Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
@SidrJestem ciekaw gdzie podziali się porządni ludzie w branży i kto odpowiada za wtopy, a Highguard zaciekawił mnie, bo to "twórcy Titanfall". Patrzenie dlaczego coś poległo bywa ciekawsze, niż sukcesy, ale mogłem od razu spojrzeć na różnicę w zespole od Titanfall 1, 2, a Highguard. Tak czy inaczej ta gra będzie szamotać się, zanim umrze. Możliwe że większość zespołu naprawdę wierzy w ten projekt, ale brak doświadczonej wizji i marny artstyle zapieczętował ich los. Jeśli popracują przy tym kolejne 2 lata to może wyprowadzą to na prostą... Ale nie z modelem F2P. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Teraz tylko trzeba ustalic kogo: Zurka czy pieszej? -
Przez IceMan · Opublikowano
Oczywiście że nie, ale czytając cytowane z grup facebookowych posty, wynika że tam świeżutkie auta mają problemy, zaraz po wyjeździe za bramę aso. Mam 5 marek pod jednym dachem, więc mam wgląd na żywo -
Przez bergercs · Opublikowano
Sytuacja jakich tysiące na polskich ulicach - widzialaby policja: mandat, bez policji - piesza nawet nie musiala zwolnić kroku. A ten porównuje do sytuacji, gdzie zniszczono dowody, "wrobiono" gościa od seja, osoby POD PRZYSIĘGĄ klamaly... -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Poza tym, nikt nie zmusza do kupna droższych wersji. Ponad pół tysiąca (!) aut w podstawie, to jest aż nadto. Większość graczy pewnie nawet tyle nie sprawdzi i będzie używało na okrągło kilku samochodów na zmianę zaledwie. To jest podobna sytuacja jak z broniami w strzelankach obecnie. Może być ich mnóstwo, a ludzie i tak paru używają. Reklama sprawnie działa, widzicie więcej i chcecie więcej, a że po zakupie prawdopodobnie okazałoby się to zbędne, to już mało kto z klientów dostrzega. Natomiast firma cieszy, że klienci zakupili droższą wersję i można dalej podnosić ceny. Będąc przy temacie motoryzacyjnym, identyczna sytuacja z wersją wyposażenia i dodatkami. Ile realnie rzeczy kierowca potrzebuje i używa, a ile dokłada po to aby się chwalić wyłącznie. Błędna spirala, więcej, więcej. Gdzie przecież ważniejsza jest jakość i dlatego co raz częściej zaczyna się mówić i wracać do starszych gier. Człowiek i tak nie jest w stanie ogarnąć jak czegoś jest za dużo. Jak z bibliotekami na Steam, gier od cholery i słychać "Nie mam w co grać", a 20 lat temu miało się może kilkanaście gier i nikt nie mówił, że nie ma w co. Typowa sytuacja, jak się ma za dużo i się człowiek nakręca na więcej, bo mu się wydaje, że ma za mało, a jest wręcz odwrotnie i to ten przesyt powoduje takie odczucie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi