Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Znacznie dłużej niż kilka tygodni. EAN to sobie możesz swój wbić i odciąć się od januszy, którzy handlują szmelcem. To nie jedyny problem katalogu Allegro idioci podają w nim nieprawidłowe dane, a później jęczenie, że się dane nie zgadzają. Allegro to patologia od wieloma względami i jest wiele rzeczy do zrobienia. Janusze biznesu często kłamią w komentarzach, więc nie zależy pewnych komentarzy i tak brać pod uwagę. Allegro też nic z tym nie robi. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie no wiesz plany kryzysowe powinny być opublikowane w necie żebyś mógł je przeczytać. Tak powinno być. wez crush, przypieprzasz się do rzeczy, które są zdecydowanie powyżej Twojej „paygrade”. Ja widzę że uwielbiasz narzekać na wszystko, ale nie będzie produkcji stali bez taniej siły roboczej. Więc albo zostań taką tanią siłą roboczą, albo przestań narzekać. -
Przez MajQ · Opublikowano
Zasilić? jak rozumiem przesłać sygnał audio? nie ma fotek ale jak to jest wyście (line out) to powinno działać. -
Przez Adikon · Opublikowano
Mam i mi działa, bo mój monitor ma opcję podglądu odświeżania, ale to nie to. Zresztą wtedy nie byłoby spadków fps w capframe ;). O ile jest trochę wątków o Intelu to amd go przebija w stutteringu. Szczególnie te z dopiskiem x3d... I nie jestem fanboyem intela czy amd tylko zwykłym użytkownikiem. Jak dla mnie to mógłby to nawet produkować fiat byle działało (chociaż fiaty też spoko ;p)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi