Nadal nie rozumiesz. Sięgasz po jakieś argumenty poniżej pasa, gdzie nigdzie nie pisałem "co jest lepsze". Sam miałem RTX 3070 od KFA2, a to jest poziom PNY/Inno3D więc wiem jak tego typu karty pracują.
W Twoim wypadku chodzi o ogólny sens powstania tego tematu, który już z początkowego założenia nie ma głębszego znaczenia - zamiana Inno3D 5070Ti na PNY 5070Ti - obie są mniej więcej na tym samym średnim poziomie więc logiczne, że można od nich oczekiwać średnich wyników. Ja Ci powiem na czym polega prawdziwy sens tego tematu - na tym byś sam siebie mógł poklepać po pleckach, że nie zrobiłeś głupoty, a ewentualny dodatkowy aplauz od forumowiczów tylko Ci w tym pomoże.
@LameismynameNo właśnie niby tak, ale powiem Ci że przerabiam tych kart multum, bardzo różnych, od tanizny od gigabyte'a po modele premium, i może z dwa modele miały głośne cewki. 2 modele na kilkadziesiąt, jak nie już kilkaset Fakt, loteria, ale wydaje mi się że zasilacz też ma tutaj dużo do powiedzenia.
@Lameismyname miałem tak z byłym zotac extreme infinity wentyle startowały od 30% i było to chyba 1200rpm i odrazu słyszałem kiedyś wentyle die odpaliły a juz nie wspomnę że jej kolor mi nie pasował😂 przerzuciłem sie na strixa i nie bede mówił że wyszłem na plus bo tak nie jest ale w teraz ten spokój przy pc🙆🙆🙆 nie chce mi sie robić teraz jakiś testów to wrzucam tylko fotę z cyberpunk tu było chyba 2865mhz na 925mv plus 2000 na pamieciach I przeszło 600rpm na wentylach bios pewnie silent
Rekomendowane odpowiedzi