Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
A co, zgłosisz mnie jak jakiś prawak?
Wściekły to raczej jesteś Ty, skoro zaczynasz od wycieczek osobistych. Boli?
Ej no, ale gość na forum śledczym nei jest
Nie, nie wyszedł żaden konkret, ale środowisko trochę o tym huczało. No, ale pozostałe kwestie, które wpisałem kolega postanowił zignorować (WYRWANE Z KONTEKSTU!) to sobie robię jaja z niego. Bo wiem, że się gotuje
@Wuadator Y-crouncher test VT3. Nie wiem czy w ogóle istnieje procek który by w takich nastawach działał przy +200 i -35:)
Co mnie ominęło w życiu, że Ty jesteś na -30? Stary, używasz moich ustawień które były stabilne u Ciebie przy -15 albo -16. U mnie musiałem zejść na -14 bo w spoczynku lubił wywalić przy spotify. Więc zdradź sekret, jak wskoczyłeś na -30?
Nieco ponad 13 miesięcy mam już tą grafikę, ale nie wiem kiedy to zaczęło się dziać. Chociaż dwa miesiące temu jak ogrywałem Jedi Survivor to już wentyle potrafiły głośniej pracować, ale wtedy nie sprawdzałem hotspota.
Najważniejsze, że jest niesamowita poprawa temperatur i głośności
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź