Suchy211 1 277 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) W dniu 5.12.2025 o 19:27, AndrzejTrg napisał(a): Trump z pokojową nagrodą od ... FIFA haha Nobla pokojowego nie dostał to tak się ustawił Oni (prawa strona) najwyraźniej wszyscy tak mają. Jakieś ustawki dla debili. Niestety 30% populacji to łyka. Żeby nie było, lewa strona ma też swoje odpały, tylko w zupełnie innym kierunku. Edytowane 18 godzin temu przez Suchy211
GordonLameman 8 632 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nie wiem czy kiedykolwiek widziałem tak głupiego fikołka 3 1
nozownikzberlina 531 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Nie wiem czy kiedykolwiek widziałem tak głupiego fikołka Kryptowaluty nie są odpowiednikiem gotówki i nigdy na szczęście nie będą. Natomiast co do obrony to pełna zgoda. Niestety PO piana z pyska leci bo nie są w stanie tak sprawnie okradać obywateli jak w przypadku pieniądza 6 godzin temu, Michaelred napisał(a): O co chodzi z tym incydentem kałowym tuskobotów w sprawie tej ustawy krypto? Przecież Rafałek podczas wyborów mówił wprost "Unia Europejska + 0 - zero dodatkowych przepisów przy wprowadzaniu unijnego prawa." Czyli Nawrocki w tej chwili robi to co niby miał robić Trzaskowski. Powinni się więc cieszyć. Jaki cringe. Mogli jeszcze coś o małych dzieciach wcisnąć wtedy motłoch by łatwiej łyknął te bzdety oni dostarczają lepszy content niż standuperzy. Szkoda tylko, że przy tym mocno szkodzą, ale trudno już miałem okazję rozmawiać ze znajomym pełowcem po wczoraj i było śmiesznie jak zaczął parafrazować tę farsę i że te kłyptowałuty, to w ogóle mafia to wymyśliła aby robić zamachy w Polsce xDDD słodcy są 1
GordonLameman 8 632 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Elon a musk mówi językiem rosyjskich szmat:
SM_M4E5TRO 525 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Moze najwyzszy czas zmienic nazwe tego forum z Ithardware Na Dotuskakoniawale To co juz tutaj pisza klakierki to silniczkowe fikolki sa nic ponadto Zalosne Coraz rzadziej tu zagladam, a za kazdym razem coraz ciekawiej tutaj jest A wracajac do sedna - KO juz dawno temu przebilo dno jaki prezentowal PIS. Tak ze dwa razy. Dwa lata temu o tym juz pisalem ze tak bedzie, kazdy zdrowo myslacy czlowiek wiedzial ze tak bedzie. A tu dalej odklejka Edytowane 6 godzin temu przez SM_M4E5TRO 1
Digger 359 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Za pisu to było! np inflacja 18%, a teraz jakieś marne 2% co to ma być! Wszystko Tusk zepsuć potrafi! 1 2
GordonLameman 8 632 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu I nie ma wyborów za które zapłaciliśmy a które się nie odbyły! Ani szemranych zakupów i afer RARS! 1
Rekomendowane odpowiedzi