Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

No, ale fanatycy Pisy to są ludzie, którzy malutko wiedzą, a jeszcze mniej rozumieją. I dlatego powielają fejki. 

Co tu dużo mówić, PiS-owska trollownia publikująca na X to idioci, kolejna grupa mająca IQ nie wyższy niż 54.

3 godziny temu, Camis napisał(a):
  Pokaż ukrytą zawartość

GfoS2YgWEAEdOnz?format=jpg&name=small

Nieświadomie Korwin skumał, że polską racją stanu jest niepisowski oraz niekonfiarski Prezydent RP.

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, voltq napisał(a):

Termin humanitarnie 

Termin wywodzi się od nazwy pisma „Journal humanitaire”. Postawa pełna wyrozumiałości i życzliwości, nacechowana szacunkiem dla człowieka oraz pragnieniem oszczędzenia mu cierpień.

Nie można potraktować zwierzęcia humanitarne 

Zwierzęta należy traktować dobrze bo my ludzie będziemy na tym korzystać i wynika to z zwykłej logiki

Chłopskorozumowe brednie.

Jezyk ciągle się zmienia i to, że dane słowo ma taką etymologię lub miało pierwotnie takie znaczenie nie może determinować tego jak na nie patrzymy dziś. 
dziś to słowo oznacza dobre traktowanie i odnosi się zarówno do ludzi, jak i do zwierząt. 

Kwestia praw zwierząt jest poruszana w dyskursie publicznym od dobrych 30 lat, więc daruj sobie takie brednie. Może przejdą w kręgu ludzi bez edukacji, ale to nie tu. Nie tu.

To wynika z poprawnej logiki i wiedzy, mój niedouczony kolego.

35 minut temu, Spl97 napisał(a):

Co tu dużo mówić, PiS-owska trollownia publikująca na X to idioci, kolejna grupa mająca IQ nie wyższy niż 54.

Nieświadomie Korwin skumał, że polską racją stanu jest niepisowski oraz niekonfiarski Prezydent RP.

Miej na uwadze że powoływanie się na Pińskiego obniża twoją wiarygodność. On jest szurem. To taki poziom a’la tv Republika.

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano

A tym czasem Trump i Musk zbierają cięgi z własnej strony na Twitterze, gdyż chcą ułatwić rozdawanie wiz Hindusom. :E

A z Hindusami jest taki problem, że jeśli chodzi o nepotyzm... Przepraszam - SOLIDARNOŚĆ, to oni nawet Żydów zawstydzają. Jak się jeden Pajeet wespnie na pozycję decyzyjną, to masz w firmie Guptów, Pateli i Kumarów od góry do dołu. xD

Opublikowano

To też.

Ale jednak mam wrażenie, że mamy aktualnie głupią lewicę, umiarkowanie głupie centrum i głupia prawice. Prawicą próbuje nas przekonać że wszystko co nie jest nią to lewica, żeby polaryzować. W rzeczywistości lewica to ekstremalnie głupie 3%. Tymczasem cała prawica prezentuje po prostu głupotę. Nie tylko głupotę toleruje, ale też ja po prostu zachęca do nakręcania. 

• Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale jednak mam wrażenie, że mamy aktualnie głupią lewicę, umiarkowanie głupie centrum i głupia prawice.

To.

Przy czym obie strony robią to o czym piszesz dalej.

Każdy na lewo od Czarnka czy Bosaka to komuch, a na prawo od Zandberga czy Biedronia to nazista.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, ghostdog napisał(a):

To Trump na poważnie o tej Grenlandii? Myślałem, że to jakieś jaja internetowe. Coś czuję, że Pomarańczowy ostro namiesza jak obejmie stery w Hamburgerlandzie.

On już o tym gadał poprzednio i nie poczynił absolutnie żadnego ruchu w tym kierunku. Kanady też nie ruszy.

Kanał Panamski? Wątpię, ale nie wykluczam.

Edytowane przez crush
Opublikowano
27 minut temu, ghostdog napisał(a):

To Trump na poważnie o tej Grenlandii? Myślałem, że to jakieś jaja internetowe.

No chyba poważnie jak Dania zwiększa obronę wyspy oraz liczebność wojska.

Cytat

Dania zwiększy nakłady na obronę Grenlandii. W tle zapowiedzi Trumpa

Rząd Danii zapowiedział znaczące zwiększenie wydatków na obronę Grenlandii. Deklaracja miała miejsce wkrótce po tym, jak amerykański prezydent elekt przypomniał o swoim pomyśle nabycia największej wyspy świata. Wcześniej Donald Trump wspominał o ponownym zajęciu Kanału Panamskiego i dołączeniu do USA Kanady.

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-dania-zwiekszy-naklady-na-obrone-grenlandii-w-tle-zapowiedzi,nId,7881704