Umpero 979 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Oto dokładnie chodzi. Ja takich ancymonów nie zaliczam do dyskutujących o sprzęcie Ale co kto woli, jak dla kogoś to forum jest tylko/głównie po to, żeby się trzaskać wirtualnie po ryjach przez politykę, to ich wybór. Ejj... Przeca pisałem, że @ryba wali ściemę, a łykasz to jak pelikan rybkę Posty w polityce to mniejsza część mojej działalności na forum. 1
Michaelred 326 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) a tutaj moim zdaniem dobre podsumowanie porażki Trzaskowskiego Edytowane 2 Czerwca 2025 przez Michaelred 2 2
galakty 3 868 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 3 minuty temu, Michaelred napisał(a): No ja liczę bardziej na to, ze KO uj strzeli a nie, że pojawi się nowa lepsza twarz Już kiedyś bez rudego kiepsko sobie radzili. Chce rozpadu duopolu POPIS. Kto pierwszy padnie to już mniej mnie interesuje W sumie racja, największym błędem było sprowadzenie Tuska do Polski na wybory parlamentarne... Ja wiem że zrobili to tylko po to by odsunąć PiS od władzy, ale po wygranej powinien znowu wyjechać do Brukseli. Nic tak nie dało paliwa Nawrockiemu jak Tusk właśnie, sama jego twarz powoduje obrzydzenie. 3
ryba 1 247 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) @Umpero tak tak, pol posta na rok napiszesz to ze przez tydzien nic nie napiszesz, to nie znaczy, ze jestes wyjety z kregu ancymonow. Edytowane 2 Czerwca 2025 przez ryba 1
tomcug 2 795 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 3 minuty temu, Umpero napisał(a): Ejj... Przeca pisałem, że @ryba wali ściemę, a łykasz to jak pelikan rybkę Posty w polityce to mniejsza część mojej działalności na forum. Nie piszę konkretnie o Tobie. 1
209458 294 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 13 minut temu, galakty napisał(a): Z dwojga złego to może wyjść na dobre, Tusk i Trzask znikną z polityki, może pojawi się nowa i lepsza twarz? Pojawi się brodata twarz i przywita swojskim Szczęść Boże 1
Pentium D 1 411 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 20 reakcji i @tomcug da mi moda 6
huudyy 3 142 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 13 minut temu, Michaelred napisał(a): Chce rozpadu duopolu POPIS. Kto pierwszy padnie to już mniej mnie interesuje Monopol Piskonfederacja za to nie piecze jak rozumiem? Teraz, Pentium D napisał(a): da mi moda Ty masz już swój tytuł, bardzo dobrze pasujący do Ciebie. 1 1
tomcug 2 795 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 1 minutę temu, Pentium D napisał(a): 20 reakcji i @tomcug da mi moda Nie. 1
209458 294 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 13 minut temu, michasm napisał(a): Marzy mi się sejm, w którym żadna partia nie ma więcej niż 20% mandatów. Do tego prezydent spoza PO i PiS... Tobie się marzy a ja pamiętam, choć dzieciakiem byłem https://pl.wikipedia.org/wiki/Posłowie_na_Sejm_Rzeczypospolitej_Polskiej_I_kadencji_(1991–1993) Jakoś nie tęsknię. 1 1
LeBomB 2 162 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 37 minut temu, ryba napisał(a): Gowniarze biegaja z maczetami, a Ty problemu nie widzisz? Bo oni się tak ładnie przy tym bawią 1
lukadd 3 175 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 20 minut temu, Element Wojny napisał(a): Przez taka polityke przegrali wybory prezydenckie. A jak pojda jeszcze dalej w antyPiS, to maja gwarantowane ze za 2 lata przegraja kolejne wybory. Donald juz calkowicie sie pogubil w swojej krucjacie... Co nie zrobią to betonu już nie skruszą. Następne wybory i pis z konfą wchodzi na pełnej, będzie katolandia nie do ruszenia. ~90% konfiarzy i tych od Brauna poparło docelowo pis w tych wyborach. 1 1 3
Kaczkofan 283 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Scenariusz S-F: Kaczyński i Tusk odchodzą z polityki, znikają w przestrzeni publicznej powstaje nowy rząd, składający z technokratów, który wprowadza kadencyjność posłów i senatorów - maksymalnie 2 kadencje. Politycy za nietrafione decyzje i działania na szkodzę obywateli odpowiadają własnym majątkiem, oprócz tego... WSTAWAJ, ZESR**** SIĘ. Piękny sen 6 1 2
Pentium D 1 411 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 1 minutę temu, tomcug napisał(a): Nie. 1 1 1
Element Wojny 4 827 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 17 minut temu, Michaelred napisał(a): Oooo i mamy pierwsze wyjazdy z kraju Nie rozumiem goscia. Kladl sie spac to pisal cos o tym ze jest dobrze i ze obudzi sie w lepszej Polsce - tak szybko mu sie odmienilo? Po tamtej stronie przebijaja juz tempo Hilary Clinton... 1 1
Dimazz 669 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Widocznie Polacy jeszcze nie dorośli do świadomych wyborów Nie chcą brać odpowiedzialności za swój wybór. Polexit szybko zrewidowałby poglądy. 1
Element Wojny 4 827 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Co nie zrobią to betonu już nie skruszą. Następne wybory i pis z konfą wchodzi na pełnej, będzie katolandia nie do ruszenia. ~90% konfiarzy i tych od Brauna poparło docelowo pis w tych wyborach. Wstrzymalbym sie z takimi opiniami. Przed Polska jeszcze 2 lata rzadow Donalda Tuska, i mam dosc duze obawy, co temu czlowiekowi jeszcze wpadnie do glowy. 3 2
Dimazz 669 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 3 minuty temu, Kaczkofan napisał(a): Scenariusz S-F: Kaczyński i Tusk odchodzą z polityki, znikają w przestrzeni publicznej powstaje nowy rząd, składający z technokratów, który wprowadza kadencyjność posłów i senatorów - maksymalnie 2 kadencje. Politycy za nietrafione decyzje i działania na szkodzę obywateli odpowiadają własnym majątkiem, oprócz tego... WSTAWAJ, ZESR**** SIĘ. Piękny sen Na razie to widmo ułaskawień swoich hurtem i pokazanie że władza może wszystko i jest bezkarna. 1 2
Element Wojny 4 827 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) 3 minuty temu, Dimazz napisał(a): Na razie to widmo ułaskawień swoich hurtem i pokazanie że władza może wszystko i jest bezkarna. W kwestii ulaskawien kolegow nadal rzadzi Kwasniewski, co dokladnie omowiono wczoraj na Zero, gdzie szybko zgaszono pania Senyszyn w tym temacie - ktora nagle stwierdzila, ze nie bedzie skupiac sie na przeszlosci Edytowane 2 Czerwca 2025 przez Element Wojny 4 1
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 45 minut temu, galakty napisał(a): Co ma do tego kanał Zero? Mówię o TVP i TVN + Onet, dziadki nie oglądają YouTube. On wygrał głosami facetów 18-39. To jest kanał Zero. 1 2
Umpero 979 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Teraz, Kamiyanx napisał(a): On wygrał głosami facetów 18-39. To jest kanał Zero. Wygrał bo patoelita gardzi ludźmi z mniejszych miejscowości, wiosek i pracujących np fizycznie. 1 6
Kris194 4 850 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 45 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ja tylko mam nadzieje, ze te wszystkie slowa ktore wczoraj padly ze strony ludzi koalicji (kiedy byli pewni wygranej Trzaskowskiego) - o potrzebie zmian, o potrzebie pojednania, o potrzebie zrozumienia potrzeb ludzi glosujacych na Nawrockiego, i o tym ze jutro obudzimy sie w nowej lepszej Polsce - sa nadal aktualne, i nadal beda chcieli laczyc, a nie dzielic. Oby tak bylo. W koncu nie wazne sa slowa, a czyny, prawda? PRAWDA? Dalej nic nie zrozumiałeś? Nie będzie żadnego pojednania bo między jedną a drugą grupą jest przepaść cywilizacyjna. 1 1 1
galakty 3 868 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 9 minut temu, lukadd napisał(a): Następne wybory i pis z konfą wchodzi na pełnej, będzie katolandia nie do ruszenia. ~90% konfiarzy i tych od Brauna poparło docelowo pis w tych wyborach. Poparli bo nie było innej opcji i mieli dość fanów Niemiec. Prawica mimo wszystko liczy że Nawrocki dotrzyma słowa, nie ma co się jątrzyć i wyzywać na każdym kroku jak KO czy tutaj na forum. A jak wyjdzie kupsko to nadzieja tylko w tym że Konfa przegoni PiS i to oni będą musieć się dogadywać. 1
Element Wojny 4 827 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Umpero napisał(a): Wygrał bo patoelita gardzi ludźmi z mniejszych miejscowości, wiosek i pracujących np fizycznie. Tusk, Gajewska i Komorowski - kampania Trzaskowskiego w pigulce. Zostanie zapamietana z jakania sie Donalda, worka ziemniakow, jeleni i 2 godzinnego prezydenta Trzaskowskiego. Ci ludzie kompletnie nie rozumieja, kim sa wyborcy w Polsce. Edytowane 2 Czerwca 2025 przez Element Wojny 2 2
galakty 3 868 Opublikowano 2 Czerwca 2025 Opublikowano 2 Czerwca 2025 3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a): On wygrał głosami facetów 18-39. To jest kanał Zero. Wy nadal nie wiecie czemu przegraliście.... A niby głosowali wykształceni... 2 1
Rekomendowane odpowiedzi