@JeRRyF3D
Ta ja kiedyś to nawet okna nie miałem w budzie bo nie było sensu Non stop zworki, non stop się coś przerzucało itd. To były czasy Dzisiaj to już nawet w timingach ramu się nie chce dłubać w biosie i testować stabilności Na szybko ustawiam i zwisa mi te 4% fps co mógłbym więcej ugrać.
Pff, wątpię ze ktokolwiek posiadający coś mocniejszego niż 4060 będzie chciał grać na najniższych
Ogólnie tak, fabuła z dupy mocno, zalatuje mi mocno assasynami, czyli latanie od npc do npc i w sumie bez celu. Co chwilę kolejne postacie, kolejne imiona, dwie misję poboczne i gość zapomniany a na jego miejsce kolejny taki sam. Może coś się zmieni, jestem na etapie stacji Azymut..
Nie jestem jakiś wielkim fanem stalkera, grałem w poprzednie części bardziej z fascynacji Czarnobylem 86', tego ogrywam na poziomie fabuły, byle przejść póki jeszcze GP aktywne.
Optymalizacja kuleje, nie ma co się oszukiwać. Próbowałem grać z lockiem 60fps ale mimo stabilnego frametime, to jakoś tak mało płynnie było, jak w trybie jakimś filmowym 24fps. Więc odblokowałem i tak sobie lata 70-120fps, przypominam, na wysokich z dlssQ 1440p, najgorzej jak się biegnie przez gęste trawy, bagno to czuć stutter
Rekomendowane odpowiedzi