Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Iri · Opublikowano
Dodana nowa pozycja -
Przez adashi · Opublikowano
Czyli tak podsumowując, to jak jest w wątku na dzień dzisiejszy? Wygrywa ta Ukrainu czy niezazbyt? Znika z planszy w ciągu kilku lat czy zostaje? Pozostałość Poukraińska jaka będzie, duża, mała, żadna? Fajny moment na spekulacje, bo fakty są takie, że nie mamy pojęcia co Trump realnie zrobi. Rozum wskazuje, że Rosja na żadne kompromisy się nie zgodzi. Na spełnienie wszystkich warunków Rosji raczej nie zgodzi się NATO. -
Przez Umpero · Opublikowano
Jak by kogoś interesowało to w Taichi X870E miałem problem z wyłączeniem integry. Czytałem, że problem występował także w płytach Taichi X670E oraz modelach od Gigabyte. O dziwo za którymś razem załapało i integra się wyłączyła. -
Przez afrikan · Opublikowano
Wątek Darvina na tle pozostałych faktycznie moze trochę zainteresować. Chociaż sam jeszcze go nie skończyłem, ale jest dużo misji typu idź do lasu zbierz rośliny albo napij się herbaty w lesie z Darvinem..Przez co cały watek trochę się rozmywa. Jeśli chodzi o watek Lucanisa fakt początek moze zaciekawić, środek nuda i pod koniec cos się delikatnie rusza. A na temat tego niedoszłego nekromanty szkoda gadać..Misje polegające na chodzeniu po cmentarzu, zbieraniu kwiatków i słuchaniu jego nie ciekawych wywodów. Raczej już dokończę bo właśnie pchnąłem watek główny do przodu i chyba zbliżam się raczej do ostatecznej walki. Plus chyba zostały mi finalne misje dla towarzyszy. Pewnie jutro gierkę skończę i zamknę się w tych 35h. Szkoda gadać, ogólnie postacie w tej grze wychodzą na strasznych egocentryków. Co tam że świat się wali ale, chodźmy na herbatkę do lasu. Walka z wiatrakami. Zjedziesz grę nie grając w nią źle lub grając w nią to tez źle... -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Pewnie wyrywają 50-65 letnie pensjonariuszki w Ciechocinku
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi