Camis 6 165 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) POSADKI Chociaż to pisior więc może kłamać. Edytowane 29 Lipca 2025 przez Camis
Crew 900 1 053 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Nie wiem czy widzieliście to: https://www.pudelek.pl/magdalena-ogorek-odznaczona-zlotym-krzyzem-zaslugi-w-palacu-prezydenckim-brylowala-w-dopasowanej-sukience-7183574605552224g 1
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Rozbój w biały dzień – ja już rekomenduję partnerom wypychanie na B2B i 1/4 etatu. 2 1
Kris194 4 848 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 1 godzinę temu, VRman napisał(a): Jak nie widać. A kupowanie przychylności wyborców 500plusami, 800plusami itp.? Tego nie widać jak spacerujesz, o to mi chodziło. Swoją drogą Syf, brud, smród i ubóstwo. Takiej właśnie niektórzy chcą Polski, ważne, żeby nie było trzeba nic robić.
Camis 6 165 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Gangster z którym pójdziesz niedługo w koalicje
hubio 1 283 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) @Kamiyanx ale są wakacje + można sobie zawsze zawiesić na miesiąc lub dwa No i wciąż w ciągu 3 lat z ostatnich 5 lat można wskoczyć na mały zus + Edytowane 29 Lipca 2025 przez hubio
Camis 6 165 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Całość: Spoiler Piński kretyn rozpowszechnia fejki.
voltq 1 372 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 4 godziny temu, Kris194 napisał(a): A jak ma nie być deficytu jak samych odsetek mamy 100 mld? Nie mówimy tu o racie do spłaty tylko samych odsetkach. Dla porównania nowy dworzec PKP w Poznaniu miał kosztować "ledwo" 5 mld zł. Ilość inwestycji jakie można wykonać za 100 mld może być wręcz niewyobrażalna przy małej skali. Jak zlikwidować zasiłki socjalne to deficytu nie będzie a dług spłacimy
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Godzinę temu, hubio napisał(a): @Kamiyanx ale są wakacje + można sobie zawsze zawiesić na miesiąc lub dwa No i wciąż w ciągu 3 lat z ostatnich 5 lat można wskoczyć na mały zus + Wakacje są raz w roku i tylko dla właściciela. A na wakacje to sobie chyba tylko ty możesz wskoczyć ze swoim śmiesznie niskim przychodem. Limit jest do 120k.
Kris194 4 848 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, Camis napisał(a): Gangster z którym pójdziesz niedługo w koalicje W co pójdzie? On to co najwyżej może iść na kolację i to jako danie Edytowane 29 Lipca 2025 przez Kris194
Zdzisiu 392 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Ta wasza wspaniała unia https://ca.finance.yahoo.com/news/eu-vowed-600b-us-economy-180840554.html
Camis 6 165 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Cytat Czarnek: Potrzebujemy mnóstwa imigrantów, wytłumaczę to wyborcom Konfederacji Legalna migracja zawsze jest potrzebna przekonuje poseł PiS. Polityk wskazał, że obecnie trudno sobie wyobrazić polską gospodarkę bez legalnie zatrudnionych migrantów. Jako przykład podał gospodarstwa rolne, gdzie potrzebne są ręce do pracy. https://dorzeczy.pl/opinie/759783/przemyslaw-czarnek-legalna-migracja-zawsze-jest-potrzebna.html
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Ależ Konfederacja doskonale o tym wie, choć udaje, że nie. Problem w tym, że nie ma nawet skąd wziąć takich liczb. Łakomy podawał, że to fizycznie niemożliwe. A tak ogólnie to ciekawa to będzie katastrofa. Stworzyliśmy sobie konsumpcjonizm i konflikt płci, a rachunek przyszedł bardzo szybko. Co ciekawe, ludzie dalej są zajęci szczuciem na siebie przez TikToka, jakby nie zauważając konsekwencji
voltq 1 372 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) @Camis Piński już zły? Jeszcze ostatnio to go zachwalałeś co się zmieniło? Redaktor Jankowski oderwany od rzeczywistości jak większość pseudo dziennikarzy Samotna matka może ubiegać się o pomoc mieszkaniową i socjalną, w tym o mieszkanie socjalne, lokal komunalny lub dodatek mieszkaniowy. Istnieją również różne zasiłki i ulgi, które mogą ułatwić pokrycie kosztów mieszkaniowych. Czyli tak mieszkanie socjalne plus wszystkie opłaty czyli prąd, czynsz , ogrzewanie itd na koszt innych podatników ma już zapewnione Plus posiłki w szkole dla dzieci na stołówce plus MOPS zapewnia posiłki, jest jeszcze Caritas itd Dodatkowo Samotna matka w Polsce może liczyć na szereg świadczeń socjalnych. Oprócz zasiłku rodzinnego, który przysługuje na dziecko do 18 roku życia (lub 24, jeśli się uczy), oraz dodatku z tytułu samotnego wychowywania dziecka, może również otrzymać "800 plus", dodatek na rozpoczęcie roku szkolnego, a także świadczenia z funduszu alimentacyjnego, jeśli nie otrzymuje alimentów od drugiego rodzica. Dodatkowo, samotna matka może ubiegać się o becikowe i "kosiniakowe" (świadczenie rodzicielskie). To jest mało? Życie z takich zasiłków socjalnych jest lepsze i na wyższym poziomie niż zasuwanie za 4666 zł brutto czyli 3500 na rękę a za sam bilet miesięczny zapłacimy od 110 do 200 zł w zależności od miasta , na dojazdy MPK a co dopiero samochodem Edytowane 29 Lipca 2025 przez voltq
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Tia, a koszty utrzymania tego dziecka gdzie? Prawaki jak zwykle oderwane od rzeczywistości.
Camis 6 165 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 44 minuty temu, voltq napisał(a): Piński już zły? Jeszcze ostatnio to go zachwalałeś co się zmieniło? Ja Pińskiego?, chyba mnie z kimś pomyliłeś. 1
Kamiyanx 1 252 Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 35 minut temu, Camis napisał(a): Ja Pińskiego?, chyba mnie z kimś pomyliłeś. Pińskiego to wklejał ten psychofan Tuska, który po wyborach coś cicho siedzi.
galakty 3 818 Opublikowano 30 Lipca 2025 Opublikowano 30 Lipca 2025 11 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): Rozbój w biały dzień – ja już rekomenduję partnerom wypychanie na B2B i 1/4 etatu. Hahahahha, a przed wyborami w 2023 kolega z pracy do mnie "PO zawsze było dobre dla przedsiębiorców"
Camis 6 165 Opublikowano 30 Lipca 2025 Opublikowano 30 Lipca 2025 Kto by się spodziewał... Cytat Kryzys zaufania do Szymona Hołowni. Marszałek Sejmu z imponującym spadkiem [SONDAŻ] Jeszcze niedawno był liderem rankingu zaufania. W najnowszym sondażu IBRiS dla Onetu Szymon Hołownia osiąga jednak poważny spadek zaufania aż o 9 pkt proc. oraz najniższy wynik w historii swoich notowań. Zajmuje ostatnie miejsce w zestawieniu. ... Sondaż zaufania. Nowy lider i nowa gwiazda na prawicy Na pierwszym miejscu znalazł się Karol Nawrocki, który z wynikiem 46,8 proc. zaufania (+4,9 pkt proc. względem czerwca) wyprzedził dotychczasowych liderów. Prezydentowi elektowi nie ufa 46,2 proc. badanych, a 6,6 proc. deklaruje wobec niego neutralność. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/szymon-holownia-spada-na-dno-sondazu-zaufania-na-szczycie-doszlo-do-zmiany/z8kr95b Cytat Sławomir Mentzen odmawia Jarosławowi Kaczyńskiemu. "Nie zamierzam tego podpisywać" — Kaczyński swoją fałszywą deklaracją tak naprawdę nie chciał zachęcić nas do współpracy. Chciał pokazać, dlaczego nie chce współpracować z Konfederacją. I taki był prawdziwy cel tej deklaracji. Nie zamierzam jej podpisywać. Trzeba patrzeć na PiS z najwyższą ostrożnością — powiedział Sławomir Mentzen w swoim nagraniu na YouTube. Odpowiedział tym samym na propozycję Jarosława Kaczyńskiego, by Konfederacja podpisała przedstawioną przez niego "deklarację polską". Film oburzył m.in. rzecznika PiS Rafała Bochenka. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wrze-na-linii-konfederacja-pis-mentzen-odmawia-kaczynskiemu-nie-zamierzam-tego/q6dfpgh Cytat Nocne "uprzejmości" PiS-u i Konfederacji. "Ja wam prezesa nie wybierałem" Emocje buzują między liderem Konfederacji a politykami Prawa i Sprawiedliwości. Wszystko przez propozycję Jarosława Kaczyńskiego, by Konfederacja podpisała przedstawioną przez niego "deklarację polską". We wtorkowy wieczór do dyskusji włączył się europoseł Patryk Jaki, który zarzucił Sławomirowi Mentzenowi "prawdziwą zdradę", jaką miałoby być wejście Konfederacji w koalicję z Donaldem Tuskiem. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/nocne-uprzejmosci-pis-u-i-konfederacji-ja-wam-prezesa-nie-wybieralem/3w7pkep
different 214 Opublikowano 30 Lipca 2025 Opublikowano 30 Lipca 2025 Jestem przerażony wyrokiem dla tej pi'''y, która tak właściwie to wszystko zleciła i ukartowała. Dostała zawiasy do poprawczaka... Masakra powinna tam zgnić. A tak to na wyjebce, znów weżmie jakiegoś głupiego koleżke i znów kogoś zabiją... https://tvn24.pl/lublin/lublin-16-letni-eryk-zginal-gdy-wracal-ze-szkoly-wyrok-st8577642 3
hubio 1 283 Opublikowano 30 Lipca 2025 Opublikowano 30 Lipca 2025 (edytowane) 13 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): A na wakacje to sobie chyba tylko ty możesz wskoczyć ze swoim śmiesznie niskim przychodem. Tak się niby znasz i doradzasz, a nie wiesz, że wakacje przysługują każdemu bez względu na dochód? 13 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): Limit jest do 120k. Ale to dotyczy małego zusu+ A co do śmiesznego przychodu to jak firmy lecą na śmieciowych marżach i się wykańczają to owszem to może być śmieszne. Nic nie wiesz o mojej DG. Nic nie wiesz o mnie, ale oceniasz. Problemy o jakich pisałem na forum nie dotyczą kompletnie samego prowadzenia DG. Nawet kwestie składek to może w 10% spowodowały te problemy. Powiedziałbym, że problem dotyczył mnie, że za bardzo się rozleniwiłem i za dużo czerpałem z życia zamiast pracować Na przekór obecnym czasom poszedłem trochę w przeciwną stronę... Biznes był tak dobry, że odpuściłem, a nigdy nie można odpuszczać... Rozwalają mnie takie teksty kogoś kto wyciąga jakieś wnioski. Stoisz tutaj ramię w ramię z crushem, którego tak zwalczasz. On też mi ciągle pisze o januszexie. Robi aluzje personalne tak samo jak ty. Więc ja też sobie pozwolę: Doradzasz korporacjom, które przejmują wszystko. Służysz jak nadzorca niewolników w kolonii afrykańskiej. Chwalisz się "specjalisto od excela" jak to dałeś rekomendację do zwolnień. Nie myślisz o tym, że ci ciężko pracujący pracownicy fizyczni mają rodziny, dzieci, kredyty. Że pracują na 3 zmiany w ciężkiej pracy fizycznej, a nie za biurkiem. Przede wszystkim nie jesteś właścicielem niczego. Po prostu kolejny doradca. Więcej szacunku mam do człowieka prowadzącego firmę budowlaną albo robiącego doniczki i walczącego w nierównej walce z korporacjami i państwem. Przyjdzie taki czas, że rewolucja zmiecie całe korporacje i i osoby im służące będą rozliczane. To tylko kwestia czasu. Edytowane 30 Lipca 2025 przez hubio
galakty 3 818 Opublikowano 30 Lipca 2025 Opublikowano 30 Lipca 2025 14 minut temu, hubio napisał(a): Przyjdzie taki czas, że rewolucja zmiecie całe korporacje i i osoby im służące będą rozliczane. To tylko kwestia czasu. Cholera, kiedy wątek został przemianowany na Sci-Fi? 3
huudyy 3 108 Opublikowano 30 Lipca 2025 Opublikowano 30 Lipca 2025 (edytowane) 31 minut temu, hubio napisał(a): Przyjdzie taki czas, że rewolucja zmiecie całe korporacje i i osoby im służące będą rozliczane. To tylko kwestia czasu. a wszyscy kolaboranci zawisną https://www.youtube.com/watch?v=gvUy7BQklQY Edytowane 30 Lipca 2025 przez huudyy 3
Rekomendowane odpowiedzi