Michaelred 136 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Edytowane 2 godziny temu przez Michaelred 1
Spl97 185 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, kubikolos napisał(a): @Spl97 ciekawy materiał, jako że głosowałeś na PIS to powiedz nam do które grupy należysz? Chciwy, głupi czy zawistny? A może jest jeszcze tajna 4 grupa? Na PiS to głosowałem lata temu. Tamtego siebie opisałbym jako młody, gniewny, dający się nabierać na populistyczne przekazy typu Polska w ruinie, wychowany przez rodzinę oraz otoczenie jako prawak. Od tego czasu ogólnie zmądrzałem i wiem, że popieranie wcześniej PiS-u to był błąd z mojej strony. 2
crush 355 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Młody gniewny głosujący na PiS? To Ty jednorożec jesteś. Wśród młodych to na PiS głosują glownie socjaluchy.
RyszardGTS 403 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Hehe Ale to że Lichocka jest w polityce to do dziś nie wierzę. Ona nawet jako dziennikarka była mierna, jedyne co potrafiła to łazić za POwczyniami i POwcami i ich prowokować i nagrywać ich zachowania (i właśnie do tego została oddelegowana przez PiS). No i to że później była zgłoszona przez PiS na listy wyborcze to mogę zrozumieć, bo to ich sprawa. Ale że Polki i Polacy zagłosowali na Lichocką która jest przeciętną dziennikarką a zarazem miała zerowe doświadczenie w polityce to po prostu... nie wierzę Poważnie, nie wiem kiedy wreszcie ludzie przestaną głosować na PO-PIS, partie się zmieniają, nazwy się zmieniają, a przy korycie od ponad 30 lat praktycznie te same gęby 1
crush 355 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, RyszardGTS napisał(a): łazić za POwczyniami i POwcami i ich prowokować i nagrywać ich zachowania To się teraz audyt nazywa. 😤
Umpero 153 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 36 minut temu, Spl97 napisał(a): Na PiS to głosowałem lata temu. Tamtego siebie opisałbym jako młody, gniewny, dający się nabierać na populistyczne przekazy typu Polska w ruinie, wychowany przez rodzinę oraz otoczenie jako prawak. Od tego czasu ogólnie zmądrzałem i wiem, że popieranie wcześniej PiS-u to był błąd z mojej strony. I cyk teraz na PO (lub którąś przystawkę) tj druga strona lustra (PiS).
crush 355 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, Umpero napisał(a): I cyk teraz na PO (lub którąś przystawkę) tj druga strona lustra (PiS). I tak będzie dopóki nie pojawi się alternatywa.
Kris194 337 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Umpero napisał(a): @crush jest Konfederacja Jak tam stolik? Noo, widzę, że się cały trzęsie
Umpero 153 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Kris194 jak byś oddał na nich głos to by leżał do góry nogami
Michaelred 136 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To chyba jasne, że tak napisze. Przecież jest w tej koalicji, o której mówicie od lat. A nie czekaj
Umpero 153 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tak mi wpadło do kolacji to stwierdziłem, że się podzielę 3
crush 355 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 16 minut temu, Umpero napisał(a): @crush jest Konfederacja Psychiczni prawacy nie interesują mnie tak samo jak psychiczni lewacy.
Umpero 153 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @crush każdy z nas ma w sobie małego wariata więc trzeba wybierać tego najmniejszego
RyszardGTS 403 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, Umpero napisał(a): Tak mi wpadło do kolacji to stwierdziłem, że się podzielę Gruby pocisk i instant zaoranie Ten moment gdy Robercik ma 53 lajkusie i ponad 11600 wyświetleń, a kondzio 268 lajkusie przy 1544 wyświetleniach czy ratio +/- 1 lajkuś na 7 wyświetleń
crush 355 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu Nieumiejętność zamknięcia mordy wśród dużej części "elit" jest fascynująca.
Kris194 337 Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu I znowu wyją, coś mi się wydaje, że często będziemy to słyszeć w najbliższym czasie 1
crush 355 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu Cytat odebrano pieczątkę O nie. Mam dla niej nowe. 1
RyszardGTS 403 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu Eee... bez komentarza Najgorsze że wszyscy wokół nas to czytają.
Rekomendowane odpowiedzi