Kris194 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Nie wiem jak wy ale ja w życiu, w życiu bym się nie spodziewał. A tak poważnie to znów...
lokiju Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Poczytałem trochę wpisów z prawej strony i chyba dostałem raka.
Badalamann Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Pozostaje liczyć że pomimo veta Batyra, które jest pewne i kiwku pisowskiej ośmiornicy, Polska skorzysta z SAFE.
LeBomB Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 6 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a): Opieram to na historii działań Donalda T., skrajnie negatywnych dla Państwa Polskiego. Czyli hipoteza, bo wyciągasz wnioski też na podstawie obserwacji.
hubio Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina: Kathryn Ruemmler - była doradczyni w administracji Baracka Obamy i według CNN jedna z najlepiej zarabiających prawniczek w USA - rezygnuje z funkcji głównej prawniczki w Goldman Sachs po publikacji jej korespondencji z Jeffreyem Epsteinem https://wiadomosci.wp.pl/byla-doradczynia-obamy-wyciekly-maile-prawniczki-z-epsteinem-7253858762250560a Jak pisałem - elity tego świata sięgały po zakazane owoce. Bardzo chciałbym poznać nazwiska czołowych CEO którzy korzystali, a nie tylko polityków. Edytowane 17 godzin temu przez hubio
nozownikzberlina Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 50 minut temu, hubio napisał(a): Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina: przecież to wie każdy zainteresowany tematem, tylko lewica skrzętnie omija tę kwestię w swoich atakach na prawaków XD
Camis Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 10 godzin temu, hubio napisał(a): Tak żeby nie było, że tylko Trump i "prawacy" korzystali z dziewczyn Epsteina: A kto tak twierdzi?, tylko że na całym świecie następują dymisje i rezygnacje po wycieku a w USA jakoś to często nie następuje.
sabaru128 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 13 godzin temu, Camis napisał(a): Państwo bezradne. Czyli będzie jeszcze drożej niż jest.
Badalamann Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ale wiecie że ta wrzutka pisowskiego propagandysty szmateckiego to fejk?
trepek Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ostatnio lubią powielać fejki z AI. Jak np. transport wołowiny z Argentyny.
GordonLameman Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Prawactwo nie ogarnia rzeczywistości? Stare, znałem
Camis Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Badalamann napisał(a): Ale wiecie że ta wrzutka pisowskiego propagandysty szmateckiego to fejk? Nie podpisałem bo to chyba oczywiste że fejk, ale co z tego?, co państwo z tym może zrobić?. Szmatecki dalej hasa na wolności, zwykły Kowalski już dawno by siedział. WINA TUSKA! Edytowane 5 godzin temu przez Camis
Badalamann Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @Camis No taki @sabaru128 łyknął fejka bez popity; choc to w sumie jak zwykle
VRman Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Z posta Camisa: Ja od dziś będę o zajączkowskiej mówił Pani Ironia. Żeby realizująca plan kremla pisała krytykę (domniemanej jeszcze) realizacji planów UE Warzecha z tuskiem ładnie przywalił w bandę Żeby tak angielskiego nie ogarniać, to trzeba się postarać. Swoją drogą, klasyk sprzed prawie stu lat:
Zas Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie no, bez przesady, w przypadku Warzechy to był żart. Trochę czerstwy, ale tłumaczenie mu, co znaczy tusk po angielsku jest jednak słabe - to nie Kuwetowy ani Jojo.
Badalamann Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Polska2050 zaczyna się rozpadać. Możliwe że rozpadnie się na dwie prawie równe części. Ciekawi mnie czy odchodzący założą nowe ugrupowanie i spróbują w wyborach wejść do sejmu w koalicji z PSLem, czy z list KO. A także czy posłów pozostałych w PL2050 spróbuje pozyskać PiS. Bo konflikt Pełczyńskiej-Nałęcz z Tuskiem jest raczej pewny.
VRman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Luzik. Zanim nadejdą wybory to jeszcze zdążą zrobić kolejną partię dla tych, którzy by zagłosowali na KO ale nie ufają starym kłamcom, więc zrobi się dla nich nową partię, która tak samo się przyda Polakom jak ta poprzednia. Rebranging często niejako resetuje pamięć wyborców. Ja do końca życia nie zapomnę jak mnie rozbolało czoło od uderzenia dłoni po zobaczeniu poparcia dla AWSu który się przebranżował na NOWE partie. PiS też się jeszcze "przemieni". Jedyny wierny swoim zasadom nieposiadania absolutnie żadnych zasad, jest PSL.
Badalamann Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu Zapewne tak. Liczę że powtórzą manewr jak w poprzenich wyborach z Holownia. Niewykluczone ze PSL wystartuje wówczas z list koalicyjnych wraz PL2050 i tą nową partią. A jak notowania byłby bardzo słabe, to wszyscy wysartują z listy PSL, wówczas próg to 5%. Ważne by się dostali do sejmu, bo wybory będą trudne. Pisowska ośmiornica robi co może by wrócić do władzy. Nawet za cenę kolaicji z konfederuskimi, a bez ingerencji USA to i braunirska zbieraninę akceptowali ;/
Rekomendowane odpowiedzi