Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Przy temperaturach do -8*C pompa ciepła jest oszczędniejsza niż gaz. Poniżej tej granicy zaczyna się zrównywać, im zimniej tym gaz tańszy. Jednak w okolicach 0 lub powyżej 0 to pompa ciepła jest przynajmniej o połowę tańsza od gazu. A jak jeszcze coś poświeci Słońca to już wogóle. Mam w domu gaz i PC i przetestowałem opłacalność ogrzewania przy obu technologiach i w zależności od temp na zewnątrz przełączam się między jednym a drugim systemem -
Przez Adikon · Opublikowano
Daj VDDIO na 1,35. VDD, VDDQ 1,45 i testuj. Jeśli przejdzie to wtedy wiesz, że masz za niskie napięcia. Ogólnie podkręcasz typowo pod benchmarki czy stabilność oraz gry? Bo te +200MHz na pamięciach to za wiele korzyści na daily nie przynosi 🙂 -
Przez Eltik · Opublikowano
finansowo 5070 Ti nie ma szans -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
13m to też dobra konstrukcja, teraz tym bardziej nie ma się czym martwić po stronie mocy. Może łożysko w wentylatorze albo silnik wydają jakiś nieprzyjemny dźwięk, zdarza się. Jak to wentylator w zasilaczu, to wentylatory w komputerze, którymi sterujesz nic nie zmienią. -
Przez Gang · Opublikowano
Tak całkiem serio to ja już kilku lat pije kranówkę. A teraz jak jescze bleu home bazuje i chłodzi to już całkiem bajka
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi