Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Winter napisał(a):

Nie mam na to wpływu. Mimo wszystko już lepiej ten krzyż niż pół księżyc. I piszę to jako osoba niewierząca.

Jeszcze rok z tymi debilami z Polski 2050 :E

Debile to się zesrali pod komentarzami, cholerni bambiniści XD sushi każdy by wpierniczał, ale pokazać złowionego tuńczyka już be XD 

8 minut temu, TheMr. napisał(a):

Gajowska kilka poziomów niżej nadal

Oczywiście i tutaj nawet nie ma dyskusji. 

Opublikowano
24 minuty temu, TheMr. napisał(a):

Oburzenie niewspółmierne do tego co Izabela puściła. Sprzeczności z jej postulatami brak, a zesranie potężne. Gajowska kilka poziomów niżej nadal. 

Owszem ale niektórzy dalej zapominają, że są politykami a nie celebrytami. Jeśli krytykują cię jedynie przeciwnicy to możesz machnąć ręką ale gdy robią to także "swoi" to najpewniej nie jest to bezzasadne. Pomijam już fakt, że ogromnej części Polaków nie stać na taką atrakcję w Hiszpanii.

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Brak słów na tych idiotów.

Na kogo? Przecież już raz zrównanie wieku zrzuciło Tuska ze stołka, ktokolwiek się tego podejmie skończy tak samo jak on lekko ponad dekadę temu. 

Kraj białorycerzy i frajerów. 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
Godzinę temu, LeBomB napisał(a):

Znam już sporo ludzi, którzy przestali odróżniać jak przeglądają treści na smartfonach.

Czasami sam się nabiorę, ake w tym konkretnym przypadku widzę, że to fejk. Do tego te sztucznie brzmiące słowa, jak "Banderland".

Opublikowano
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

Debile to się zesrali pod komentarzami, cholerni bambiniści XD sushi każdy by wpierniczał, ale pokazać złowionego tuńczyka już be XD 

Każdy też sra, ale nikt nie wrzuca zdjęć z gównem do sieci.

No i jest to męczenie zwierząt dla zabawy. Taki połów odbywa się na zasadzie "złów i wypuść". 

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, huudyy napisał(a):

Na kogo? Przecież już raz zrównanie wieku zrzuciło Tuska ze stołka, ktokolwiek się tego podejmie skończy tak samo jak on lekko ponad dekadę temu. 

Kraj białorycerzy i frajerów. 

Rząd rządzi i dostają za to pieniądze, poza tym odpowiadają za funkcjonowanie państwa w tym również ZUS. Powinni zrównać wiek emerytalny a jak to zrobią to ich problem, za to im płacą. 

Mnie nie pytaj jak, to nie jest moja praca natomiast oni swojej nie wykonują prawidłowo. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

Oczywiście i tutaj nawet nie ma dyskusji. 

Tyle pierdololo o ochronie praw zwierząt, a stara baba leży girami na rybie. Słabe to.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Lypton napisał(a):

Każdy też sra, ale nikt nie wrzuca zdjęć z gównem do sieci

Łowienie ryb to jakieś tabu jak sranie? Serio porównujesz jedną z najbardziej intymnych czynności fizjologicznych do jednego z najpopularniejszych hobby na świecie? 

Rozumiem, że niektóre bambiki cos takiego boli, jak zdjęcia pokotu z polowań, ale takie jest życie, że jedni lubią polować, a inni hodować marchew ¯\_(ツ)_/¯ 

PS - Widzę, że się zainspirowałeś sie takim jednym komentarzem z dupy z X'a - jak najbardziej można łowić tuńczyki*, a potem nawet go skonsumować. 

*nie wszystkie rodzaje, gatunki i za odpowiednimi zezwoleniami 

43 minuty temu, Winter napisał(a):

Czasami sam się nabiorę, ake w tym konkretnym przypadku widzę, że to fejk. Do tego te sztucznie brzmiące słowa, jak "Banderland".

No fajnie, że ty nie, ale setki Mariuszów z Brighton czy innych boomerów już nie. 

9 minut temu, Winter napisał(a):

Tyle pierdololo o ochronie praw zwierząt, a stara baba leży girami na rybie. Słabe to.

Od kiedy ochrona praw zwierząt futerkowych jest na równi z wędkarstwem? XD 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
10 minut temu, Lypton napisał(a):

Zdziwiłbyś się :E

Obecnie strony czy aplikacje tego typu to niby wczesna diagnostyka problemów na podstawie oględzin organoleptycznych. Tak, są nawet aplikacje na androida. Jednak kiedyś (z 15 lat temu) była strona/forum na którym ludzie wrzucali po prostu zdjęcia własnego gówna. 

Ludzie różne rzeczy do sieci wrzucają.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, LeBomB napisał(a):

Obecnie strony czy aplikacje tego typu to niby wczesna diagnostyka problemów na podstawie oględzin organoleptycznych. Tak, są nawet aplikacje na androida. Jednak kiedyś (z 15 lat temu) była strona/forum na którym ludzie wrzucali po prostu zdjęcia własnego gówna. 

Dość nietypowa wiedza rzekłbym :E 

image.png.db0398f408a900687fff576c30f7f29e.png

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)

@GordonLameman w sumie to tak ze 20 lat już będzie jak dowiedziałem się o tej stronie, wtedy ludzie rozsyłali na prawdę dziwne linki. Albo mi to ktoś na GG wtedy podesłał (dla młodszych Gadu Gadu, taki komunikator), albo gdzieś na JoeMonseter wątek się przewinął :D

Edit: to jest ten dział wiedzy, którego nie chciałem wtedy poznać :P na szczęście strona już nie istnieje.

Edytowane przez LeBomB
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Rząd rządzi i dostają za to pieniądze, poza tym odpowiadają za funkcjonowanie państwa w tym również ZUS. Powinni zrównać wiek emerytalny a jak to zrobią to ich problem, za to im płacą

Mnie nie pytaj jak, to nie jest moja praca natomiast oni swojej nie wykonują prawidłowo. 

Do tego owocowe czwartki i średnia hawajska dla wszystkich XD 

Mieliśmy już raz chęci zrównania wieku, wszyscy wiemy jak to się skończyło - Tfusku uciekł do Uni, kukoldy z PiSu wróciły do tego co było i aktualnie żaden rozsądnie myślący polityk co chce dalej być przy stołku tego NIE zmieni. To co ty uprawiasz, to życzeniowe myślenie i ogólnie papaj macha. 

10 minut temu, LeBomB napisał(a):

Teraz takie rzeczy to się wrzuca do chatagpt XD 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
25 minut temu, huudyy napisał(a):

Łowienie ryb to jakieś tabu jak sranie? Serio porównujesz jedną z najbardziej intymnych czynności fizjologicznych do jednego z najpopularniejszych hobby na świecie? 

Rozumiem, że niektóre bambiki cos takiego boli, jak zdjęcia pokotu z polowań, ale takie jest życie, że jedni lubią polować, a inni hodować marchew ¯\_(ツ)_/¯ 

PS - Widzę, że się zainspirowałeś sie takim jednym komentarzem z dupy z X'a - jak najbardziej można łowić tuńczyki*, a potem nawet go skonsumować. 

*nie wszystkie rodzaje, gatunki i za odpowiednimi zezwoleniami 

No fajnie, że ty nie, ale setki Mariuszów z Brighton czy innych boomerów już nie. 

Od kiedy ochrona praw zwierząt futerkowych jest na równi z wędkarstwem? XD 

Nie wiem, czy wiesz, ale przez jedną rybę jednego typa z Ukrainy niedawno deportowano :-)

Jeśli chodzi o Mariuszków to zasadniczo jestem za kontrolą AI, bo rzeczywiście oni tego mogą nie szczaić. Ale wszystko po kolei, dobrze, że chociaż nowe prawo dla patusów ze streamów wprowadzili, bo to czekało prawie 10 lat.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, huudyy napisał(a):

Serio porównujesz jedną z najbardziej intymnych czynności fizjologicznych do jednego z najpopularniejszych hobby na świecie? 

Tak. Dwie gówniane sprawy. Ale jedna jest etyczna. I nie jest nią wędkarstwo sportowe.

Ludzie lubią różne rzeczy, fakt. Ale hobby polegające na zwykłym znęcaniu się na zwierzętami, negatywnie wpływa na mój kompas moralny.

Ciągniesz tego tuńczyka za łódką nawet i kilka godzin, ryba walczy zawzięcie o życie, wyciągasz ja z wody, męczy się na powietrzu okrutnie, robisz zdjęcie z uśmiechnięta mordą, nogami narzuconymi być może już na truchło i wrzucasz na sociale. Kurwa po prostu nie, niepojęte dla mnie.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

@Lypton Ale to Twoja ocena wędkarstwa sportowego. Dla wielu ludzi to dobra zabawa. Tak zajmujących się tym na poważnie, jak okazjonalnie, jako jedna z atrakcji na wakacjach.

Nie jest to nic czego by sie trzeba wstydzić i ukrywać. Ludzie chwalą się sukcesami i lepszymi okazami. Jak na tej fotce.

Opublikowano

Do tego owocowe czwartki i średnia hawajska dla wszystkich XD 

Mieliśmy już raz chęci zrównania wieku, wszyscy wiemy jak to się skończyło - Tfusku uciekł do Uni, kukoldy z PiSu wróciły do tego co było i aktualnie żaden rozsądnie myślący polityk co chce dalej być przy stołku tego NIE zmieni. To co ty uprawiasz, to życzeniowe myślenie i ogólnie papaj macha. 

Średnia hawajska może być. Poza tym to nie jest życzeniowe myślenie, bo oni dostają kasę za "rządzenie". Akceptujesz ich indolencję, czym dajesz im przyzwolenie na to, żeby nie podejmowali trudnych decyzji. Błąd. Trzeba pokazać im w wyborach środkowy palec. Za co poseł dostaje te 18k brutto, możliwość obsadzania stołków swoimi, dostęp do służby zdrowia poza kolejką i inne benefity? Niech biorą dupę w troki albo won. 

16 minut temu, Badalamann napisał(a):

@Lypton Ale to Twoja ocena wędkarstwa sportowego. Dla wielu ludzi to dobra zabawa. Tak zajmujących się tym na poważnie, jak okazjonalnie, jako jedna z atrakcji na wakacjach.

Nie jest to nic czego by sie trzeba wstydzić i ukrywać. Ludzie chwalą się sukcesami i lepszymi okazami. Jak na tej fotce.

Wiele osób ocenia to negatywnie, spójrz na komentarze. Trzeba być debilem bez wyczucia społecznego, żeby się tym chwalić. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Lypton napisał(a):

No i jest to męczenie zwierząt dla zabawy. Taki połów odbywa się na zasadzie "złów i wypuść". 

Jak każdy połów. To wędkarzy teraz też będziemy szykanować? :E 

O męczenie chodzi o produkcję, specjalnie pod dany cel, czy zwierzęta domowe. A dzikie zwierzęta? Kto by się nimi przejmował. 

2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Owszem ale niektórzy dalej zapominają, że są politykami a nie celebrytami. Jeśli krytykują cię jedynie przeciwnicy to możesz machnąć ręką ale gdy robią to także "swoi" to najpewniej nie jest to bezzasadne. Pomijam już fakt, że ogromnej części Polaków nie stać na taką atrakcję w Hiszpanii.

Jak również nie stać na mieszkania. Ale z co tego? Mamy nadal się wstydzić że niektórych stać na więcej? Dalej ciemny naród mamy kształtować i biednych ludzi bez ambicji? 
Niech się naród weźmie w garść to też będzie ich stać na takie wypady. 

Opublikowano
18 minut temu, TheMr. napisał(a):

To wędkarzy teraz też będziemy szykanować? :E 

mozna-jak.gif.1e5a2ec5681eeb3d38aa298abea9b8b8.gif

18 minut temu, TheMr. napisał(a):

A dzikie zwierzęta? Kto by się nimi przejmował. 

Jak pisałem, nie trafia do mnie hobby polegające na polowaniu na/zabijaniu bezbronnych zwierząt. Czerpanie z tego przyjemności jest poza moim pojmowaniem świata.

Opublikowano
12 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Trzeba pokazać im w wyborach środkowy palec.

XD

Przecież po takiej akcji to znowu społeczeństwo pokaże im palec (a dokładniej ta połowa społeczeństwa, której się to wygarnie) i mamy po zawodach.

13 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Niech biorą dupę w troki albo won. 

Ty w dalszym ciągu nie rozumiesz, że tu nie chodzi o niechęć polityków do pracy czy zmian, tylko o zwyczajną świadomość realiów w naszym matriarchalnym społeczeństwie.

26 minut temu, Lypton napisał(a):

A powinni się wstydzić. Walki psów dla wielu ludzi to też dobra zabawa.

jesteś weganinem? 

12 minut temu, TheMr. napisał(a):

Niech się naród weźmie w garść to też będzie ich stać na takie wypady. 

ja rozumiem, jakby to kosztowało majątek, ale tydzień w Hiszpanii + jeden wypadł na połów może wyjść taniej niż tydzień w Zakopanem czy innej Łebie :E A prawda jest taka, że teraz prawicowe bambusy się zesrały o tą rybę tylko po to, żeby się zdefekować na "kolejnego faila" z partii rządzącej.

10 minut temu, Badalamann napisał(a):

Kurcze dziś dostaniesz hejt nawet za zdjęcia z wycieczki rowerowej czy spaceru z psem xD 

oooo pedalarz i to jeszcze z psieckiem, na pewno bez smyczy i razem srają w krzaki.

:E

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, huudyy napisał(a):

jesteś weganinem? 

Nie, nie jestem. Tak, wiem do czego zmierzasz.

mister-gotcha-4-9faefa-1(1).jpg.622d988026775366467b04b9f95d3752.jpg

24 minuty temu, huudyy napisał(a):

A prawda jest taka, że teraz prawicowe bambusy się zesrały o tą rybę tylko po to, żeby się zdefekować na "kolejnego faila" z partii rządzącej.

Joby dostaje od lewa do prawa, w tym od kolegów i koleżanek z koalicji rządzącej. 

Edytowane przez Lypton