Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DrLecture · Opublikowano
Pewne nie mam, wciąż szukam, patrząc po Twoich nastawch ze stopki to i tak pewnie jestem kilka poziomów wyżej, co nie zmienia faktu, że kupę czasu jednak z ramem mam za sobą i fajnie by było jednak konkretami rozmawiać, nie pierdami -
Przez sideband · Opublikowano
Długim czyszczeniem nie przedłużysz żywota matrycy. Dlatego obecnie większość TV i monitorów nie posiada możliwości długiego czyszczenia. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Mam wolne jesz że 100gb bo ja używam q2 tylko do pcvr. Natomiast lepsze jest wrogiem dobrego. Wszystko śmigało pięknie ale nie, może może być jeszcze ładniej. Przełączyłem w tym meta link max rozdziale 90hz Odpalilem odt I tam poustawiałem bitrate 700 witldgt 3664 itp co tam zalecają... Tadaaaa mam 12 fps w alyx Wróciłem wszystko do default i dalej 12fps Przeinstaloealem steam vr, meta link, alyx też I dalej 12 fps jprd... A wszystko się zaczęło od zwykłego kabla... Szlak mnie trafi... Windowsa dla 1 gry nie będę od nowa instalował... Jak nie to nie, wyleci do elektrosmieci.... Ehhh -
Przez Nightdew · Opublikowano
ok dzięki. Te 1500 zdecydowanie przekroczyłem, ale lepiej późno niż wcale -
Przez AMDK11 · Opublikowano
Ja również planuję aktualizację, ale tym razem do Zen6. Ciekawe, czy problem z 32 MB UEFI zostanie rozwiązany tak samo, jak brak pamięci BIOS na AM4(16MB). Widziałem już płyty główne z 64 MB UEFI i deklarowanym wsparciem Zen6. Mnie bootuje szybko, mimo że, zmieniłem obcje bootowania z tej najszybszej na pełniejszą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi