Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Dobra chyba już rozumiem czyli tylko te arctici pro które są fabrycznie na ALF III nie chcą się całkowicie wyłączyć a cała reszta którą posiadasz w tym arctici pro kupione luzem możesz zatrzymać całkowicie, skoro tak to pewnie jest to celowy zabieg aby nie dopuścić do pasywnej pracy. -
Przez galakty · Opublikowano
Dopiero teraz ogarnąłem że te Cool Boost nie mają homolgacji na drogi i to 80W Zmieniam na normalne 55W, szkoda lampy i złączek. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Przyznał się w ostatnim odcinku że to dla kasy i na prawników też już zbiera od widzów. Także ten tego -
Przez hubio · Opublikowano
Konfitura też prowokuje. Nie neguję tego. Tylko różnica jest taka, że on wychwytuje rzeczywiste wykroczenia w ruchu drogowym. I to co robi można nawet uznać za zatrzymanie obywatelskie. Bo kierowcy łamią NAJPIERW przepisy, a potem wkracza Konfitura. W przypadku audytora jego zachowanie jest niejako zapalnikiem do (nielegalnych) zachowań służb i policji, które chcą go wylegitymować. Inny też jest podmiot działań obu Panów. Audytor nakierowuje swoje działanie na sprawdzanie reakcji służb, a Konfitura po prostu zachowuje się jak społecznik, który dba o bezpieczeństwo pieszych na chodniku. TAK - Konfiturę propsuję i sam się mocno wkurzam jak nie mogę przejść po chodniku bo jest zastawiony autami, a to codzienność w Polsce. A dlaczego napisałem w pierwszym zdaniu, że prowokuje. Bo de facto również bez kręcenia na YT mógłby on jak i każdy sfotografować nieprawidłowe pojazdy i wysłać dokumentację do służb lub je nawet zawiadomić na miejscu. Tak samo mógłby tylko informować kierujących o ich nieprawidłowym zachowaniu i przepuszczać, a nie uniemożliwiać wyjazd. Ale to już cała otoczka medialna No i tłumaczy to też tym, że publikując na YT uświadamia kierowców z czym też należy się zgodzić. -
Przez lukadd · Opublikowano
A ja miałem takie, ale to w DDR3 ten sam model te same CL, ten sam kod w sklepie A różniły się tak znacznie timingami dalszych rzędów, że te gorsze miały znacznie wyższe trfc od lepszych i wywalały na niższym trfc z lepszej sztuki i trzeba było ręcznie zmienić lub wczytać profil z słabszych. Laik by nie ogarnął Obecne DDR5 co mam w kompie 6000 CL32 to te same katalogowe modele w zależności od loterii latają na układach przeważnie m-die, ale i trafiają się sztuki na a-die Ja niestety wylosowałem m-die, ale nie zwracałem bo mi to rybka pod 9800x3d i tak realnie różnice są minimalne jak się nie robi jakiegoś mocnego OC, a timingi i tak zbiłem na tyle ile trzeba na tych m-die.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi