Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Fatality napisał(a):

Jak mam krytykować kogoś, jeśli oddałem na niego głos?

To juz debilizm do kwadratu. Normalny wyborca PO widzi wady partii i normalnie o tym dyskutuje. Silniczki i wyborcy Pisu zadnych wad nie widza w swoich partiach i nie da rady z nimi rozmawiac.

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Też bym spierdalał na jego miejscu, na ten zaścianek nie ma ratunku.

Stonoga miał rację.

Ja się dziwię że jemu w ogóle jeszcze się chce w tym babrać skoro jest ustawiony do końca życia.

• Confused 1
Opublikowano

Wciąż podtrzymuję, że KO przegrała wybory wystawiając Rafała zamiast Radosława.

I nie, nie mówcie, że Radosław nie dostałby głosów zwolenników lewicy.

W pojedynku z kandydatem PiS-u dostałby.

Tak samo, jak Trzaskowski dostał głosy bardziej prawicowych wyborców obozu anty-PiS.

W Polsce jednak więcej jest ludzi o konserwatywnych poglądach i tych wahających się przyciągnął bardziej Nawrocki...

• Thanks 1
  • Upvote 9
Opublikowano
4 minuty temu, huudyy napisał(a):

Też bym spierdalał na jego miejscu, na ten zaścianek nie ma ratunku.

Stonoga miał rację.

Pretensje do KO, serio. Nikt tak nie zapracował na ich porażkę jak oni sami, przecież PiS praktycznie nic robić nie musiał. 

Wystawili słabego kandydata, sztab ciągle wpychał sobie kijek w szprychy i spadli z rowerka ponownie. Przegrać mając takie zasoby za sobą.... 

Jak już pisałem, mieli Sikorskiego, ale nieeeeee bo brzydal. 

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, ryba napisał(a):

Normalny wyborca PO widzi wady partii i normalnie o tym dyskutuje. Silniczki i wyborcy Pisu zadnych wad nie widza w swoich partiach i nie da rady z nimi rozmawiac.

W takim razie tu nie ma normalnych wyborców PO. Tzn pewnie są ale tutaj nie wiele piszą

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Kolego @raiders.
O co chodzi z tymi przedziwnymi spacjami w Twoim poście?

:P problemy techniczne .Nowe klawisze mechanicznie  raz spacja złapie podwójnie  ,raz w cale . Kwestia wyczucia i opanowania 

• Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, ryba napisał(a):

To juz debilizm do kwadratu. Normalny wyborca PO widzi wady partii i normalnie o tym dyskutuje. Silniczki i wyborcy Pisu zadnych wad nie widza w swoich partiach i nie da rady z nimi rozmawiac.

Ciekawe, bo jeszcze w realu normalnego wyborcy PO nie spotkałem. Na forum tym bardziej.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, Fatality napisał(a):

W takim razie tu nie ma normalnych wyborców PO. Tzn pewnie są ale tutaj nie wiele piszą

Przecież krytykujemy KO i Tuska od dawna. Za to co i jak robią oraz to czego nei robią.

A że nie tolerujemy kłamstw i propagandy to już Twój problem. 

• Upvote 3
Opublikowano
9 minut temu, huudyy napisał(a):

Czyli Ty z tych fanatyków, że jak na kogoś oddasz głos to nie masz prawa krytykować. Zajebista logika :E 

To się nazywa nie bycie hipokrytą. Jeśli mój głos został oddany na kandydata X, to jaki byłby sens jechać po nim 1-dnia? Inną kwestią, jeśli krytykujesz bo nie spełnił oczekiwań. Ale ja już wiem, że ani jeden ani drugi by nie spełnił oczekiwań. 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Przecież krytykujemy KO i Tuska od dawna. Za to co i jak robią oraz to czego nei robią.

A że nie tolerujemy kłamstw i propagandy to już Twój problem. 

Tak krytykujecie tuska ze siejecie klamstwa i propagande :hihot:

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Kłamstwo. PIS jest dalej bity 24/7, w przypadku PO to jest co najwyżej "no szkoda, jestem zawiedziony że nie spełniają obietnic".

Do tego jad na konfe 24/7, która nigdy nie rządziła

Edytowane przez Fatality
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
23 minuty temu, huudyy napisał(a):

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2294163,1,neonazista-wsrod-kumpli-nawrockiego-to-juz-nie-problem-wizerunkowy-to-katastrofa.read

Oprócz tego, że zadaje się z człowiekiem, który tydzień czasu przetrzymywał kobietę przyczepioną kajdankami do kaloryfera

https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/byl-czlonkiem-gangu-sutenerow-zostal-skazany-za-porwanie-uciekl-do-dubaju-co-laczy-wielkiego-bu-z-karolem-nawrockim-st8265608

Zasadniczo tak, ma też takie właściwości. Tyle, że jest legalna

ja Ci dałem dowody na moje tezy, a Ty? Jedyne co robisz to odbijasz piłeczkę, bo Ci dupa pęka, że wybrałeś kogoś takiego.

A może nie pęka, i dumny jesteś? W sumie raczej to drugie, zwykle ludzie którzy jarają się takimi zachowaniami, to zwykle też raczej nie wstydzą się tego.

To taka sama skala dowodow jak zdjecie Trzaskowskiego z pedofilem. Ani razu nawet tego nie przytaczalem bo to i to nie nalezy do najbardziej lotnych argumentow

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Fatality napisał(a):

Kłamstwo. PIS jest dalej bity 24/7, w przypadku PO to jest co najwyżej "no szkoda, jestem zawiedziony że nie spełniają obietnic" 

Fajna bzdura, ale bzdura.

To, że krytykujemy KO/TD/L nie jest powodem, aby zapomnieć o krytyce PiS i rozliczeniu ich za to co robili. Może wyborcy tacy jak ty mają pamięć złotej rybki i już zapomnieli co się działo przed w latach 2015-2023, ale ja nie.

Dlatego właśnie krytykuję zarówno Tuska, jak i PiS i do tego jeszcze Konfederację, bo to światopoglądowi zamordyści. No i Brauna, bo to idiota.

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galakty napisał(a):

Pretensje do KO, serio.

Też mam, uwierz mi na słowo, ale bardziej boli mnie to, że ludziom taka przeszłość nie przeszkadza. Prawdziwy polish dream, od kolegi sutenera do prezydenta.

5 minut temu, MarcoSimone napisał(a):

Ciekawe, bo jeszcze w realu normalnego wyborcy PO nie spotkałem. Na forum tym bardziej.

o ciekawe, mam to samo zdanie, ale o osobach wyznających prawo i sprawiedliwość albo grzesia brązowego.

4 minuty temu, Fatality napisał(a):

To się nazywa nie bycie hipokrytą. Jeśli mój głos został oddany na kandydata X, to jaki byłby sens jechać po nim 1-dnia?

to się nazywa robienie fikoła za fikołem. Idź być dalej "bezstronnym niekrytykiem"*

2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

To taka sama skala dowodow jak zdjecie Trzaskowskiego z pedofilem. Ani razu nawet tego nie przytaczalem bo to i to nie nalezy do najbardziej lotnych argumentow

Chcesz powiedzieć, że POŚWIADCZENIE ZA NEONAZISTĘ z wyrokiem to jest to samo co randomowe zdjęcie z człowiekiem, który podawał się za wyborcę? Czy Ty naprawdę nie widzisz jakie zaprzeczenie uprawiasz?

Edytowane przez huudyy
  • Confused 1
  • Upvote 2