Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
No widzisz, robie to bo moge i dobrze mi z tym Nie musze cebulic jak TY i zagladac komus do kieszeni oraz nie musze sie tlumaczyc z wlasnych wyborow i cos komus udowadniac na sile jak Ty A od ciebie bije zwykla cebula bo innaczej tego nazwac nie mozna i nawet nie wiesz czym sa podyktowane zalozenia powstania nowej platformy od podstaw. Ale jak juz ja zloze to sie dowiesz U takich osob pole i zasieg widzenia konczy sie na posiadaniu dobrego sprzetu myslac, ze to jakis luksus gdzie na tle innego hobby to grosze -
Przez Adalbert · Opublikowano
Dzięki raczej jakoś mikrofonu mnie nie interesuje, gram sobie raczej offilne solo...Czasami z kolegą w diablo może razem ale to właściwie byle jaki mikrofon za 50 zł wystarczy Słuchawki studyjne do grania czy to ma sens ? Sound Blaster g6 to syf straszny ? -
Przez razeks · Opublikowano
Nie musisz mnie do tego przekonywać, sam w tym roku wydałem 100k na przygotowanie auta na tor. Na zegarek też potrafię wydać więcej niż będzie kosztował 5090. Zwyczajnie patrząc co się dzieje na rynku gier uważam że na TOP pc szkoda pieniędzy. To że te argumenty są debilne jest oczywiste dla każdego poza turbo fanami Intela😄 Ja jednak nadal uważam że 9800x3d jest przepłacony, tak samo jak karty z topu nvidii. Jak ktoś chce, droga wolna, nie ma problemu. Dla przeciętnego użytkownika patrzącego przez pryzmat cena/wydajność bez sensu. -
Przez MarioDee · Opublikowano
MSI Z690 A-Pro z prockiem 12600K i RAM GSkill Bdie 3200 MHz. Mam wrażenie że 3900 MHz to jest ściana po prostu, bo niby komp się uruchamia, ale po czasie sypie błędami w ycruncher. Ba, uruchamia się nawet 4000MHz 17-17-17-34-340, ale stabilne to nie jest, a potrzeba wysokiego napięcia. Procek nie jest podkręcony, mam nawet zrobiony undervolting adaptive plus offset - 0.070. Ring Ratio tylko ustawiony na sztywno na 4000MHz, bo ktoś z forum mi kiedyś tak polecił, że to niby poprawia przepustowość pamięci.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź