Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Michaelred napisał(a):

Żadne kłamstewko. To było kiedyś badane, partie Korwinowe miały najwyższy IQ z badanych. Od tego czasu demencja starcza w POPISie tylko się zwiększyła:E bo to partie emerytów. Ja wiem, że masz problem z akceptacja prostych faktów, które ci nie pasują. To jednak nie mój problem :) Dostarczasz świetny lol content.

Z tą inteligencją to nawet jest trochę prawdy. Robiłem sobie wtedy przytoczony przez Ciebie test IQ i wychodziło mi jakieś 120-130 IQ, a twardym wyborcą Korwinotworów byłem do około trzydziestki. Tylko później przejrzałem na oczy i piękne gospodarcze hasełka nie przysłaniały mi już tej całej zgniłej konserwy. W moim przypadku sprawdziła się wielokrotnie powtarzana prawda: z Korwina się wyrasta:D W tej chwili Konfederację stawiam na równi z Lewicą. Są to bardzo niebezpieczne ideologicznie twory i bardzo daleko odbiegają od uniwersalnie rozumianej normalności.

Edytowane przez CajraX
literówka
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

To nie są ściany tekstu, a ledwie kilka zdań. Widać, że nie nawykłeś do czytania i analizowania.

Jednak masz taki styl wypowiedzi, że nędznie się to czyta. I kolejna próba dowartościowania się. Co z tego, że ty nawykłeś do analizowania jak twoje analizy są z tyłka wyjęte? Można coś robić cały życie i nie być w tym wybitnym. Just Sayin

Wymieniałem konkretnie 3 czy 4 posłów, taką konfederacką wierchuszkę - znowu nie doczytałeś.

Nie to ty piszesz tak, że nie wiadomo o co chodzi albo interpretujesz jak ci się podoba

Był stażystą w Comarchu, każdy kto chciał zacząć w IT był tam stażystą. Z niego nie jest żaden front end dev. Nie ma swojego repo na githubie. 

Litości:lol2:

A wiesz kto ma karierę zawodową i osiągnięcia w IT? Zadnberg. Tak, ten lewak. On pracował. Berkowicz jako bananowy chłopiec nie czym się pochwalić. Ale zaślepieni fani konfederacji tego nie widzą. Na tym polega wszak zaślepienie. 

Pamiętajcie dzieci jak prawak pracuje w Comarch i innych firmach IT to jest nierób, banan i zaślepienie. Jak lewak pracuje w IT to jest metafizyka, spotkanie z najwyższym:E

a ich właśni posłowie nie dają rękojmi należytej wiedzy o państwie i prawie. Paradne :)

kto daje?

100 ustaw dobitnie pokazało, że on nie ma pojęcia o prawie.

Ty serio myślisz, że on to pisał żeby było dobre pod kątek legislacyjnym?

Ja kilka projektów napisałem, opiniowałem, zgłaszałem uwagi i poprawki. A nie jestem po aplikacji legislacyjnej. 

Gratuluje zapisz się do Konfederacji będziesz u nich robolem od tych spraw.

I to by było na tyle. Dostaliśmy klasyczny antykonfiarski repertuar pełny niedomówień, półprawd i zwykłych bzdur. Liczyłem na coś więcej. Oczywiście na żadne moje pytanie kto i dlaczego robi lepiej nie odpowiedział. Typowy antykonfiarz jest typowy.:E

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-koalicja-rzadowa-podzielona-w-glosowaniu-pomogla-konfederacj,nId,7859676

To jak jest z tym nepotyzmem? Jak PISiory rządziły to PO i PSL krzyczeli nepotyzm nepotyzm!

A teraz jak jest z tym nepotyzmem? no chyba że nepotyzm jest jak moja rodzina "nie jest przy korycie" a jak moja rodzina "jest przy korycie" to wszystko OK i "nepotyzmu nie stwierdzono".

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Michaelred napisał(a):

Jednak masz taki styl wypowiedzi, że nędznie się to czyta. I kolejna próba dowartościowania się. Co z tego, że ty nawykłeś do analizowania jak twoje analizy są z tyłka wyjęte?

Ja obstawiam jednak, że problemem jest to, iż z treścią nie jest Ci po drodze i to powód próby dyskredytowania mnie. Raczej jestem chwalony za styl wypowiedzi i jej jasność :)

Nie to ty piszesz tak, że nie wiadomo o co chodzi albo interpretujesz jak ci się podoba

Fajna projekcja, ale nie rób takich więcej.

Litości:lol2:

Pamiętajcie dzieci jak prawak pracuje w Comarch i innych formach IT to jest nierób, banan i zaślepienie. Jak lewak pracuje w IT to jest metafizyka, spotkanie z najwyższym:E

Nope. Berkowicz tam był stażystą, a Zadnberg ma swoje repo. Skoro nie widzisz różnicy to znak, że konfederackie zaślepienie weszło Ci na nowy poziom.

kto daje?

Znajdą się tacy. Np. Michał Gramatyka, ale on uciekł ku mojemu niezadowoleniu do europarlamentu. To było bardzo słabe, bo dopiero co objął tekę wiceministra cyfryzacji.

Ty serio myślisz, że on to pisał żeby było dobre pod kątek legislacyjnym?

A jak inaczej napisać ustawę niż tak, żeby była dobra pod kątem legislacyjnym? Przenosząc do na grunt IT - napisał 100 programów, z których żaden nie miał prawa działać, bo kod był kiepski. I co - to jest Ok i pokazuje jego kompetencje? No raczej nie. 

Gratuluje zapisz się do Konfederacji będziesz u nich robolem od tych spraw.

Nie będę, bo ich nie stać na mnie. Nadto, nie przyjmuję zleceń od takich podmiotów jak Konfa. Stronię generalnie od partii politycznych, ale od takich russkich onuc to trzymam się bardzo daleko.

I to by było na tyle. Dostaliśmy klasyczny antykonfiarski repertuar pełny niedomówień, półprawd i zwykłych bzdur. Liczyłem na coś więcej. Oczywiście na żadne moje pytanie kto i dlaczego robi lepiej nie odpowiedział. Typowy antykonfiarz jest typowy.:E

Odpowiedziałem na każde z Twoich pytań. To Ty pozostawiłeś wiele z moich wypowiedzi bez swojej odpowiedzi zasłaniając się tym, że już nie chcesz. Ja na każdy fragment po kolei odpowiadam. Dodatkowo, nawet nie próbowałeś sam sprawdzać co robią poszczególni konfederaci - posługiwałeś się tylko ogólnikami. Dopiero kolega @LeBomB napisał na ten temat więcej, ale to bez znaczenia bo jak pisałem wcześniej - odnosiłem się do wierchuszki.

Czemu nie odpowiedziałeś na kwestie związane z odpowiedzialnością za podpisywane papiery/pisma/wnioski/projekty?

Twoje słowa są puste kolego. To, ze coś twierdzisz nie znaczy, że to prawda. Twoje konfederackie zaślepienie jest martwiące, bo większoćć ludzi z wiekiem wchodzi na wyższe etapy rozwoju i jak tam wyżej napisano - wyrasta z korwinistycznych bzdurek. Ty się jednak mocno zatrzymałeś na pewnym (na oko nastoletnim) etapie i wierzysz w te bzdurne, proste rozwiązania dużych problemów. A jak coś jest niewygodne to to ignorujesz (jak wyżej kwestię odpowiedzialności za wniosek). Nie jest to szczególnie zachęcające do dalszej dyskusji, bo nie tylko nie odpowiadasz na argumenty, nie przyjmujesz tych na które nie masz odpowiedzi, ale po prostu ignorujesz te, które są dla ciebie niewygodne.

Nie, nie każdy poseł konfederacji nie ma żadnych osiągnięć zawodowych, ale wierchuszka ich nie ma - to śmiało mogę przyznać. Ale nawet pomimo tego, że mają prawników ochoczo podpisali totalnego bubla. Takiego, że moi stażyści w kancelarii takich nie robią. Jak dla mnie świadczy to o masowej niekompetencji tych posłów. A dla Ciebie? Nikt nie sprawdził sztandarowego projektu ustawy? Takiego, którym się chwalili? Nikt go nie przeczytał? To już nie tylko niekompetencja, ale i głupota. Bo mógł tak ktoś wcisnąć legalizację pedofilii :)
Czemu się do tego nie odniesiesz? 

7 minut temu, RyszardGTS napisał(a):

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-koalicja-rzadowa-podzielona-w-glosowaniu-pomogla-konfederacj,nId,7859676

To jak jest z tym nepotyzmem? Jak PISiory rządziły to PO i PSL krzyczeli nepotyzm nepotyzm!

A teraz jak jest z tym nepotyzmem? no chyba że nepotyzm jest jak moja rodzina "nie jest przy korycie" a jak moja rodzina "jest przy korycie" to wszystko OK i "nepotyzmu nie stwierdzono".

Tak, to typowa hipokryzja polityczna. Cieszy, że PL2050 nie odpuściła tematu. Natomiast postawa KO i PSL - absolutnie dramatyczna. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Fajna projekcja, ale nie rób takich więcej.

To jest coś czego używasz tu nagminnie, ale zarzucasz to komuś innemu. Straszno i śmieszno.

Nie, nie każdy poseł konfederacji nie ma żadnych osiągnięć zawodowych, ale wierchuszka ich nie ma - to śmiało mogę przyznać.

ehh gdyby się trafił chociaż jeden stocznowiec.. Gdzie wierchuszka ma jakieś osiągnięcia?

Ale nawet pomimo tego, że mają prawników ochoczo podpisali totalnego bubla

Żebyś ty widział jakie bzdury ostatnio Tusk podpisał. Łooo Paniee xD

Twoje konfederackie zaślepienie jest martwiące, bo większoćć ludzi z wiekiem wchodzi na wyższe etapy rozwoju i jak tam wyżej napisano - wyrasta z korwinistycznych bzdurek.

Raczej wkracza w wiek demencji starczej. Mózg najlepiej działą tak do ok 30. Później już tylko gorzej :) Im starszy tym głupszy. Nie znasz?

Ty się jednak mocno zatrzymałeś na pewnym (na oko nastoletnim) etapie i wierzysz w te bzdurne, proste rozwiązania dużych problemów. A jak coś jest niewygodne to to ignorujesz (jak wyżej kwestię odpowiedzialności za wniosek).

Mam wrażenie, że ty sobie te teksty wcześniej kiedyś przygotowałeś i teraz je wklejasz na ślepo. Sprawdzaj czasem czy to co piszesz ma sens w kontekście tego z kim rozmawiasz bo inaczej to wygląda właśnie na mocne projekcje.

Nie jest to szczególnie zachęcające do dalszej dyskusji, bo nie tylko nie odpowiadasz na argumenty, nie przyjmujesz tych na które nie masz odpowiedzi, ale po prostu ignorujesz te, które są dla ciebie niewygodne.

No nie jest bo ty tą dyskusję prowadzisz sam ze sobą. Tak jak tutaj zarzucając mi brak odpowiedzi:E

11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Dodatkowo, nawet nie próbowałeś sam sprawdzać co robią poszczególni konfederaci - posługiwałeś się tylko ogólnikami. Dopiero kolega @LeBomB napisał na ten temat więcej, ale to bez znaczenia bo jak pisałem wcześniej - odnosiłem się do wierchuszki.

To, że nie musiałem sprawdzać to nie znaczy, że nie widziałem tylko napisałem tobie żebyś sobie sprawdził bo na podstawie czego wyciągasz te wnioski jak nie masz o tym pojęcia? :E Oczywiście, że bez znaczenia bo nie popiera twojej "tezy"

13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Czemu nie odpowiedziałeś na kwestie związane z odpowiedzialnością za podpisywane papiery/pisma/wnioski/projekty?

Odpowiedziałem.

Opublikowano
1 minutę temu, Michaelred napisał(a):

To jest coś czego używasz tu nagminnie, ale zarzucasz to komuś innemu. Straszno i śmieszno.

Och, na pewno. Dlatego wszyscy tutaj mają takie samo zdanie o Tobie. Nie zauważyłeś?

ehh gdyby się trafił chociaż jeden stocznowiec.. Gdzie wierchuszka ma jakieś osiągnięcia?

Hołownia wybił się w tym co robił - to trzeba przyznać. Tusk nieźle sobie poradził - zrobił co nieco w Europie. Sikorski również. 

Żebyś ty widział jakie bzdury ostatnio Tusk podpisał. Łooo Paniee xD

Owszem, zrobił to absulutnie cynicznie. I błędnie. Na tym polega dewastacja państwa prawa.

Raczej wkracza w wiek demencji starczej. Mózg najlepiej działą tak do ok 30. Później już tylko gorzej :) Im starszy tym głupszy. Nie znasz?

jeśli to co piszesz to jest twój "prime" to będziesz miał problem w przyszłości. Z Korwina się wyrasta - tak po prostu jest. jak ktoś nei wyrasta to zazwyczaj życiowy frustrat lub socjopata :)

Mam wrażenie, że ty sobie te teksty wcześniej kiedyś przygotowałeś i teraz je wklejasz na ślepo. Sprawdzaj czasem czy to co piszesz ma sens w kontekście tego z kim rozmawiasz bo inaczej to wygląda właśnie na mocne projekcje.

Znowu nie odnosisz się do meritum, a większość pomijasz.

No nie jest bo ty tą dyskusję prowadzisz sam ze sobą. Tak jak tutaj zarzucając mi brak odpowiedzi:E

Przedstawiam stanowisko, argumenty, podejmuję interakcję - a Ty pomijasz to, bo "niewygodne" albo nie masz żadnej sensownej odpowiedzi. Takie działanie nie zachęca do dalszej dyskusji, bo jak dyskutować, skoro nie odnosisz się do moich argumentów, a tylko ciągle lecisz wycieczkami osobistymi (ja też od nich nie stronię, żeby nie było, ale przedstawiam szereg argumentów, nawet do paraleli się posunąłem, żebyś łatwiej zrozumiał)?

7 minut temu, Michaelred napisał(a):

To, że nie musiałem sprawdzać to nie znaczy, że nie widziałem tylko napisałem tobie żebyś sobie sprawdził bo na podstawie czego wyciągasz te wnioski jak nie masz o tym pojęcia? :E Oczywiście, że bez znaczenia bo nie popiera twojej "tezy"

Czyli nie potrafisz uzasadniać swojego stanowiska inaczej niż "sprawdź sobie"? To ma być dyskusja czy tania pyskówka?

Jeśli piszesz mi "sprawdź sobie" to automatycznie zakładam, że nie wiesz, bo gdybyś wiedział to byś napisał co i jak. To dośc logiczny wniosek.

7 minut temu, Michaelred napisał(a):

Odpowiedziałem.

Nie, ten wątek odpowiedzialności ciągniemy dalej. Urywasz ten temat, bo nie możesz przed sobą przyznać, że jednak są niekompetentni, zrobili totalnego fakapa i uciekają od odpowiedzialności. To by zburzyło twój obraz Twoich konfederackich bożków. 

P.S. nie edytuj postów pls dodając nowe wątki, bo to robi burdel :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tym razem ci to wypunktuje bo widzę, że bardzo łatwo przychodzi ci wykręcanie kota ogonem i wypieranie faktów:E

Och, na pewno. Dlatego wszyscy tutaj mają takie samo zdanie o Tobie. Nie zauważyłeś?

O właśnie to jest kolejna projekcja. Nie zauważyłeś?

Hołownia wybił się w tym co robił

Jakie to wykształcenie ma ten nasz marszałek? Ups średnie. Studiował 5 lat no i nie skończył. Takiemu człowiekowi chcesz powierzać losy państwa. 5 lat coś robi i rezygnuje przed końcem? A jedno z jego największych osiągnięć to bycie zawodowym turbo katolem przez lata.  Nieźle musisz być zaślepiony.

Tusk nieźle sobie poradził - zrobił co nieco w Europie

Tusk wzięty na stołki w UE po to żeby się "Polaczki" cieszyły jacy to ważni w UE jesteśmy. Faktycznie osiągnięcie. No ale miliony zarobił na tych unijnych stołeczkach. Uczciwą pracą się nie zhańbił. Cała rodzinka ustawiona

Sikorski również. 

Sikorski faktycznie jako minister był ok, ale jego żonka pięknie bombarduje mu przyszłość kariery

Z Korwina się wyrasta - tak po prostu jest. jak ktoś nei wyrasta to zazwyczaj życiowy frustrat lub socjopata :)

Projekcje odcinek 2137

Znowu nie odnosisz się do meritum, a większość pomijasz.

To jest właśnie meritum. Bo ty odpowiadasz jak ci się podoba i to niekoniecznie na zadane pytanie:E

Opublikowano
4 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Tym razem ci to wypunktuje bo widzę, że bardzo łatwo przychodzi ci wykręcanie kota ogonem i wypieranie faktów:E

Doceniam próbę :)

O właśnie to jest kolejna projekcja. Nie zauważyłeś?

Nie, nie jest. Jesteś samotnym bastionem bezwzględnego uwielbienia dla Konfederacji. 

Jakie to wykształcenie ma ten nasz marszałek? Ups średnie. Studiował 5 lat no i nie skończył. Takiemu człowiekowi chcesz powierzać losy państwa. 5 lat coś robi i rezygnuje przed końcem? Nieźle musisz być zaślepiony.

Nie ma wykształcenia - ma udaną karierę. To też się liczy :)
Zdecydowanie bardziej od tych, którzy nie mają ani studiów, ani kariery.  Wypominanie mu wykształcenia przez Konfederatę jest hipokryzją, wiesz?

Tusk wzięty na stołki w UE po to żeby się "Polaczki" cieszyły jacy to ważni w UE jesteśmy. Faktycznie osiągnięcie. No ale miliony zarobił na tych unijnych stołeczkach. Uczciwą pracą się nie zhańbił. Cała rodzinka ustawiona

Rodzinka? Niby kto? Jego córka jest poza strukturami państwa od dawna, a syn okupuje nisko płatne prace w publicu i prywatnym sektorze.

Niemniej jednak Tusk w Europie osiągnał więcej niż jakikolwiek inny polityk. To budzi mój szacunek, bo to nei przychodzi łatwo. 

Sikorski faktycznie jako minister był ok, ale jego żonka pięknie bombarduje mu przyszłość kariery

Czym? istnieniem?

Projekcje odcinek 2137

Mnóstwo osób - nawet tu - to pisze. 

To jest właśnie meritum. Bo ty odpowiadasz jak ci się podoba i to niekoniecznie na zadane pytanie:E

To jest właśnie projekcja. Twoja :)

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano

https://www.rmf24.pl/polityka/news-wykonali-20-okrazen-ziemi-w-sejmie-o-kilometrowkach-podkomis,nId,7859674#crp_state=1

"Członkowie komisji w latach 2016-2023 pokonali ponad 800 tysięcy kilometrów. A to więcej niż podróż na Księżyc i z powrotem. 

Na same kilometrówki - a więc na przejazdy prywatnymi samochodami - wydano ponad pół miliona złotych."

"Nigdy nie byli w Smoleńsku, nigdy się tam nie wybrali. Nigdy nie badali wrakowiska, ale 20 razy przejechali kulę ziemską dookoła, ale jakimś dziwnym trafem zawsze tak, żeby miejsce katastrofy ominąć"

Coraz mocniej zaciska się pętla na PISie, a dodatkowo kasa partii świeci pustkami- wg doniesień 20000 członków nie płaci składek :lol2: 

• Like 2
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
13 minut temu, RyszardGTS napisał(a):

https://www.rmf24.pl/polityka/news-wykonali-20-okrazen-ziemi-w-sejmie-o-kilometrowkach-podkomis,nId,7859674#crp_state=1

"Członkowie komisji w latach 2016-2023 pokonali ponad 800 tysięcy kilometrów. A to więcej niż podróż na Księżyc i z powrotem. 

Na same kilometrówki - a więc na przejazdy prywatnymi samochodami - wydano ponad pół miliona złotych."

"Nigdy nie byli w Smoleńsku, nigdy się tam nie wybrali. Nigdy nie badali wrakowiska, ale 20 razy przejechali kulę ziemską dookoła, ale jakimś dziwnym trafem zawsze tak, żeby miejsce katastrofy ominąć"

Coraz mocniej zaciska się pętla na PISie, a dodatkowo kasa partii świeci pustkami- wg doniesień 20000 członków nie płaci składek :lol2: 

Wyznawcy ich uratują :)

Opublikowano

Ta orka jest teraz z tobą w pokoju?

30 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Mnóstwo osób - nawet tu - to pisze. 

Zdania tych kilku antykonfiarzy, którzy własna matkę by poćwiartowali gdyby tylko winę za to dało się zwalić na Korwina albo Konfederacje nie brałbym tak do końca na serioxD

Opublikowano

Znają znają, może nie gimby ale ja pamiętam na pewno.

Prosiłbym tylko o nie zawalanie wątku tymi ścianami tekstu, szczególnie z cytowaniem posta tuż powyżej. Ciężko się to przegląda, zwłaszcza na telefonie.

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, Michaelred napisał(a):

Jakie to wykształcenie ma ten nasz marszałek? Ups średnie. Studiował 5 lat no i nie skończył. Takiemu człowiekowi chcesz powierzać losy państwa. 5 lat coś robi i rezygnuje przed końcem? A jedno z jego największych osiągnięć to bycie zawodowym turbo katolem przez lata.  Nieźle musisz być zaślepiony.

Wybacz, ale tej listy co pisałem wczoraj wielu nie ukończyło studiów, które zaczynali, albo przerzucali się na filozofię. Część z nich też jest sygnatariuszami konfederacji gietrzwałdzkiej, czyli też można mówić, że są turbo katolami skoro chcesz to tak określać. Idąc dalej jak pisałem, Braun jest dziennikarzem, radiowcem, trochę scenarzystą :) 

Zatem można śmiało uznać, że to ten sam poziom jeśli chodzi o wykształcenie i rodzaj podejmowanych zajęć. 

Co do Tuska to twierdzisz że wszystkie kraje po prostu dały przewodniczenie Radzie Europejskiej jakiemuś człowiekowi z Polski tylko dlatego, żeby Polacy mieli satysfakcję? Nic a nic nie liczył się prawie 40-letni staż polityczny, czy inne działania? :)

Co do wyrastania z Korwina czy ogólnie poglądów skrajnych to tutaj @CajraX ma racje, że osoba dojrzała w poglądach politycznych (nie myląc z dorosłą) w większości nie jest ani prawicowa, ani lewicowa, bo doświadczenie życiowe i mądrość sprawia, że doskonale się wie, że na jedną stronę nie da się wszystkiego przeciągnąć. Dlatego tak na prawdę większość ludzi jest centroprawicowa, centrolewicowa lub jest w ogóle centrystami. 

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, Michaelred napisał(a):

Zdania tych kilku antykonfiarzy, którzy własna matkę by poćwiartowali gdyby tylko winę za to dało się zwalić na Korwina albo Konfederacje nie brałbym tak do końca na serioxD

Ale fajne bzurki. To naprawdę od dawna mówią ludzie, którzy wyrośli z Korwina. Również ja ;)

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, LeBomB napisał(a):

Wybacz, ale tej listy co pisałem wczoraj wielu nie ukończyło studiów, które zaczynali, albo przerzucali się na filozofię. Część z nich też jest sygnatariuszami konfederacji gietrzwałdzkiej, czyli też można mówić, że są turbo katolami skoro chcesz to tak określać. Idąc dalej jak pisałem, Braun jest dziennikarzem, radiowcem, trochę scenarzystą :) 

Zatem można śmiało uznać, że to ten sam poziom jeśli chodzi o wykształcenie i rodzaj podejmowanych zajęć. 

Ale ja to napisałem, żeby wytknąć Gordona i innych tutaj hipokryzję, a nie dlatego "że coś odkryłem"

15 minut temu, LeBomB napisał(a):

Co do Tuska to twierdzisz że wszystkie kraje po prostu dały przewodniczenie Radzie Europejskiej jakiemuś człowiekowi z Polski tylko dlatego, żeby Polacy mieli satysfakcję? Nic a nic nie liczył się prawie 40-letni staż polityczny, czy inne działania? :)

Tak twierdzę, że to było z góry dogadane żeby urobić nasz kraj i był nacisk żeby wybrać akurat jego. To chyba jasne, że nie wzięliby do tego nikomu nie znanego nol nejma?
Tak się cieszyli po wygranej Tuska. To było dowartościowanie tej "bidnej" Polski, a nie wybitne zasługi Tuska.

Cytat

Wybór Donalda Tuska na przewodniczącego Rady Europejskiej oznacza, że kraj byłego bloku komunistycznego zyskuje po raz pierwszy od upadku muru berlińskiego przywódcze stanowisko w Europie - zauważa "Financial Times" w korespondencji z Brukseli.

Opublikowano
2 godziny temu, different napisał(a):

"Hańba i wstyd w takim gronie być" 
powiedział ziobrysta o pisiorach :P jakie to jest śmiesze.. 
Koleś uj** gównem po łokcie wchodzi do obsranego szaletu i marudzi, że śmierdzi... 

Noo optyka się zmienia jak zostaje się odciętym od korytka. Póki jest ciepła posadka, stanowisko, leci kasa za siedzenie na pupie to jest się w gronie super partii, ale jak coś się zmieni... 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Michaelred napisał(a):

Ale ja to napisałem, żeby wytknąć Gordona i innych tutaj hipokryzję, a nie dlatego "że coś odkryłem"

Tak twierdzę, że to było z góry dogadane żeby urobić nasz kraj i był nacisk żeby wybrać akurat jego. To chyba jasne, że nie wzięliby do tego nikomu nie znanego nol nejma?
Tak się cieszyli po wygranej Tuska. To było dowartościowanie tej "bidnej" Polski, a nie wybitne zasługi Tuska.

Twierdzenie, że w 2014 roku Tusk był nieznany mógł napisać tylko ktoś kto miał wtedy 12 lat.

Tusk osiągnął sukces na poziomie europejskim. Próby dyskredytacji tego to tak naprawdę przejaw pewnej ojfkofobii. 

A taki np. Korwin w tym samym czasie na poziomie UE nie nawiązał żadnej współpracy, nie ma rozpoznawalności - poza tym że wyskakiwał z głupotami. 
jest to różnica klas. 

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 1