Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Devils1100 · Opublikowano
O toto własnie jak nie ruszasz myszką wraca normalnie pózniej znów gram lekkie lagi i frizuje na 15fps czy tam 20 czyli mozna smialo powiedziec 8gb nie jest tutaj problemem 🙂 -
Przez areczek1987 · Opublikowano
https://www.pepper.pl/promocje/plyta-glowna-miniitx-z890i-aorus-ultra-944034 -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
U mnie też włanie drop do 15fps 8gb vram , ale to nie jest to. Zużycie gpu wskakuje z 99 na 100% , temperatura gpu i cpu spada. Ilość zjedzonej vram to 7400mb . Dziwna sprawa Generalnie czegoś brakuje tej grze. Klimat identyczny jak pierwsze stalkery czuje niedosyt jakiś .Idzie czasem się lekko zesrać przez te potwory znienacka w nocy -
Przez Vulc · Opublikowano
Ja mogę polecić to co mam, czyli CM Atmosa 360. Wziąłem go w sumie "na zaś", bo z pewnością takiego chłodzenia nie potrzebuje mój obecny procesor. Pracuje cicho i wydajnie. W kompie u znajomego montowałem klasyk, czyli Liquid Freezer 3. Strasznie gruba chłodnica, były mega problemy ze zmieszczeniem się nad sekcją VRM płyty, więc warto sprawdzić kompatybilność z obudową albo konkretną płytą. -
Przez Send1N · Opublikowano
Akurat druga strona light wingsów wygląda lepiej sporo osób by chciało aby tego typu ring był dostępny od przodu a nie od tyłu tylko teraz pojawia się kolejny problem wizualny bo jedne będą wyglądać inaczej od drugich
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź