Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 5 minut temu, skypan napisał(a): Rozwinę. Dlaczego nie doszło do manipulacji w 2023 r. ? Bo byli pewni swego, bo wydali furę kasy na kampanię, bo szli ponad limity, bo dawali ludziom kolejny socjal i wierzyli, że nie mogą przegrać. Jak Kaczyński pomylił brutto z netto w kwestii 13 emerytur to zmienili kwotę do wypłaty, bo dyktator tak powiedział. 2
hubio 1 174 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 15 minut temu, LeBomB napisał(a): @hubio ale czy w takiej sytuacji SN orzekający o tym co dalej w sprawie wyborów nie musi orzekać w pełnym składzie danej izby? Tak, ale cała Izba jest uznana za nielegalną: https://mamprawowiedziec.pl/czytelnia/artykul/kto-decyduje-o-waznosci-wyborow
skypan 1 752 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca @Henryk Nowak Odniosłem zgoła odmienna wrażenie co do ich pewności. Ale OK.
Kris194 4 716 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 21 minut temu, skypan napisał(a): Rozwinę. Dlaczego nie doszło do manipulacji w 2023 r. ? Bo w komisjach byli mężowie zaufania z KOD itd. Edytowane 6 Czerwca przez Kris194
hubio 1 174 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Niezweryfikowana aplikacja wyborcza. ABW wszczyna czynności https://wiadomosci.wp.pl/niezweryfikowana-aplikacja-wyborcza-abw-wszczyna-czynnosci-7164790129286080a Edytowane 6 Czerwca przez hubio
Zdzisiu 373 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 1 godzinę temu, hubio napisał(a): KO to nie PiS, który inwigiluje opozycję Pegasusem, KO chce tylko pozwolić UE i Niemcom na inwigilacje wszystkich Polaków, nie tylko opozycji z obu tych opcji wolę jednak PiS który się ogranicza tylko do opozycji 4
ryba 1 246 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Ahh te zle niemiaszki, tylko czekaja w widlami na nas zeby podbic kolejny raz. 2 5
hubio 1 174 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca @ryba Tusk nam nie będzie dzieci germanił...
crush 3 575 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Godzinę temu, hubio napisał(a): Powiem wam tyle: jeśliby rządził PiS a nie KO i Trzaskowski by wygrał i takie by były doniesienia to dzisiaj wieczorem Kaczyński by zapowiedział, że PiS był celem bezpardonowego ataku i wszystkie służby powołuje do wyjaśnienie tego. A policja jutro rano była już u wszystkich przew. z ramienia KO... I byłoby to równie, jak nie jeszcze bardziej żałosne.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 9 minut temu, ryba napisał(a): Ahh te zle niemiaszki, tylko czekaja w widlami na nas zeby podbic kolejny raz. Ciekawi mnie jak pisiorki to sobie wyobrażają, że Tusk dostaje co miesiąc na konto milion euro za to, że realizuje interes Niemców i sprzedaje (tu wstaw, masz do wyboru: kopalnie, porty, LOT, godność itp) czy może jego rodzina od pokoleń tak bardzo kocha Niemcy (co z tego, że dziadek w Wehrmachcie to kłamstwo), że robi to z poczucia obowiązku? I w ogóle go nie szanują pomimo tego, że robi dla nich wszystko czego chcą, np do Ukrainy jechał w wagonie towarowym, pewnie siedział na pudle z niemieckimi hełmami. Niezły odlot. Mój sąsiad, z zawodu lekarz, teraz już emerytowany, z przekonania pisowski beton, mówił mi, że już na granicach stały setki tysięcy imigrantów i czekali na zgodę trzaska na wejście do Polski. Na moją uwagę, że prezydent nie obejmuje urzędu od razu po wyborach powiedział, że gdyby nie Nawrocki to już by nas zalewało bydło z Niemiec Edytowane 6 Czerwca przez Henryk Nowak 1
crush 3 575 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 10 minut temu, Zdzisiu napisał(a): KO chce tylko pozwolić UE i Niemcom na inwigilacje wszystkich Polaków, nie tylko opozycji Prawda. Tobie już Niemcy zdążyli zrobić lobotomię. 😔 1 4 2
ryba 1 246 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): Ciekawi mnie jak pisiorki to sobie wyobrażają, że Tusk dostaje co miesiąc na konto milion euro za to, że realizuje interes Niemców i sprzedaje (tu wstaw, masz do wyboru: kopalnie, porty, LOT, godność itp) czy może jego rodzina od pokoleń tak bardzo kocha Niemcy (co z tego, że dziadek w Wehrmachcie to kłamstwo), że robi to z poczucia obowiązku? I w ogóle go nie szanują pomimo tego, że robi dla nich wszystko czego chcą, np do Ukrainy jechał w wagonie towarowym, pewnie siedział na pudle z niemieckimi hełmami. Niezły odlot. Mój sąsiad, z zawodu lekarz, teraz już emerytowany, z przekonania pisowski beton, mówił mi, że już na granicach stały setki tysięcy imigrantów i czekali na zgodę trzaska na wejście do Polski. Na moją uwagę, że prezydent nie obejmuje urzędu od razu po wyborach powiedział, że gdyby nie Nawrocki to już by nas zalewało bydło z Niemiec Oceniaja swoja miara Jeden od nich mial 8 baniek gotowki w chacie, to taczki do Tuska pewnie tez jezdza 1
Crew 900 999 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 5 minut temu, crush napisał(a): Prawda. Tobie już Niemcy zdążyli zrobić lobotomię. 😔 A tobie ruskie ;] Pierwszy będziesz spieprzał do złych niemiec jak ruskie wejdą. Taka prawda bo ty jak i tobie podobni tacy są. Prostactwo, niewiedza, lęk przed wszystkimi i wszystkim co obce. Unia jest bee bo tak, zero argumentów. By zabrali dotacje to pierwsi rolnicy by wytrzeźwieli bo za dużo dobrobytu mają i się w dupach poprzewracało. Edytowane 6 Czerwca przez Crew 900 1 1
skypan 1 752 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 19 minut temu, Kris194 napisał(a): Bo w komisjach byli mężowie zaufania z KOD itd. W jakimś zrzucie dotyczącym nieprawidłowości w konkretnej komisji widziałem członków kojarzonych z koalicją rządzącą. Chyba od ciebie to było. To byli jacyś upośledzeni członkowie i bez KOD nie ogarniali itd. ?
hubio 1 174 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca @Crew 900 przeczytaj ze zrozumieniem bo akurat @crush przecież wyśmiał zdzisia więc ja widzę na tym forum, że już naprawdę się nie czyta CO kto napisał tylko KTO napisał 1
Crew 900 999 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 minuty temu, hubio napisał(a): @Crew 900 przeczytaj ze zrozumieniem bo akurat @crush przecież wyśmiał zdzisia więc ja widzę na tym forum, że już naprawdę się nie czyta CO kto napisał tylko KTO napisał Ja już znam jego wypowiedzi i sakrazmy. 1
ryba 1 246 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Czasem ma wrazenie, ze to nie Tuski i Kaczynskie, nie Ruskie i Niemcy... Pany, mniej wódy, zle dla zdrowia. 1
crush 3 575 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 5 minut temu, Crew 900 napisał(a): A tobie ruskie ;] Pierwszy będziesz spieprzał do złych niemiec jak ruskie wejdą. Taka prawda bo ty jak i tobie podobni tacy są. Prostactwo, niewiedza, lęk przed wszystkimi i wszystkim co obce. Unia jest bee bo tak, zero argumentów. By zabrali dotacje to pierwsi rolnicy by wytrzeźwieli bo za dużo dobrobytu mają i się w dupach poprzewracało. Przeczytaj jeszcze raz co ja do niego napisałem, bo trochę się ośmieszyłeś teraz. 1 1
Kris194 4 716 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 15 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): czy może jego rodzina od pokoleń tak bardzo kocha Niemcy (co z tego, że dziadek w Wehrmachcie to kłamstwo), Akurat niemieckie korzenie to ma idol niektórych tutaj
crush 3 575 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Niech sobie drążą jak są jakieś nieprawidłowości. Ale to kręcenie afery, z której i tak nie wyniknie zmiana wygranego? Pachnie chorobą psychiczną. A najlepsze jest to, że jeśli jest to kolejna "bomba", która okaże się być pierdem Giertychów... To będzie kolejny wizerunkowy strzał w pysk dla KaOwców.
Kris194 4 716 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Tak, tak wmawiaj sobie a tymczasem... Prokuratura jak się za to weźmie to nie będzie wiedziała kogo zaprosić jako pierwszego... Edytowane 6 Czerwca przez Kris194
crush 3 575 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca My się lubimy wzorować na "zachodzie". To kiedy takie prawo u nas? Bo brzmi świetnie. 🤗 2 1
Rekomendowane odpowiedzi