Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Dlatego polecam spamowanie pytaniem o aktualność, wtedy chociaż w czacie zostaje i wiadomo które były oszustwami, bo wtedy czat wyłączy, ale szkoda że nie mogą ogarnąć tak podstawowych funkcji. Pewnie nie chcą robić konkurencji allegro lokalnie. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Prawdziwy next gen to będzie jak Valve w końcu udostępni ukończony Source 2... Skoro kiedyś ze Source zmontowano Titanfall 2 to co czeka nas z nowym, który ma swój silnik fizyki, bez zewnętrznych licencji... Obym tylko wcześniej komputera nie sprzedał, mając gdzieś obecne gry. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Po Waszych namowach odpaliłem gierkę żeby zobaczyć czy nowe ustawienia pamięci się nie wywalają i...wsiąkłem. Etap z latarniami, który sprawiał mi rok temu trudność przeszedłem ot tak po prostu, wlazłem do tuneli i jest fajnie. Notabene DLSS zrównoważony i 4080S zbita do 2700mhz i gra w full detalach 3440/1440 trzyma powyżej 80 klatek. Najs. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Pożywiom, uwidzim jak to mówią indianie. -
Przez seba842005 · Opublikowano
@Send1N Zgadza się, ale to co zostało na rynku ma normalne ceny, a to co wejdzie do oferty przez ram i dyski będzie sporo droższe. Strategia taka sam, jak wszędzie zmniejszając gramaturę pozostawiając cenę tą samą, lub minimalnie wyższą, wtedy klienta tak nie szczypie w oczy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi