ustawki nawrockiego albo to z mieszkaniem.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Na kanale ZERO jest na żywo transmisja, ludzie z różnych stron barykady, wszyscy uważają że Rafała zatopił Donald swoim występem w Polsacie. 

Przyczyny klęski Rafaua są o wiele głębsze.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Empatyczny prezydent z kulturą osobistą u nas nie wygra, bo takich ludzi mamy mniej po prostu. I będzie przez cwaniaczków nazywany mięczakiem czy innym tęczowym. O to chodzi. Wschód mentalny. Nic się nie poradzi. Nadal będzie trzeba słuchać w robocie o tym że nawrocki będzie się bił w lesie z politykami o Polskę, a trzaskowski niech nie udaje hetero bo żona to przykrywka. Obsesje na temat homo i bycia miłym mężczyzną niszczą ten kraj.

Edytowane przez Keller
  • Confused 2
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, adashi napisał(a):

Przyczyny klęski Rafaua są o wiele głębsze.

Ludzie nie chcieli Tuska, bo w Rafale tylko go widzieli. Rafałowi nigdy się nie udało się od jego wizerunku odciąć, a włączenie się Donalda na etapie 2 tury do kampanii zabiło jego szanse. 

• Like 2
Opublikowano
15 minut temu, Keller napisał(a):

AFD i Rosja. Kto tam wie kogo niemcy wybiorą przy następnych wyborach. Jak wszyscy w prawo, to wszyscy.

Paszport wyrobiłem miesiąc temu, więc nie jestem od tego daleki.

Koniecznie wyślij pocztówkę jak już będziesz w tym Soho!

• Like 1