Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

dziada zamykają w 24h, powyższa drogowa morderczyni chodzi na wolności i minuty nie spędziła ani w areszcie, ani w więzieniu, a zabiła trzy osoby pięć lat temu.

No i to jest dramat, z tym nie ma co się kłócić. BTW - myślałem, że jakaś prawniczka, skoro wyjeżdżasz z kastą... a to tylko  córka lekarzy. :E 

A żebyś się nie czepiał, że omijam afery KO, to w przeciwieństwie do prawej strony i jej bohatera - pogromcy gminnego asfaltu - nie zamierzam bronić decyzji Tuska o kandydaturze do TK. To jest kretynizm jakich mało, wchodzą w buty PiS z uśmiechem na ustach licząc chyba, że betonowy elektorat przyklaśnie temu tak samo jak komuchowi Piotrowiczowi i wariatce Pawłowicz. Obawiam się, że część może nie przyklasnąć. Siłowo to wystarczy tam wejść z policją, a nie ze "swoim" sędzią...

Edytowane przez Zas
Opublikowano

"tylko" corka lekarzy?

corka lekarzy w tym kraju jest kilka poziomow wyzej od ciebie na drabinie spolecznej, jak zle trafisz to takiego robaka jak ty czy ja po prostu rozdupcza i nic im sie nie stanie ;)

a tymczasem ukry chca jakiejs tajnej umowy w sprawie tranzytu zboza XDDDDDDDDDD

w ciemno mozna zakladac ze nasz rzad podpisze jakas doskonala umowe, bedzie tak dobra za ja utajnia bo jakby sie robak dowiedzial to by nie dowierzal ze mozna podpisac tak dobra umowe XDDDDDDDDDDDDDDDD