Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pitt_34 · Opublikowano
@up. Ja tylko zapytam tak z ciekawości, w jakim celu siedzisz nad ramami wiele tygodni, co zyskasz , co jest warte zawracania sobie tyłka aż tyle czasu RAM-em ? -
Przez tgolik · Opublikowano
Resident: Evil Vilage skończony. Na poziomie łatwym, wg licznika z maszyny do zapisów 13,5 godziny. Na poziomie standardowym pewnie walki z bossami dodałyby mi z 10 godzin. Przyjemna gra, lubię eksplorację w Residentach i te umiarkowanie trudne zagadki. Przed chwilą wróciłem do RE 4 remake, jestem po walce z Mendezem, zaczynam 7 rozdział. P.S. Zupgradowałem moją maszynę do zbijania kalorii - doszedł blat, na którym @ODIN85 można używać klawiatury. Tak mimochodem od tygodnia udaje mi się nabijać 500-600 kcal. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Myślałem że już sobie poradzili z bandingiem, overshootem, black crush, a tu dalej piszecie o problemach, jak nie z jednym to drugim. W TV tego nie ma, że od lat nie słyszałem narzekań? Może dlatego, że już tego nie śledzę. -
Przez Strutter · Opublikowano
@Dirian Po UV i obniżeniu PL udało się uzyskać dobrą kulturę pracy - maksymalnie ok. 1300 RPM na RTX 3060 i ok. 1800 RPM na Noctui. Mimo wszystko to było sporo zachodu. Gdy w XPG Core Reactor 750W pojawiło się terkotanie wentylatora, reklamacja została uznana i zwrócono mi pieniądze. Zamiast nowego PSU - na fali kryzysu RAM / SSD rozmontowałem i sprzedałem resztę. W momencie zakupu mogłem pójść w chłodniejsze i3, ale zależało mi na 6 rdzeniach. Alternatywą było też kompaktowe AIO czy zmiana obudowy z 2014. Przy GPU chciałem więcej niż 8 GB VRAM, więc energooszczędny wybór był ograniczony. Finalnie - PS5 Slim jest najbardziej kompaktowe, bezobsługowe i skuteczne. Nie miałem porównania z Fat. Dla wymagających jeszcze lepszych detali jest też PS5 Pro. Gry na płytach można odsprzedawać. I oczywiście zgadzam się co do energooszczędności 9070 względem wersji XT. -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Każda marka w pewnych kręgach jest memem. Większość aut ma też większe czy mniejsze problemy. Chińczyki wyśmiewane, francuzy wyśmiewane, Volkswageny też. To co mam wziąć? Tesle Performance? Ale jeśli nie takie BMW, to co innego proponujesz z porównywalną mocą i nieprzesadnie dużym nadwoziem?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi