nozownikzberlina 609 Opublikowano Czwartek o 20:56 Opublikowano Czwartek o 20:56 vietnam z rigczem a dla eurokołchoźników co najwyżej kupno vpn'a, już wkrótce oczywiście po okazaniu dowodu osobistego x D
Zas Opublikowano Czwartek o 21:29 Opublikowano Czwartek o 21:29 Fan Konfederacji popiera lewackie rozwiązania uderzające w amerykańskie korpo i ograniczające prywatny biznes? Jak wam się to spina?
VRman Opublikowano Czwartek o 22:31 Opublikowano Czwartek o 22:31 (edytowane) Cytat https://x.com/Morgenstern616/status/2024475879322128602 Kirk mnie dołuje. Tym, jak wiele kanałów, które szanowałem, zrobiło nagle filmik o nim, jako dobrym człowieku, dla którego wredni lewacy nie mają szacunku. Nie znałem tego zamordowanego, ale miałem opinię, że był oślizgłym kłamcą na podstawie tego co wygadywał na swoich wiecach itp. Smutno mi było widzieć ludzi ogólnie dość rozsądnych, którzy pchali narrację, że to był niemal anioł. Ale że takie powiązania z Epsteinową aferą, to się nie spodziewałem. Edytowane Czwartek o 22:31 przez VRman
Camis Opublikowano Czwartek o 22:56 Opublikowano Czwartek o 22:56 Cytat "WASZYNGTON, 18 lutego (Reuters) - Departament Stanu USA opracowuje portal internetowy, który umożliwi mieszkańcom Europy i innych krajów przeglądanie treści zakazanych przez ich rządy, w tym rzekomej mowy nienawiści i propagandy terrorystycznej. Waszyngton postrzega to posunięcie jako sposób na walkę z cenzurą, poinformowały trzy źródła zaznajomione z planem. Strona będzie hostowana pod adresem „freedom.gov”, podały źródła. Jedno ze źródeł podało, że urzędnicy rozważali włączenie funkcji wirtualnej sieci prywatnej (VPN), aby ruch użytkownika wyglądał na pochodzący ze Stanów Zjednoczonych, i dodało, że aktywność użytkowników na stronie nie będzie śledzona" https://www.reuters.com/world/us-plans-online-portal-bypass-content-bans-europe-elsewhere-2026-02-18/
Zas Opublikowano Czwartek o 23:11 Opublikowano Czwartek o 23:11 Te wszystkie filmy z Trumpem wyżej to AI, prawda? Prawda?!
Keller Opublikowano Czwartek o 23:15 Opublikowano Czwartek o 23:15 44 minuty temu, VRman napisał(a): Kirk mnie dołuje. Tym, jak wiele kanałów, które szanowałem, zrobiło nagle filmik o nim, jako dobrym człowieku, dla którego wredni lewacy nie mają szacunku. Nie znałem tego zamordowanego, ale miałem opinię, że był oślizgłym kłamcą na podstawie tego co wygadywał na swoich wiecach itp. Smutno mi było widzieć ludzi ogólnie dość rozsądnych, którzy pchali narrację, że to był niemal anioł. Ale że takie powiązania z Epsteinową aferą, to się nie spodziewałem. Jakoś mam wrażenie, że ludzie pchający się do kamer mają dużo cech narcystycznych, a to zawsze podłe osóbki i kłamcy/hipokryci.
hubio Opublikowano Czwartek o 23:55 Opublikowano Czwartek o 23:55 (edytowane) Tym się powinniście zajmować, a nie ludźmi za oceanem Jakie tu dyskusje się toczą o obcym Prezydencie. https://informacje.wp.pl/biznes/podwyzki-w-administracji-na-tych-stanowiskach-nawet-9-5-procenta-w-gore-7256008734491201a Hahaha asystenci zarządów do 13tyś... Byle mechanik z Polski (nawet bez przyuczenia) zarabia tyle w fabryce w Holandii i dodatkowo jeszcze ma za darmo dach nad głową Tyle co ci z tego linku to zarabiają NAJNIŻEJ opłacani pracownicy w fabrykach w Holandii W tym teoretycznym państwie nadzorca niewolników zarabia tyle co niewolnik w Holandii... Panowie z wyspy (Epsteina) i nie tylko mają niezłą bekę z marionetek jakimi sterują. Już czuję te kawały jakie sobie opowiadają: W Holandii płacę ludziom przy taśmie tyle ile ty Polaczkom z dyplomami A ci się kłócą o Trumpa i gender czy Tuska czy Kaczyńskiego.... Edytowane Czwartek o 23:57 przez hubio
AndrzejTrg Opublikowano wczoraj o 00:26 Opublikowano wczoraj o 00:26 (edytowane) O obcym prezydencie beee, ale o Holandii już spoko Tytuł tematu mówi sam za siebie Edytowane wczoraj o 00:32 przez AndrzejTrg
KiloKush Opublikowano wczoraj o 06:10 Opublikowano wczoraj o 06:10 7 godzin temu, VRman napisał(a): Kirk mnie dołuje. Tym, jak wiele kanałów, które szanowałem, zrobiło nagle filmik o nim, jako dobrym człowieku, dla którego wredni lewacy nie mają szacunku. Nie znałem tego zamordowanego, ale miałem opinię, że był oślizgłym kłamcą na podstawie tego co wygadywał na swoich wiecach itp. Smutno mi było widzieć ludzi ogólnie dość rozsądnych, którzy pchali narrację, że to był niemal anioł. Ale że takie powiązania z Epsteinową aferą, to się nie spodziewałem. Ale co ma Charlie do swojej żony Eriki Frantzve? Polecam pooglądać o niej to robi się ciekawie. Są teorię, że ona specjalnie była podstawiona do Charliego. Erika ma bardzo dziwne koneksje, i prowadziła parę bardzo śmierdzących firm. Dodatkowo jej fundacja w Rumunii jest i była oskarżana o to, że wywoziła dzieci za granicę. A jej zachowanie po śmierci męża też rodzi wiele pytań.
GordonLameman Opublikowano wczoraj o 06:13 Opublikowano wczoraj o 06:13 2 minuty temu, KiloKush napisał(a): Ale co ma Charlie do swojej żony Eriki Frantzve? Polecam pooglądać o niej to robi się ciekawie. Są teorię, że ona specjalnie była podstawiona do Charliego. Erika ma bardzo dziwne koneksje, i prowadziła parę bardzo śmierdzących firm. Dodatkowo jej fundacja w Rumunii jest i była oskarżana o to, że wywoziła dzieci za granicę. A jej zachowanie po śmierci męża też rodzi wiele pytań. Hahahahah. Typowe.
KiloKush Opublikowano wczoraj o 06:15 Opublikowano wczoraj o 06:15 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Hahahahah. Typowe. Jej dziwna działalność była na długo zanim poznała Charliego.
GordonLameman Opublikowano wczoraj o 06:26 Opublikowano wczoraj o 06:26 8 minut temu, KiloKush napisał(a): Jej dziwna działalność była na długo zanim poznała Charliego. No, a Carlie nie wiedział co żonka robi! łon nie wiedzioł, łona przyszła, kazała się żenić, to łon się łożenioł i nic nie wiedzioł co ona wyrabia. Kilo, ogarnij się. Nie można być aż tak bardzo zapatrzonym i naiwnym. Ja wiem, że łatwiej człowieka oszukać niż przekonać go, że został oszukany, ale litości.
Badalamann Opublikowano wczoraj o 06:58 Opublikowano wczoraj o 06:58 Od teori spiskowych jest osobny temat Natomiast z ciekwych rzeczy to faktycznie wygląda jakby Morawiecki szykował się na wyjście z PiSu z swoimi ludźmi, przed parlamentarnymi w 2027. Do wyborów i tak pójdą z jednej listy koalicyjnej, ale da im to dużo silniejsza pozycję do negocjacji w sprawie miejsca na listach.
galakty Opublikowano wczoraj o 07:09 Opublikowano wczoraj o 07:09 10 godzin temu, bergercs napisał(a): A może przy okazji referendum dodatkowe pytanie "Czy chciałbyś. aby ponownie przeliczono głosy?" A czemu nie ponowne wybory? Tym razem na pewno Trzask wygra
bergercs Opublikowano wczoraj o 07:21 Opublikowano wczoraj o 07:21 Wybory byly, bardziej mnie ich wynik interesuje a nie organizowanie nowych.
Klakier1984 Opublikowano wczoraj o 07:33 Opublikowano wczoraj o 07:33 Pozostaje mieć nadzieję, że modernizacja naszej armii nie wygląda jak ta straży granicznej. https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/straz-graniczna-kupila-samoloty-za-120-mln-zl-prawie-nie-lataja-i-juz-wymagaja-serwisu
galakty Opublikowano wczoraj o 07:42 Opublikowano wczoraj o 07:42 19 minut temu, bergercs napisał(a): Wybory byly, bardziej mnie ich wynik interesuje a nie organizowanie nowych. Czyli KO sfałszowało wybory, bo to oni rządzili wtedy? Czerwone korale i większość w samorządach nie pomogła? I jeszcze ziemniaki w DPS! Dajcie spokój, przegraliście i tyle. Minęło sporo czasu i dalej liczą na cud że wybory sfałszowane były.
bergercs Opublikowano wczoraj o 07:55 Opublikowano wczoraj o 07:55 Chcialbym tylko znać dokladny wynik - ciebie to nie interesuje? Wystarczy, że snus wygral, więc temat zamknięty? A jeśli faktycznie snus nie wygral - wedlug ciebie wszystko ok.... JPRDL, gdytby niejasności byly w drugą stronę to w kościolach by grzmiali o dyktaturze Tuska, lazilbyś po miesięcznicach z bandą starych dziadów krzycząc o czwartej rzeszy a w reSSpublice 24 na dobę by wzywali do obalenia rządu.
Klakier1984 Opublikowano wczoraj o 07:58 Opublikowano wczoraj o 07:58 Proponuje żebyście przeszli z tym wątkiem do "teorie spiskowe"
Crew 900 Opublikowano wczoraj o 08:25 Opublikowano wczoraj o 08:25 51 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Pozostaje mieć nadzieję, że modernizacja naszej armii nie wygląda jak ta straży granicznej. https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/straz-graniczna-kupila-samoloty-za-120-mln-zl-prawie-nie-lataja-i-juz-wymagaja-serwisu Na poprzedniej stronie już to dałem. Musi to być spory przekręt.
Camis Opublikowano wczoraj o 08:31 Opublikowano wczoraj o 08:31 9 godzin temu, Zas napisał(a): Prawda?! FAFO! Cytat Decyzja Unii Europejskej o zbrojeniach wywołała gniew USA. Administracja Trumpa grzmi i zapowiada odwet Zabolało. Decyzja Unii Europejskej o zbrojeniach wywołała gniew USA. Administracja Trumpa grzmi i zapowiada odwet Administracja prezydenta USA Donalda Trumpa zagroziła, że podejmie działania odwetowe wobec krajów europejskich, jeśli UE będzie faworyzować ich producentów broni w ramach działań na rzecz ponownego uzbrojenia kontynentu. Departament obrony USA skrytykował UE za ograniczanie amerykańskim producentom broni dostępu do rynku europejskiego oraz ostrzegł, że nie pozostawi tego bez odpowiedzi. https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zabolalo-europa-zagrala-na-nosie-trumpowi-ten-zapowiada-odwet/q1m0sj8,79cfc278
Kris194 Opublikowano wczoraj o 08:41 Opublikowano wczoraj o 08:41 8 minut temu, Camis napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zabolalo-europa-zagrala-na-nosie-trumpowi-ten-zapowiada-odwet/q1m0sj8,79cfc278 Mam dla niego propozycję z rodzaju tych nie do odrzucenia
Rekomendowane odpowiedzi