Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Filip-5682 · Opublikowano
Udało mi się załatwić test Metro Last Light Reduxa. Metro Last Light Redux - 1920x1080 - 212FPS - Quality: Very High; SSAA: On; Texture filtering: AF 16X; Motion Blur: Off; Tesselation: Very High; VSync: Off; Advanced PhysX: Off; Metro Last Light Redux - 3840x2160 - 212FPS - Quality: Very High; SSAA: On; Texture filtering: AF 16X; Motion Blur: Off; Tesselation: Very High; VSync: Off; Advanced PhysX: Off; @wrobel_krk Autorze na tabeli ja mam procesor AMD Ryzen 5 7600, a nie Ryzen 7 7700. Popraw jeszcze rozdzielczość z gry Tomb Raidera 3440x1440 na 3840x2160. -
Przez Keel · Opublikowano
A ja wręcz przeciwnie, laptopów poleasingowych najbliższym i znajomym poleciłem z 8szt, wszystkie ładnie śmigają, najstarszy już z 5lat. Ostatnio 3 małe terminale z ryzenem, a jeden mam osobiście już 2 lata. Wszystko pięknie śmiga (odpukac) i w dobrych pieniądzach -
Przez Zhao · Opublikowano
Obecnie to 0.0 - GPU już u nowego właściciela i nie słyszę narzekań Generalnie w najgorętsze letnie dni zdarzyło mi się mieć 89-90 hotspota 105 to jakiś absurd - dobrze,że wymieniłeś -
Przez Smalec · Opublikowano
@PaVLo Najlepiej silną wolę trenować jak już się kupi, przed odpaleniem. Skała, tak silna 💪 -
Przez MajQ · Opublikowano
Ja używam Manjaro, bo lubię Arch'a ale już nie bardzo konfigurować wszystko od zera.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi