RyszardGTS 518 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 https://www.rmf24.pl/polityka/news-wykonali-20-okrazen-ziemi-w-sejmie-o-kilometrowkach-podkomis,nId,7859674#crp_state=1 "Członkowie komisji w latach 2016-2023 pokonali ponad 800 tysięcy kilometrów. A to więcej niż podróż na Księżyc i z powrotem. Na same kilometrówki - a więc na przejazdy prywatnymi samochodami - wydano ponad pół miliona złotych." "Nigdy nie byli w Smoleńsku, nigdy się tam nie wybrali. Nigdy nie badali wrakowiska, ale 20 razy przejechali kulę ziemską dookoła, ale jakimś dziwnym trafem zawsze tak, żeby miejsce katastrofy ominąć" Coraz mocniej zaciska się pętla na PISie, a dodatkowo kasa partii świeci pustkami- wg doniesień 20000 członków nie płaci składek 2 1 1 1
GordonLameman 9 185 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 13 minut temu, RyszardGTS napisał(a): https://www.rmf24.pl/polityka/news-wykonali-20-okrazen-ziemi-w-sejmie-o-kilometrowkach-podkomis,nId,7859674#crp_state=1 "Członkowie komisji w latach 2016-2023 pokonali ponad 800 tysięcy kilometrów. A to więcej niż podróż na Księżyc i z powrotem. Na same kilometrówki - a więc na przejazdy prywatnymi samochodami - wydano ponad pół miliona złotych." "Nigdy nie byli w Smoleńsku, nigdy się tam nie wybrali. Nigdy nie badali wrakowiska, ale 20 razy przejechali kulę ziemską dookoła, ale jakimś dziwnym trafem zawsze tak, żeby miejsce katastrofy ominąć" Coraz mocniej zaciska się pętla na PISie, a dodatkowo kasa partii świeci pustkami- wg doniesień 20000 członków nie płaci składek Wyznawcy ich uratują
Badalamann 1 078 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Gordon uprawiający głęboką orkę na fanach konfederosji robi klimat jak za dawnych lat na Labie 5 1 1
Michaelred 326 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Ta orka jest teraz z tobą w pokoju? 30 minut temu, GordonLameman napisał(a): Mnóstwo osób - nawet tu - to pisze. Zdania tych kilku antykonfiarzy, którzy własna matkę by poćwiartowali gdyby tylko winę za to dało się zwalić na Korwina albo Konfederacje nie brałbym tak do końca na serio
Camis 6 154 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 3 minuty temu, Badalamann napisał(a): robi klimat jak za dawnych lat na Labie #kiedystobylo #gimbynieznajo 2 1
Mar_s 2 296 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Znają znają, może nie gimby ale ja pamiętam na pewno. Prosiłbym tylko o nie zawalanie wątku tymi ścianami tekstu, szczególnie z cytowaniem posta tuż powyżej. Ciężko się to przegląda, zwłaszcza na telefonie. 1
LeBomB 2 154 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 51 minut temu, Michaelred napisał(a): Jakie to wykształcenie ma ten nasz marszałek? Ups średnie. Studiował 5 lat no i nie skończył. Takiemu człowiekowi chcesz powierzać losy państwa. 5 lat coś robi i rezygnuje przed końcem? A jedno z jego największych osiągnięć to bycie zawodowym turbo katolem przez lata. Nieźle musisz być zaślepiony. Wybacz, ale tej listy co pisałem wczoraj wielu nie ukończyło studiów, które zaczynali, albo przerzucali się na filozofię. Część z nich też jest sygnatariuszami konfederacji gietrzwałdzkiej, czyli też można mówić, że są turbo katolami skoro chcesz to tak określać. Idąc dalej jak pisałem, Braun jest dziennikarzem, radiowcem, trochę scenarzystą Zatem można śmiało uznać, że to ten sam poziom jeśli chodzi o wykształcenie i rodzaj podejmowanych zajęć. Co do Tuska to twierdzisz że wszystkie kraje po prostu dały przewodniczenie Radzie Europejskiej jakiemuś człowiekowi z Polski tylko dlatego, żeby Polacy mieli satysfakcję? Nic a nic nie liczył się prawie 40-letni staż polityczny, czy inne działania? Co do wyrastania z Korwina czy ogólnie poglądów skrajnych to tutaj @CajraX ma racje, że osoba dojrzała w poglądach politycznych (nie myląc z dorosłą) w większości nie jest ani prawicowa, ani lewicowa, bo doświadczenie życiowe i mądrość sprawia, że doskonale się wie, że na jedną stronę nie da się wszystkiego przeciągnąć. Dlatego tak na prawdę większość ludzi jest centroprawicowa, centrolewicowa lub jest w ogóle centrystami. 2 2
GordonLameman 9 185 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 25 minut temu, Michaelred napisał(a): Zdania tych kilku antykonfiarzy, którzy własna matkę by poćwiartowali gdyby tylko winę za to dało się zwalić na Korwina albo Konfederacje nie brałbym tak do końca na serio Ale fajne bzurki. To naprawdę od dawna mówią ludzie, którzy wyrośli z Korwina. Również ja
Michaelred 326 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) 15 minut temu, LeBomB napisał(a): Wybacz, ale tej listy co pisałem wczoraj wielu nie ukończyło studiów, które zaczynali, albo przerzucali się na filozofię. Część z nich też jest sygnatariuszami konfederacji gietrzwałdzkiej, czyli też można mówić, że są turbo katolami skoro chcesz to tak określać. Idąc dalej jak pisałem, Braun jest dziennikarzem, radiowcem, trochę scenarzystą Zatem można śmiało uznać, że to ten sam poziom jeśli chodzi o wykształcenie i rodzaj podejmowanych zajęć. Ale ja to napisałem, żeby wytknąć Gordona i innych tutaj hipokryzję, a nie dlatego "że coś odkryłem" 15 minut temu, LeBomB napisał(a): Co do Tuska to twierdzisz że wszystkie kraje po prostu dały przewodniczenie Radzie Europejskiej jakiemuś człowiekowi z Polski tylko dlatego, żeby Polacy mieli satysfakcję? Nic a nic nie liczył się prawie 40-letni staż polityczny, czy inne działania? Tak twierdzę, że to było z góry dogadane żeby urobić nasz kraj i był nacisk żeby wybrać akurat jego. To chyba jasne, że nie wzięliby do tego nikomu nie znanego nol nejma? Tak się cieszyli po wygranej Tuska. To było dowartościowanie tej "bidnej" Polski, a nie wybitne zasługi Tuska. Cytat Wybór Donalda Tuska na przewodniczącego Rady Europejskiej oznacza, że kraj byłego bloku komunistycznego zyskuje po raz pierwszy od upadku muru berlińskiego przywódcze stanowisko w Europie - zauważa "Financial Times" w korespondencji z Brukseli. Edytowane 20 Listopada 2024 przez Michaelred
zdunzdun 225 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 2 godziny temu, different napisał(a): "Hańba i wstyd w takim gronie być" powiedział ziobrysta o pisiorach jakie to jest śmiesze.. Koleś uj** gównem po łokcie wchodzi do obsranego szaletu i marudzi, że śmierdzi... Noo optyka się zmienia jak zostaje się odciętym od korytka. Póki jest ciepła posadka, stanowisko, leci kasa za siedzenie na pupie to jest się w gronie super partii, ale jak coś się zmieni...
Spl97 1 299 Opublikowano 20 Listopada 2024 Autor Opublikowano 20 Listopada 2024 Czarnek albo Nawrocki. Z PiS-u na wybory prezydenckie. https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-kto-bedzie-kandydatem-pis-terlecki-w-grze-juz-tylko-dwa-nazw,nId,7859719
Camis 6 154 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Dawać Czarnka!!. Edytowane 20 Listopada 2024 przez Camis 1 1 2
GordonLameman 9 185 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) 38 minut temu, Michaelred napisał(a): Ale ja to napisałem, żeby wytknąć Gordona i innych tutaj hipokryzję, a nie dlatego "że coś odkryłem" Tak twierdzę, że to było z góry dogadane żeby urobić nasz kraj i był nacisk żeby wybrać akurat jego. To chyba jasne, że nie wzięliby do tego nikomu nie znanego nol nejma? Tak się cieszyli po wygranej Tuska. To było dowartościowanie tej "bidnej" Polski, a nie wybitne zasługi Tuska. Twierdzenie, że w 2014 roku Tusk był nieznany mógł napisać tylko ktoś kto miał wtedy 12 lat. Tusk osiągnął sukces na poziomie europejskim. Próby dyskredytacji tego to tak naprawdę przejaw pewnej ojfkofobii. A taki np. Korwin w tym samym czasie na poziomie UE nie nawiązał żadnej współpracy, nie ma rozpoznawalności - poza tym że wyskakiwał z głupotami. jest to różnica klas. Edytowane 20 Listopada 2024 przez GordonLameman 2
Michaelred 326 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Twierdzenie, że w 2014 roku Tusk był nieznany mógł napisać tylko ktoś kto miał wtedy 12 lat. Tusk osiągnął sukces na poziomie europejskim. Próby dyskredytacji tego to tak naprawdę przejaw pewnej ojfkofobii. a gdzie ja tak twierdzę? Weź tu jeszcze raz napisz, że jesteś wybitnym specjalistą od analizowania tekstów bo śmiesznie było Edytowane 20 Listopada 2024 przez Michaelred
trepek 1 528 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Dawać Andrzejczaka a nie jakieś Nawrockie, Trzaskowskie, kurła!
Badalamann 1 078 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Dużo się mówiło że Sawicki dogadał się z PiSem po wyborach i że to on organizował grupę PSLowców, która miała poprzeć PiS. Było ich jednak za mało by dać pisowcom większość.
Camis 6 154 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-niemcy-przygotowuja-sie-do-wojny-specjalne-spotkania-w-calym,nId,7859492#crp_state=1
blabla123 907 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Na szczęście tych leśnych dziadów było za mało.
Camis 6 154 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Edytowane 20 Listopada 2024 przez Camis
ryba 1 247 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/antoni-macierewicz-straci-prawo-jazdy/lppgrl8,79cfc278 Ojojoj, delikatnie mu dosadzili. 2 1
GordonLameman 9 185 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 37 minut temu, Michaelred napisał(a): a gdzie ja tak twierdzę? Weź tu jeszcze raz napisz, że jesteś wybitnym specjalistą od analizowania tekstów bo śmiesznie było Faktycznie, źle zrozumiałem Twój wpis. Wybacz. Zrozumiałem go jako twierdzenie, że Tusk był nołnejmem. Przeglądałem na szybko przed spotkaniem, ale to nie jest usprawiedliwienie 1
Klakier1984 799 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Godzinę temu, Camis napisał(a): Dawać Czarnka!!. Który z nich by nie były w 2 rundzie raczej bez szans.
TheMr. 2 864 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Jak zabić handel w krótkich krokach Edytowane 20 Listopada 2024 przez TheMr.
Rekomendowane odpowiedzi