Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie pamiętam co dokładnie powiedział, ale ja zakochany w Zelenskim nie jestem i nie uważam, że on i cały naród to anioły bez skazy, więc niewinny żarcik by mnie nie poruszył. 

No i jeszcze filmik z.. Atorem :/ gościem, który dla kasy powie wszystko, i który nie raz gadał co ruscy "zamówili".

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, galakty napisał(a):

Ator jeszcze nagrywa? :E 

Najnowszy film wypuścił, że Kirk nadal żyje a zamach to spisek aby podbudować notowania Trumpa :boink:

Edytowane przez Fatality
  • Haha 3
Opublikowano

Oglądam chwilę to przesłuchanie ziobry - i mimo, że nie jestem obiektywny, bo uwazam, że powinien siedzieć w więzieniu, to całe to przesłuchanie to szopka, która może się wydarzyć tylko w Polsce albo innej Korei Płn czy Rosji.  Jak słucham tej baby to trudno to brać na poważnie wszystko. Typowa ustawka pod publiczkę.  

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, huudyy napisał(a):

W temacie - jeden pasjonat stworzył stronę, na której będzie publikował wszystkie wydatki posłów 

https://skrotpolityczny.pl/

I cyk za chwilę trafi na odpowiednią listę...

Śmieję się ale nie zdziwił bym się jak strona niedługo zniknie. 

Cytat

Skandal z wrzutką lobbystów na listę ostrzeżeń CERT Polska

Przy okazji prac legislacyjnych nad wdrożeniem unijnego Aktu o usługach cyfrowych, ale już po etapie uzgodnień i konsultacji, znienacka pojawiły się w projekcie ustawy zapisy, które podważają sens i cel istnienia Listy Ostrzeżeń CERT Polska, chroniącej polskich internautów przed przestępcami. Zapisy te pozwolą, by decyzją administracyjną dodawać do listy CERT-u strony… naruszające prawa autorskie. Zamiast więc ratować polskich użytkowników sieci przed oszustami, nowe przepisy sprawią, że lista będzie ich „ratować” przed nielegalnymi transmisjami meczów w internecie. Ale po kolei.

https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/skandal-z-wrzutka-lobbystow-na-liste-ostrzezen-cert-polska/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4ZrmLe1Pq12XKPusztqu3Ow1ycbhTs-JVseVznltwnHVrTsP1MjT9FznBaDQ_aem_C_Pb6fDS-tn1WLOx8t12Kw

Edytowane przez Camis
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Te paski Republiki to chyba nie ten wątek. Daj do politmemy :E

BTW. Z onetu o wyborach w Mołdawii. Podkresliłem co uznałem za ważne:

Cytat

Wynik ten stanowi poważną reprymendę dla Kremla, który przeznaczył ogromne środki na to, co mołdawskie władze nazwały "wojną hybrydową". Miała ona na celu destabilizację kraju i ponowne wciągnięcie go w orbitę wpływów Rosji. Po Ukrainie to Mołdawia stała się bowiem głównym "poligonem doświadczalnym" Putina. Zdaniem ekspertów Zachód powinien zwrócić teraz uwagę na nowe, wyłaniające się zagrożenie.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wybory-w-moldawii-moga-byc-lekcja-dla-europy-kreml-ponosi-spektakularna-porazke-ale/hsff2cm,79cfc278

A nasze kochane władze? Nic. Pozwalają Lisickim i Cejrowskim wychwalać Brauna i srać ruskim szambem informacyjnym.

Wydajmy lepiej 10000x tyle na niwelowanie skutków ruskiej propagandy zamiast 10000x mniej na jej zblokowanie. To ma sens! :boink:

Edytowane przez VRman
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

https://wiadomosci.wp.pl/holownia-potwierdza-moze-odejsc-z-polityki-7205399296580352a

Powtórka z Tuska :) Ambicje polityczne i własna kariera, a nie służba DO KOŃCA dla narodu. W PL bardziej przypadłość obozu liberalnego. Dzieciak pobawił się w politykę i odchodzi. Słusznie, kiedyś Gowin nazwał go "chłopcem w krótkich spodenkach" Polska 2050 następna do wchłonięcia albo przez PO albo PSL :) 

Edytowane przez hubio
Opublikowano
21 minut temu, VRman napisał(a):

On nie może odejść z polityki. Może odkuśtykać, bo ciężko iść z dwoma przestrzelonymi stopami po tym, jak sobie w nie wesoło wpakował całą serię tym:

image.png.8555379d0bd4c86927b55b63ec8a863d.png

kalowania nie ma żadnych szans zobaczcie kto tam kandyduje i jakie ma kompetencje , szymus jedyne co moze to drzwi tam otwierac 

Opublikowano
25 minut temu, hubio napisał(a):

Powtórka z Tuska :) Ambicje polityczne i własna kariera, a nie służba DO KOŃCA dla narodu. W PL bardziej przypadłość obozu liberalnego. Dzieciak pobawił się w politykę i odchodzi. Słusznie, kiedyś Gowin nazwał go "chłopcem w krótkich spodenkach" Polska 2050 następna do wchłonięcia albo PO albo PSL :) 

Zrobił Mam Talent z obrad sejmu co było zabawne przez 2 tygodnie i tyle ;) On się nigdy nie nadawał do polityki, a jego płacz jest memem do dzisiaj. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@galakty Nne wiem czy się nadawał czy nie, ale ktoś kto chce walczyć o Ojczyznę walczy do końca... Obecnie uznawanego za wielkiego przywódcę i osobę którą pomogła zakończyć IIWŚ, uważa się Winstona Churchilla, który dekadami był pariasem nie tylko wśród własnego narodu, ale nawet swojej własnej partii i miał mniejsze poparcie niż Hołownia. Nie to, że porównuję obu Panów :) tylko polityk z krwi i kości, który chce służyć Ojczyźnie służy do końca. 

Edytowane przez hubio
  • Haha 1