Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pavel87 · Opublikowano
Żeby tylko nie wypowiadali dialogów w stylu "Tak, zbiorę dla Ciebie 76 kwiatków rozwielitki północnej w Zachodniej Marchii byleby tylko Zły Monarcha nie zaatakował naszych ziem." -
Przez GrimlocK · Opublikowano
@wallec, pamiętam, że miałeś referenta RX7800XT. Pamiętasz może jaki miałeś max UV stabilny? Mam taką kartę w budzie ITX i niestety jest to straszny piecyk, a przy wyższych obrotach jednak jest dosyć słyszalna. Obecnie na -10% PL i 1125mv. Na plus Hotspot vs core to różnica około 14-16c. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ja nawiązuję, do tego, co trepek napisał - widział gościa co lał do dwóch mauserów. To od razu definiuje, że leje na wypadek wojny? To już jest nadinterpretacja Z resztą, nadal, czy to zbrodnia nawet jeśli? I jak napisałem, może przecież sobie z tego lać w chacie i za X czasu sobie przyjedzie i zaleje mausera znowu. Prepersi przecież zapasów nie chomikują tylko na bieżąco wyjadają i uzupełniają, poczytaj. I równie dobrze może mieć x busów i latać na kurierce. Rano wszystkie po korek zalane przed wyjazdem i masz oszczędność czasu. 15 minut dziennie to jest 5h w skali miesiąca. Dużo, niedużo, kazdy mierzy po swojemu A wojna jest realnym zagrożeniem, ciężko tylko oszacować prawdopodobieństwo jej wystapienia i moment nadejścia masz, poczytaj: https://wiadomosci.wp.pl/cztery-lata-cudow-i-dwie-dekady-gnicia-opinia-7257833314552192a -
Przez Barosz · Opublikowano
Pamiętam pierwszy raz miałem styczność z tą serią na PSP i bardzo dużo tam grałem, bardzo mi to przypominało jakieś Star Wars. Planujesz robić jakieś inne "kapliczki" myślałeś co wstawił byś następnego ? Ja chyba nie mam jakieś serii natomiast uważam że czasy PS2/3 xbox360 były jednym z najlepszych czasów gier i dzisiaj możemy tylko pomarzyć o takich grach wg. mnie. Ja przegapiłem 3DS i GBA i dlatego tak chętnie tam teraz siedzę na tych konsolach. -
Przez Qrdello · Opublikowano
No dokładnie, odczucia dźwięku są tak subektywne jak odbiorca. Wgl jak czasem oglądam recki np. słuchawek czy głośników i słyszę pros typu: głośno gra(ją), ale już rozpiętość tonalna nie istnieje i połowy dźwięków nie słychać to mi się scyzoryki otwierają a nie jestem jakimś audofilem wielkim. W wypadku śmigieł przy GPU często taka pierdoła jak pogięte lub nie finy potrafi zmienić obraz tego samego chłodzenia na różnych egzemplarzach tego samego GPU
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi