Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ewidentnie tutaj napisałeś o mejzie, bo badalamann pisał o mejzie. 

Gubisz się już kolego. Proponuję Odpocznij trochę i czytaj kto co pisze. 

I nie wmawiam komuś kłamstw , bo sam je produkujesz. 

Ps. Przepraszam, zwracam honor, nie ten cytat wkleiłem. 

Edytowane przez Pitt_34
Opublikowano
27 minut temu, GordonLameman napisał(a):

To jest kwestia zastanawiająca. To już trzeci diler. 
Powiązania z członkami PiS?

Mówili że Andrzej po prezydenturze planuje karierę gdzieś w świecie.

Może źle usłyszeli i chodziło o półświatek ? ;)

Zresztą razem w obecnym kandydatem "obywatelskim". Ten zapewni bandziorów-żołnierzy i alfonsów.

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pitt_34 napisał(a):

Gubisz się już kolego. Proponuję Odpocznij trochę i czytaj kto co pisze. 

I nie wmawiam komuś kłamstw , bo sam je produkujesz. 

hahahahahah

Masz tutaj:image.thumb.png.6806438a45697cd52c4cb11376330bd6.png

Taki był ciąg dyskusji - "łajza" to ksywka Mejzy. 
I to do dyskusji o Mejzie napisałeś, że "Kaczyński dobrze obstawił" no i tą głupotkę o wyciu.

Ja w tym kontekście nic nie napisałem. Ty nie umiesz czytać, czy co?

7 minut temu, different napisał(a):

Chłopie to twoje słowa... Drugi majkelred się znalazł. Staje do dyskusji jak gołąb rozwala figury i dumny, że wygrywa dyskusję...

Jakie moja słowa? Ty widzisz komu odpisujesz na tekst o łajzie, czy po prostu próbujesz łgać w żywe oczy jak Morawiecki?

Opublikowano (edytowane)

Edytowalem mój wcześniejszy wpis i zwróciłem honor. Nawet jeśli wkleiłem zły cytat, pisze z telefonu i tak się zdarzyło, to chyba logicznym jest na kogo postawił Kaczyński i na pewno nie jest to Meiza. 

Edytowane przez Pitt_34
Opublikowano

Raport OSINT zamówiony przez PiS. To tylko analiza mediów społecznościowych, informacji z mediów oraz wywiadów z poszczególnymi bohaterami tych historii. Typowy OSINT. 

Piszesz o tym raporcie a sam go nie widziałeś?! Tam są dowody na każdą z jego znajomości. I to z komentarzem, który jest wprost z wewnątrz PiS....

• Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Pitt_34 napisał(a):

Bardzo wiarygodne źródła.

xD 
Dysonans poznawczy boli?

1 minutę temu, Pitt_34 napisał(a):

Może poczekajmy jak to się rozwinie, żeby nie było tak jak z drożejącym masłem i wyjaśnieniem w TVN dlaczego tak się dzieje. 

Och, na pewno. Zmiana tematu na TVn byłaby wygodna, co?

A tu fejk Tuska i TVN, sfingowali profile oraz za pomocą AI zrobili fejkowe zdjęcie Nawrockiego!1111!!

image.thumb.png.c2a6e3ed6e933d13e0a1943b9a33ce92.png

KRYSZTAŁOWY CZŁOWIEK (to już kolejny w historii PiS!)

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Szczerze to nie wydaje mi się żeby to miało wpływ na PISowców. Jakby księdza pobił to była by afera:E a tak to pfff. Zaraz wrzuci zdjęcia z kościoła czy coś i będzie kontrargument :D

Edytowane przez Michaelred
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Widać, że to robota TVN i Tuska. Jeśli bardzo chcesz to zobaczysz znaki.

Ile jest lajków? 1676 - Tusk ma 67 lat

Ile udostępnień? 2! Tusk urodził się 22 kwietnia, od tego odejmij 2 i masz dzień urodzin adolfa hitlera

Ile komentarzy? 13 A kiedy Tusk został premierem? 13 grudnia!

wyjaśnione, można iść oglądać tv republikę

Edytowane przez GordonLameman
  • Haha 6
Opublikowano
Cytat

Czytamy raport o Nawrockim. Jeden szczegół sugeruje, że to nie KO go zamówiło [KULISY]
PiS wiedziało o liczącym ponad 70 stron dokumencie opisującym, jakie zarzuty wobec kandydata na prezydenta mogą pojawić się w trakcie kampanii. Nie wie tylko, kto go zamówił ani po co.

https://www.onet.pl/informacje/newsweek/co-jest-w-raporcie-o-nawrockim-ten-szczegol-sugeruje-ze-to-nie-ko-go-zamowilo/f4k2s3k,452ad802

Pisociąg będzie musiał zapłacić i przeprosić?:

Cytat

Donald Tusk kontra "Gazeta Polska". Jest ugoda, premier stawia warunek

Donald Tusk i Tomasz Sakiewicz przystali na ugodę, którą w sprawie okładki z 2022 r. zaproponował Sąd Okręgowy w Warszawie — podaje Press. Szef rządu postawił jeden warunek — redaktor naczelny "Gazety Polskiej" musi przeprosić.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-tusk-kontra-gazeta-polska-jest-ugoda-premier-stawia-warunek/6slynx0

Opublikowano (edytowane)

Gdy Platforma przekonywała, że istotne jest sprawdzenie kto podsłuchał u Słowy, a nie co podsłuchano (mimo że to było przestępstwo!) - to było złe. (słowo komentarza: moim zdaniem obie te kwestie są istotne, bo zarówno przestępstwo jest do zbadania, jak i informacje, które w przestrzeni publicznej się pojawiły).

Gdy PiS przekonuje, że istotne jest, aby ustalić kto wypuścił ten raport, a nie co zawiera --> to jest dobre, nie jest hipokryzją, podwójnymi standardami, a działaniem pro-polskim, patriotycznym, a w ogóle to wina Tuska. :E

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
50 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Jakie moja słowa? Ty widzisz komu odpisujesz na tekst o łajzie, czy po prostu próbujesz łgać w żywe oczy jak Morawiecki?

Pisałem tam do Pitta... Tylko w tym samym czasie Ty odpisałeś... eh

Opublikowano
3 minuty temu, different napisał(a):

Pisałem tam do Pitta... Tylko w tym samym czasie Ty odpisałeś... eh

Słodki jeżu, sorry - myślałem, że to Pitt34 do mnie napisał. Nie zauważyłem Twojego nicku i kompletnie nie mogłem zrozumieć, czemu on do mnie pisze :E

Opublikowano
13 minut temu, trepek napisał(a):

A jak Sowa 2.0 to właśnie ten raport?

To jeszcze nie będzie to, prawdopodobnie również nie będzie to, z taśmami na Tuska pt. "Ja, Niemiec?". Coś innego musi być w tym Sowa 2.0.

Opublikowano

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/tysiace-zlotych-na-blogoslawienstwo-dla-sadzonek-tak-wydawaly-pieniadze-lasy/glpntcx

Cytat

"Jednocześnie (...) w ramach ww. wydatków finansowane były m.in. wydarzenia plenerowe, z których część odbyła się w okresie kampanii wyborczej do Sejmu i Senatu RP prowadzonej w 2023 r. W wydarzeniach tych uczestniczyli kandydaci do Sejmu RP"

Cytat

W cytowanym przez gazetę wystąpieniu NIK wymienia również kilkadziesiąt wydarzeń sfinansowanych przez Lasy Państwowe, które nie miały związku z promocją ekologii czy z gospodarką leśną. Wskazano, że były to m.in. "promocja Lasów w trakcie pielgrzymek leśników na Jasną Górę. Koszt: 220 tys. zł; obecność Lasów podczas wydarzenia »Hubertus Węgrowski 2020 im. Prof. Jana Szyszko« na błoniach Pałacu i Folwarku w Łochowie. Koszt: 52,6 tys. zł; organizacja pielgrzymki leśników do Watykanu i udział w audiencji u Papieża Franciszka oraz uzyskanie błogosławieństwa dla 100 sadzonek Dębów Powstań Śląskich upamiętniających stulecie powrotu Śląska do Niepodległej Rzeczypospolitej Polskiej. Koszt: 83,8 tys. zł; stoisko w kawiarni Niepodległa w Łazienkach Królewskich. Koszt: 584 tys. zł".

Cytat

NIK "negatywnie ocenia gospodarowanie środkami finansowymi przez kontrolowaną jednostkę we wszystkich aspektach badanej działalności, w szczególności w latach 2022-23, czyli na ostatniej prostej rządów Prawa i Sprawiedliwości. W tym czasie Centrum Informacyjne Lasów Państwowych wydało z naruszeniem przepisów 32 mln zł"

Czy kolega Pitt nam wyjaśni, że to wszystko nieprawda i fejk wymyślony przez kryształowego człowieka?

• Like 2