Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, LeBomB napisał(a):

Pewne rzeczy zawsze były tajne i dla bezpieczeństwa takimi powinny pozostać.

Tomczyk twierdzi że listę upublicznią:

Cytat

Cezary Tomczyk w rozmowie z TVN24 podkreślił, że intencją MON od początku było ujawnienie listy zadań w ramach programu SAFE. „Dokument dzisiaj jest niejawny, bo takie są ustalenia z Komisją Europejską, ale jak przejdziemy procedury formalne, to sama lista zadań w oczywisty sposób będzie pokazana” - powiedział w piątek. Ta zapowiedź jest odpowiedzią na wcześniejsze dyskusje, w tym te dotyczące poprawek zgłaszanych przez posłów PiS, którzy domagali się gwarancji, że znaczna część środków trafi do polskiego przemysłu zbrojeniowego.

Cytat

Tajna lista zakupów armii. Rząd obiecuje ujawnić projekty SAFE "bez szczegółów technicznych"

W ciągu najbliższych tygodni przestawiona będzie lista projektów, które będą realizowane w ramach programu SAFE – zapowiedział wiceszef MON Cezary Tomczyk. W najbliższych dniach wypracowana zostanie wersja listy bez szczegółów technicznych - dodała pełnomocniczka ds. programu Magdalena Sobkowiak-Czarnecka.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Tajna-lista-zakupow-armii-Rzad-obiecuje-ujawnic-projekty-SAFE-bez-szczegolow-technicznych-9083225.html

Uwaga grube +18:

HBM-pbkXIAAv12F?format=jpg&name=large

HBM-pcDaIAAxyYm?format=jpg&name=large

image.png.7cbf87fd076dcde92499a7a70092445d.png

https://www.skyscrapercity.com/threads/estados-unidos-de-banana-polityka-ekonomia-i-stosunki-polsko-amerykańskie.1476941/post-196546130

Edytowane przez Camis
Opublikowano

Nie rozśmieszają mnie . Jak publicznie ogłaszaja się gdzie budują schron i jaka ma wytrzymałość czyli po taniości udający schron a zapłata jak za prawdziwy. To idź sobie tam 😆 dla każdego urzędnika to jest sukces dla jego stołka więc będą takie rzeczy oglaszac .zresztą co za różnica że kupią 1000 dronów za milion euro jak to starczy na 1 dzień. Dzisiaj się kupiluje milion dronów za 500 euro no ale by was tam nie utrzymali na etatach 😆

Opublikowano
6 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Kurczę 2-tygodniowy ban i tyle bzdur i propagandy się tu naczytałem jak i fałszywych informacji. Chyba zgłosiłem tą stronę do ABW pewnego dnia za zezwolenie ze strony administracji na to. 

Możesz usunąć konto przecież. Nie jesteś tutaj niezbędny, jest wręcz przeciwnie.

Opublikowano
3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Możesz usunąć konto przecież. Nie jesteś tutaj niezbędny, jest wręcz przeciwnie.

Wcale nie wygląda jakby AI zassało wcześniejsze "spięcia" userów z modami na temat troli, jakie miały miejsce. Wcale :lol2:

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Nie no twoje wypowiedzi jako pierwsze dodałem. 

Kto pytał? Najmniej mnie obchodzi, że będziesz pisał donosy próbując pogrążyć forum, bo Ci coś nie pasuje. 

Takie metody bardzo mocno śmierdzą komuną, ale chyba dobrze o tym wiesz - stąd ta duma. 

3 minuty temu, VRman napisał(a):

Wcale nie wygląda jakby AI zassało wcześniejsze "spięcia" userów z modami na temat troli, jakie miały miejsce. Wcale :lol2:

Czy mógłbyś doprecyzować, o co dokładnie chodzi?

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
1 minutę temu, nozownikzberlina napisał(a):

Kto pytał? Najmniej mnie obchodzi, że będziesz pisał donosy próbując pogrążyć forum, bo Ci coś nie pasuje. 

Takie metody bardzo mocno śmierdzą komuną, ale chyba dobrze o tym wiesz - stąd ta duma. 

Twoje kłamstwa mi się tutaj nie podobają i to forum przez takich jak ty się pogrąża. 

Opublikowano
3 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Czy mógłbyś doprecyzować, o co dokładnie chodzi?

O to, że podłapałeś (wygodny dla siebie) tekścik "nie podoba się to usuń konto". 

Choć zapomniałeś o drugiej części, ale spoko, poprawisz się następnym razem.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, VRman napisał(a):

O to, że podłapałeś (wygodny dla siebie) tekścik "nie podoba się to usuń konto". 

Choć zapomniałeś o drugiej części, ale spoko, poprawisz się następnym razem.

O niczym nie zapomniałem. Dopowiadasz sobie i wpadasz we własne pułapki. Zabawne. 

Tego typu odpowiedź jest dość typowa w dyskusjach internetowych. Gdy rozmowa się zaostrza, fraza ‘nie podoba się, to usuń konto’ pojawia się regularnie jako przewidywalna reakcja, więc nie odbiega to od standardowego wzorca komunikacji.

5 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Twoje kłamstwa mi się tutaj nie podobają i to forum przez takich jak ty się pogrąża. 

Oszczerstwa bez pokrycia. 

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
4 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

To nie jest forum polityczne, więc bynajmniej Wasze polityczne przepychanki go nie pogrążają. A ten twój donos skomentuję tak - xD

Opublikowano
2 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

O niczym nie zapomniałem. Dopowiadasz sobie i wpadasz we własne pułapki. Zabawne. 

Tego typu odpowiedź jest dość typowa w dyskusjach internetowych. Gdy rozmowa się zaostrza, fraza ‘nie podoba się, to usuń konto’ pojawia się regularnie jako przewidywalna reakcja, więc nie odbiega to od standardowego wzorca komunikacji.

Oszczerstwa bez pokrycia. 

Pokrycie jest w tym temacie jak i innym.

Opublikowano
8 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Oooooo cię choroba :hahaha: