Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Digger napisał(a):

Czarnek nowym premierem :E  

Jaro chyba nie rozumie, że ludzie tej mendy Czarnka nienawidzą. 

Podobno to jest człowiek tolerowany przez Konfę, w przeciwieństwie do Vateusza. Ta kandydatura to krok do przyszłej koalicji PiS+Konfa+Braun.

Opublikowano (edytowane)

https://www.cbsnews.com/projects/2026/epstein-files/

Cytat

The massive tranche of files the Justice Department currently maintains is more than 65,000 pages shorter than what the agency initially released.

bezpieczniej wybrać władze kraju wśród meneli, jest mniejsze prawdopodobieństwo że żydzi mają na nich haki x D 

obraz.png.6a852ff73f9dd8c5391f3b47f24f057b.png

obraz.png.4c9ceae839ad1090b7a1673e2c422d71.png

może niech iSSrael niech przyjmie uchodźców, przecież to dla nich ta wojna x D

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

My tez nie planujemy. :rotfl2:

Ich wojna to ich uchodźcy. ;D

wiesz jak to się skończy? żydzi chcą wyeliminować wrogów wokół siebie a my za to będziemy płacić. Po kilku dniach już nie będzie terrorystów tylko biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi (no bo żydzi czyimiś rączkami im to miejsce zbombardowali) i trzeba ich przyjąć bo oni biedni są 

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Digger napisał(a):

Tragedia. Czy może być coś gorszego od Szydło? - Czarnek...

Razem z bossakową wersją konfy i braunem jak wygrają wybory to można zmienić nazwę Polski z Rzeczpospolita Polska na - Polska Republika Kościelna :) 

Oby nie nastały takie czasy, że zatęsknimy za Morawieckim. 

Edytowane przez hubio
Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Czarnek im raczej elektoratu nie poszerzy, więc to super opcja. Niech ten PiS się rozpadnie już :) 

Oni bardziej tym premierem celują w elektorat brauna i bosaka niż pozyskanie nowego. Jak taka prawica wygra wychodzimy z Unii i mamy katoland. 

Opublikowano
7 minut temu, Tomik83 napisał(a):

Oni bardziej tym premierem celują w elektorat brauna i bosaka niż pozyskanie nowego. Jak taka prawica wygra wychodzimy z Unii i mamy katoland. 

Katoland mamy i tak.

Jest to jednak niesamowite, że ktokolwiek ma tak mało oleju w głowie, iż nie potrafi się nauczyć na błędach UK. Nie wiem czy to faktycznie totalna głupota jest czy też ukryta rusofilia. :) 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Katoland mamy i tak.

Jest to jednak niesamowite, że ktokolwiek ma tak mało oleju w głowie, iż nie potrafi się nauczyć na błędach UK. Nie wiem czy to faktycznie totalna głupota jest czy też ukryta rusofilia. :) 

No niestety takich mamy wyborców. Mam wielu znajomych co nienawidzą Tuska, i chcą wyjść z eurkołkozu tylko jak się pytam co dalej to nikt nie potrafi odpowiedzieć. Będzie można palić węglem i to wszystko. :mad:

Edytowane przez Tomik83
Opublikowano
4 godziny temu, VRman napisał(a):

Ja na serio muszę zmienić ksywkę na wróżka. 

Przewidywać to ja potrafię jak mało kto.

Wiedziałem, że się sprują i będzie płacz, że ich "prześladujom". Za każdym razem to samo. Tak śmieszna jest hipokryzja troli domagających się kar od moderacji dla ich przeciwników, jak rosja potępiająca atak na suwerenne państwo Iran, i apelująca o dyplomację zamiast działań zbrojnych.

Oni przecież na "własnych" forach czytaj : bańkach już dawno nie mają z kim dyskutować, bo wszystkich usunęli. Więc szukają naiwnych co w imię "dyskusji" dopuszczają dezinformację i sianie paniki.

Opublikowano
4 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Nowy Wuc będzie Czarnek ogłosił stary Wuc. :smiech:

4 godziny temu, Digger napisał(a):

4 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Czarnek im raczej elektoratu nie poszerzy

4 godziny temu, hubio napisał(a):

Tragedia. Czy może być coś gorszego od Szydło? - Czarnek...

Panowie, proszę was... 

Macie słabe rozeznanie w temacie, bo np taki Bronisław Komorowski skomentował ten wybór zupełnie inaczej.

Czarnek to rzekomo kawał nie tylko chłopa, ale i polityka. Zdecydowanie waga ciężka okraszona dużym doświadczeniem. 

Opublikowano

Tylko jakie to ma znaczenie w kontekście wyznawców PiS? Obojętnie kogo wystawia i tak ma ich głos. 

To będą raczej wybory kategorii który obóz podzielonej Polski jest większy. A odpowiedź jakich ludzi jest w przewadze pozostawiam wam ;)

Poczekajmy do 2027. Potem zawsze pozostaje drugi wybór i ewentualną ewakuacja za miedzę dla osób które nie chcą brać udziału w tej zbiorowej degrengoladzie. Bądź obserwacja jak garstka wybranych tuczy się na tuszy narodu, jako opcja dla tych z nutką perwersji %-)

Opublikowano
8 minut temu, VRman napisał(a):

A gdzie chcesz uciekać?

Bo mi się wydaje, że nie ma dokąd już.

Wszędzie gdzie bym chciał, zdaje się być wdrażany plan "Strzelimy Sobie  W Stopę"

Można by może na Polinezje Francuską :E

Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Katoland mamy i tak.

Jest katoland na wsiach i małych miastach w większych już kler nie ma takiego poważania. 

Opublikowano
Godzinę temu, NotQuite napisał(a):

Oni przecież na "własnych" forach czytaj : bańkach już dawno nie mają z kim dyskutować, bo wszystkich usunęli. Więc szukają naiwnych co w imię "dyskusji" dopuszczają dezinformację i sianie paniki.

hej, jak coś to możesz coś konstruktywnego napisać, zamiast rzygać jak twoi kumple. Ja tu jestem najbardziej banowaną osobą więc kto tu kogo chce usunąć hipokrytko

Godzinę temu, hwdp43 napisał(a):

Donald T. już chyba rozgrzewa wrotki do ewakuacji. Przyklepać sejfa i posadka będzie załatwiona :D 

Opublikowano

Ciekawe czy Czarnek ma odegrać rolę "premiera z tabletu". Gliński też przecież był szykowany na premiera. Może też być drugie dno tej decyzji. Czarnek raczej nie scali maślarzy i harcerzy. Vateusz nie przeżyje tego, że nominowany został ktoś reprezentujący "psycho-prawicę".