Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Czubatka Boża · Opublikowano
Mamy rok 2026 i ogarnąłem chyba atak depresji który był 4 lata temu. Atak depresji miał wpływ na całe moje życie a co najgorsza wpłynął na moje ulubione hobby czyli granie w gry. Wierzyłem że któregoś dnia wróci do mnie moje ulubione hobby i się wreszcie doczekałem. Wszystkie zmiany rozpocząłem od zmiany sprzętu do grania czyli porzuciłem konsole na rzecz potężnego komputera udało mi się zdobyć dzięki program na dofinasowania PCPR dla osób niepełnosprawnych. Nie wierzyłem że się uda ale się udało i zdobyłem komputer. Gdy miałem komputer w domu zacząłem grać jednak większość czasu spędzałem na przeglądaniu Internetu. Gdy wracam z Warsztatów Terapii Zajęciowej potrafię teraz grać 3 h - 5 h i jeszcze mam mało. Gram by mieć jakieś zajecie w domu i wreszcie nie patrzę na zegarek z poczuciem niech ten dzień wreszcie się skończy. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Cale szczescie, ze problem wystepuje tylko w twojej glowie, a my mamy siety spokoj i posmiac sie mozna -
Przez trepek · Opublikowano
A ja pracuję z domu więc mam wywalone na to, czym jeździcie -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mam dostosowane włącz wyłącz nakładkę, jak potrzeba to włączam by za chwilę wyłączyć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi