Panowie, korzystajcie z funkcji spoiler. Poza pierwszą fotą/linkiem video, tweetem w jednym poście, to reszta leci w spoiler.
@MichaelredKorzystaj z opcji spoiler. Nie wrzucamy na forum zalewu skrinów w jednym poście. Jeden spoiler pomieści wiele fot/skrinów.
e: Done.
Tutaj jak coś - specjalnie dodane przez admina:
e: @CamisZwłaszcza ty seryjnie walisz tweet pod tweetem w jednym poście widzę. Poza pierwszym reszta w spoiler. Chodzi o userów przeglądających mobiln
AC to była niegdyś bardzo fajna seria. Dwójkę, trylogię z Ezio, Black Flag wspominam bardzo dobrze. Ale mam przede wszystkim wrażenie, że oni robią tego za dużo. Jeszcze nie wyszło Shadows, a już widzę trzy kolejne odsłony ogłoszone i zaplanowane. No już rzygać się chce od tego AC. Zrobili z tej fajnej serii laskę stojącą przy trasie.
To tylko kolejny przykład, że masz problemy z definiowaniem najprostszych słów jak "gruzowac", a Ty jeszcze wklejasz przyklad dyskusji dot. ustawy opakowaniowej i odpadowej która sięga początków 2002 r. której nigdy nawet nie przeczytasz, nie mówiąc o zrozumieniu i próbujesz mi wmówić że jestem lewakiem Chłopcze z czym Ty do ludzi startujesz
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kelam,
info spoiler
Rekomendacja dodana przez Kelam
0 reakcji
Pokaż odpowiedź