Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Nawrocki przekazał mieszkanie Chrześcijańskiemu Stowarzyszeniu Dobroczynnego. 

A co z Panem Jerzym? :E w dupie z nim? przecież ten głąb Nawrocki miał się nim OPIEKOWAĆ W ZAMIAN ZA MIESZKANIE, a teraz prawowity właściciel siedzi w DPSie za pieniądze podatników, a jakaś gówno-organizacja dostanie kwadrat za darmo.

Zajebisty kraj, świetna partia, nic tylko głosować na nich.

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
7 minut temu, huudyy napisał(a):

A co z Panem Jerzym? :E w dupie z nim? przecież ten głąb Nawrocki miał się nim OPIEKOWAĆ W ZAMIAN ZA MIESZKANIE, a teraz prawowity właściciel siedzi w DPSie za pieniądze podatników, a jakaś gówno-organizacja dostanie kwadrat za darmo.

Zajebisty kraj, świetna partia, nic tylko głosować na nich.

PiS 8 lat kręcił i będzie nadal kręcił a Nawrocki dzięki działaniom takich osób jak wy na tym forum idzie po prezydenturę 

Opublikowano
8 minut temu, voltq napisał(a):

Nawrocki dzięki działaniom takich osób jak wy na tym forum idzie po prezydenturę

jakie nasze działania sprawiają, że Karol ma większe szanse na bycie prezydentem? Przez oficjalne i głośne opisywanie jakim jest złodziejem?

• Upvote 3
Opublikowano

Jak mógł przekazać nie swoje mieszkanie :E 

Kurde która wersja kłamstwa to była bo już się gubię w tych wersjach xd

Dziś Gliński z pis w rmffm o 8.00 gadał przecież że to nie jego mieszkanie ale jego mieszkanie bez kluczy :E

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Czyli Nawrocki "zapłacił" jednorazowo za mieszkanie, które miał dostać w zamian za opiekę. 

Coś tam potem wpłacał ale na czynsz, a nie dla poprzedniego właściciela. Jednocześnie dał mu pieniądze na wykup tego lokalu. Zastanawiam się czy akt notarialny jest ważny skoro wychodzi na to, że obydwoje z żoną poświadczyli nieprawdę i nie zapłacili. 

Teraz stowarzyszenie otrzymało mieszkanie o nieustalonym stanie prawnym.

Jak ktoś taki może być dopuszczony do kandydowania na prezydenta RP?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, huudyy napisał(a):

jakie nasze działania sprawiają, że Karol ma większe szanse na bycie prezydentem? Przez oficjalne i głośne opisywanie jakim jest złodziejem?

Bardzo dobrze że to robisz problem jest w symetryzmie , jak PiS coś zrobi złego to 50 stron o tym piszecie non stop to samo , jak KO/PO i Rafał Trzaskowski zrobią coś złego to nie piszecie o tym , a na moją wzmiankę o tym że wasza ukochana KO/PO zrobiła coś złego był odrazu atak z waszej strony , wyzwiska , opcja ignore i tu nie chodzi konkretnie o ciebie tylko o wasze kółko wzajemnej miłości i adoracji 

2 minuty temu, indexinfio napisał(a):

Czyli Nawrocki "zapłacił" jednorazowo za mieszkanie, które miał dostać w zamian za opiekę. 

Coś tam potem wpłacał ale na czynsz, a nie dla poprzedniego właściciela. Jednocześnie dał mu pieniądze na wykup tego lokalu. Zastanawiam się czy akt notarialny jest ważny skoro wychodzi na to, że obydwoje z żoną poświadczyli nieprawdę i nie zapłacili. 

Teraz stowarzyszenie otrzymało mieszkanie o nieustalonym stanie prawnym.

Jak ktoś taki może być dopuszczony do kandydowania na prezydenta RP?

Nie lepiej zamiast pisać o tym samym 1000x , to przeanalizować sprawę zobaczyć gdzie doszło do popełnienia przestępstwa i złożyć zawiadomienie do prokuratury? Złożył ktoś w ogóle takie zawiadomienie czy tylko aferę medialna kręcą? 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

, a na moją wzmiankę o tym że wasza ukochana KO/PO zrobiła coś złego był odrazu atak z waszej strony

jakbyś nie wstawiał farmazonów, to nikt by się do Ciebie nie doczepiał. Co jak co, ale nie tolerujemy tutaj botów i fake newsów.

• Confused 1
Opublikowano
24 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

Jak mógł przekazać nie swoje mieszkanie :E 

Kurde która wersja kłamstwa to była bo już się gubię w tych wersjach xd

Dziś Gliński z pis w rmffm o 8.00 gadał przecież że to nie jego mieszkanie ale jego mieszkanie bez kluczy :E

Podawanie różnych, wzajemnie niespójnych wersji to celowe działanie PiSu. Jest to znana i skuteczna metoda rozmywania afer.

Dzięki temu w przestrzeni medialnej a tym samym w świadomości ludzi jest wiele wersji całej sprawy.

W efekcie ludzie nie śledzący szczegółowo polityki mają wrażenie że nie bardzo wiadomo o co chodzi.

Do tego faktyczna afera staje się nie jedną z 2 wersji(druga to byłaby jedna sprecyzowana linia obrony pisu) a jedną z kilku lub nawet kilkunastu.

Opublikowano
6 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Ja wiem, że nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku. Ba, wszyscy to wiemy. 

ALe piszemy w kontekście gościa srającego ruską propagandą i cytującego takie osoby jak Piotr Panasiuk. 

Widzę, że chciałeś napisać coś głupiego i się do mnie przy**** i udało ci się - napisałeś coś bardzo głupiego. I przy okazji pokazałeś, że jak widzisz politykę to ci się mózg wyłącza. 

Gdybyś miał choć trochę rozumu, i umiejętności czytania, to nie miałbyś problemu z wydedukowaniem tego, że w tym temacie to nie dotyczy tego jedynego przykładu. Ale Cóż. Wpisz sobie w wyszukiwarke. Dziwnym trafem to sie idealnie pokrywa z hołowniowo tuskową narracją - kto nie z nimi to za ruskimi! :rotfl2:

Co do wyłączania mózgu, to do dyskusji z tobą musi on rzeczywiście zejść na obniżone obroty, bo inaczej to nawet nie chciałoby mi się pisać

2 godziny temu, Umpero napisał(a):

Ale żeś sobie klakiernię uzbierał :lol2:

obraz.png

Kółeczko wzajemnej adoracji :E

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

A to oni tu wpadają raz na jakiś czas i wyzywają wszystkich w wątku, bo to co inni tu piszą nie jest zgodne z ich przekonaniami, ale nie mają odwagi konforntować tych przekonań z argumentami, czy to jednak Ty (i kilka innych osób - nota bene to zawsze pisowcy) robisz? ;) 

To by wychodziło, że to Ty jesteś politycznym klakierem :) 

My tu sobie dyskutujemy o poważnych sprawach. Stolik dla dzieci jest w wątku o Blackwell :rotfl2:

Już nie płacz, każdy w tym kraju wie, że jesteś najbystrzejszym z polaków

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Gdybyś miał choć trochę rozumu, i umiejętności czytania, to nie miałbyś problemu z wydedukowaniem tego, że w tym temacie to nie dotyczy tego jedynego przykładu. Ale Cóż. Wpisz sobie w wyszukiwarke. Dziwnym trafem to sie idealnie pokrywa z hołowniowo tuskową narracją - kto nie z nimi to za ruskimi! :rotfl2:

Co do wyłączania mózgu, to do dyskusji z tobą musi on rzeczywiście zejść na obniżone obroty, bo inaczej to nawet nie chciałoby mi się pisać

Fajne bzdury, ale nie pisz takich więcej, bo nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. 

Opublikowano
18 minut temu, voltq napisał(a):

Bardzo dobrze że to robisz problem jest w symetryzmie , jak PiS coś zrobi złego to 50 stron o tym piszecie non stop to samo , jak KO/PO i Rafał Trzaskowski zrobią coś złego to nie piszecie o tym , a na moją wzmiankę o tym że wasza ukochana KO/PO zrobiła coś złego był odrazu atak z waszej strony , wyzwiska , opcja ignore i tu nie chodzi konkretnie o ciebie tylko o wasze kółko wzajemnej miłości i adoracji 

Nie lepiej zamiast pisać o tym samym 1000x , to przeanalizować sprawę zobaczyć gdzie doszło do popełnienia przestępstwa i złożyć zawiadomienie do prokuratury? Złożył ktoś w ogóle takie zawiadomienie czy tylko aferę medialna kręcą? 

Bo tutaj o tusku źle mówić to niedobra jest, tutaj tylko pis i konfa złe. Lewica love

• Like 1
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Albo pisz merytorycznie albo nie pisz wcale. Z wycieczkami osobistymi idź na wykop. :) 

Ale to Pan dzwoni

image.thumb.png.f718b67b427add4f5e6714305e5fcb2a.png

Chociaż w sumie czemu ja miałbym oczekiwać rzetelnosci od takich osób...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Umpero napisał(a):

Sodomita czajkowski jak wygra wybory to wariantem rumuńskim trzeba anulować...

https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-ingerencja-w-wybory-spoty-bez-autora-i-akcja-demokracja-7156892271278624a

Gdybyś nie opatrzył tego newsa debilnym komentarzem "sodomita" i "czajkowski" to można by sensownie dyskutować, bo to jest skandal, że partia rządząca za pomocą fundacji zewnętrznych czegoś takiego się dopuszcza. I jak pisałem wcześniej - Trzaskowski nie dostanie mojego głosu w I turze. W drugiej, jeśli będzie alternatywą dla Nawrockiego - pewnie tak. 

Ale z kimś kto taką narrację prowadzi (sodomita o gościu, który ma żone od lat... i "czjakowski" bo za jego rządów wystapiła awaria) nie ma o czym, ani jak dyskutować, bo nie operujesz na poziomie logicznym, tylko na poziomie prymitywnych emocji. 

9 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ale to Pan dzwoni

Chociaż w sumie czemu ja miałbym oczekiwać rzetelnosci od takich osób...

My bad. Ale bronienie akurat tego osobnika, który cytuje Panasiuka pokazuje, że nie masz pojęcia o czym piszesz i chciałeś się do mnie przywalić po prostu. On zupełnie serio, nieironicznie, cytuje Panasiuka i ciągle powtarza główne punkty ruskiej propagandy (dyktator zełeński, Bucza to robota Ukraińców, starlinki kupisz na oLX etc.). 

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Gdybyś nie opatrzył tego newsa debilnym komentarzem "sodomita" i "czajkowski" to można by sensownie dyskutować, bo to jest skandal, że partia rządząca za pomocą fundacji zewnetrzncyh czegoś tkaiego się dopuszcza.

Zwróć uwagę swoim kolegom. Niejaki Kamilek ciągle tutaj lub w offtopie politycznym obraża polityków prawicowych.
Jak oni nabiorą trochę rozumu do głowy to inni też przestaną odbijać piłeczkę.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Umpero napisał(a):

Zwróć uwagę swoim kolegom. Niejaki Kamilek ciągle tutaj lub w offtopie politycznym obraża polityków prawicowych.
Jak oni nabiorą trochę rozumu do głowy to inni też przestaną odbijać piłeczkę.

Nie mam zielonego pojęcia kim jest "Kamilek". Poza kilkoma osobami nie znam tu nikogo z imienia.

W jaki sposób obraża? Z sensem? Czy z czapy jak ty Trzaskowskiego? :) 

1 minutę temu, skypan napisał(a):

Czy to nie jest już ten czas gdzie powinna interweniować Bruksela ?

Nie, dopiero po wyborach i tylko pod warunkiem, że będzie to russka ingerencja w wybory.  :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
3 minuty temu, Umpero napisał(a):

Niejaki Kamilek ciągle tutaj lub w offtopie politycznym obraża polityków prawicowych.

Ziomek, ty w co drugim poście obrażasz drugą stronę i dosrywasz się do kogoś?
image.png.7e1fd54aa3ce2d52ac55852859b54da6.png

image.thumb.png.876cfa0cb8007bbbdcec827dc575c9c6.png

image.thumb.png.1605253c9811fdd0f93d7210a5dbb074.png

Jak można być takim zaprzałym hipokrytą? Nie wstyd Ci?

• Upvote 3