Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, galakty napisał(a):

To tylko świadczy jak niski poziom edukacji mamy xD 

Większość to politologia i psychologia pewnie :E 

Wszystkie juleczki i oskarki po kulturowznastwie ukrainistyce lub innych nic nie wartych kierunkach mają się za wielce wykształconych i głosują na postępowe KO :)

Taka z nich inteligencja jak koziej...

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

Nie zmienia to faktu, że teraz:
a) nie przepłacam

b) płacę mniej niż płaciłem za PiSu

c) Orlen nie korzysta ani z zasobów strategicznych, ani nie robi sztucznych awarii - a paliwo i tak jest poniżej 5,50 :E

Lepsze to niż tylko podstawowe.

Za PISu w 2020 tankowałem poniżej 4zł :)

Opublikowano
4 minuty temu, galakty napisał(a):

To sprawdźmy przychody Orlenu wtedy i teraz :E 

nie wiem czy chcę, żeby monopolista naftowy robił przychody na mnie.

ej chłopy, tak narzekacie na te Julki po socjo, a wy co kończyliście? Prawo, medycynę czy IDZD? pdk

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, galakty napisał(a):

Gdyby nie wywiady z Tuskiem, ziemniaki w DPS i strach Trzaskowskiego pod postacią ataków na Mentzena/PiS to by spokojnie wygrali. Jeszcze miesiąc temu nikt nie wierzył w wygraną Nawrockiego xD I ta przedwczesna radość po exit pollu, matko bosko przecież to samozaoranie level max xD

Dajcie w końcu spokój z tymi ziemniakami itd bo to jakieś wpadki nie mające tak dużego przełożenia na wynik wyborów. Problemem jest komunikacja rządu z obywatelami o czym się mówi od 18 miesięcy i póki co nic, jak krew w piach. Powtarzam, na samym programie SAFE moźna to było wygrać i ugrać dodatkowo dwie rzeczy:

- Zbudować wizerunek obecnego rządu jako tego, który dba o bezpieczeństwo Polaków

- Zbudować wizerunek UE jako pozytywnej instytucji

Dlaczego to my musimy o tym myśleć a nie ci którym płacimy?

Edytowane przez Kris194
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

ej chłopy, tak narzekacie na te Julki po socjo, a wy co kończyliście? Prawo, medycynę czy IDZD? pdk

Elektronikę, na najlepszej technicznej wyższej uczelni w Polsce :)

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano
5 minut temu, huudyy napisał(a):

Nie zmienia to faktu, że teraz:
a) nie przepłacam

b) płacę mniej niż płaciłem za PiSu

c) Orlen nie korzysta ani z zasobów strategicznych, ani nie robi sztucznych awarii - a paliwo i tak jest poniżej 5,50 :E

Skoro tak się czepiasz ceny paliwa 3 lat temu, łap:

image.png.38d6a817b4ac735df557d3bd077917c6.png

• Upvote 1
Opublikowano
17 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Jak chcą, niech zrobią nowe wybory. Może zagłosuję na Brauna, chłop lubi ganiać z gaśnicą, to może zostanie strażakiem, kto wie. Przy okazji nie będzie bezpłatnych studiów jak to zapowiadał taki jeden z Konfy, po co ktoś ma być po studiach, im głupszy naród tym lepszy, widać to po Tik Tokach itd., takim lepiej się manipuluje, "rządzi", jak to się mawia mierny ale wierny. :E

Mi to akurat już wszystko jedno.

Mi też. Ustawiony w miarę jestem, żyje się spoko. Niby właśnie szkoda młodych ale skoro sami teog chcą? Szczęść boże!

• Upvote 5
Opublikowano
38 minut temu, Kris194 napisał(a):

Dlaczego będąc bombardowanym dziesiątkami reklam dziennie, informacji od własnego rządu muszę gdzieś szukać?

Sam sobie odpowiedziałeś w tym poście na zadane końcowe pytanie. 

Rząd tworzą dzieci wiatru i kurzu - czytaj TUMANY 😀

Opublikowano
27 minut temu, TheMr. napisał(a):

Hahah. Konfederacja i ich wyborcy porobieni. Po jednym dniu niczym panny w Grand Hotel. 

A można było wykoleić i PiS i PO przy obecnym kursie ale refleksji nie będzie. Ba, kuce nigdy nie zrozumieją jaki był cel kanału Zero. Brawo, sami się ograliście...

• Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

ON :)

Średnia cena w 2020 roku była na poziomie 4.43 zł za litr.

W ciągu 2020 roku ceny paliw podlegały wahaniom, osiągając najniższe poziomy szczególnie w okresie wiosennym, kiedy wpływ pandemii na rynki był najsilniejszy.

Podziękuj covidowi.

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Wydział Filologii Polskiej i Klasycznej, specjalność film i kultura audiowizualna. Miałem w planach wydział operatorski w łódzkiej filmówce, nawet praktyki zaliczyłem u nieżyjącego już profesora Karabasza, jednak życie plany zweryfikowało ;) Taki to ze mnie artysta, któremu czasem się w necie ulewa frustracja :D Studia wybrałem z pełną świadomością: lekko nie będzie. Nie przepracowałem w sumie ani godziny w zawodzie, ale nie czas i miejsce na kontynuację tego wątku.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, crush napisał(a):

Ludzie z wykształceniem za PO, bez wykształcenia za PiS. :E

Mężczyźni za PiS. Kobiety za PO. 

Naoglądały sie Opowieści Podręcznej 🤣

Faceci w sumie też :E

Edytowane przez michasm
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Crew 900 napisał(a):

Średnia cena w 2020 roku była na poziomie 4.43 zł za litr.

W ciągu 2020 roku ceny paliw podlegały wahaniom, osiągając najniższe poziomy szczególnie w okresie wiosennym, kiedy wpływ pandemii na rynki był najsilniejszy.

Podziękuj covidowi.

I co? Tak samo moge powiedzieć, że można w 2022 podziękować atakowi kacapów :)

Który argument teraz jest inwalidą?

Opublikowano
27 minut temu, galakty napisał(a):

To ciekawe jak on będzie chciał wygrać wybory w 2027... zamiast grać na rozpad KO to odrzuca głosy prawicy, mądre. 

Wie, że akurat tu wygra ze spokojem, betonowy elektorat zrobi swoje. Zmęczony już elektorat KO pewnie nie powali frekwencją. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kris194 napisał(a):

Patrząc na twoje posty to raczej co najwyżej jakaś WSRH - Wyższa Szkoła Robienia Hałasu.

Jesteś jedną z tych osób na forum, które prezentują totalne intelektualne nic- także pozwól, że zachowam sobie twoje kolejne peplanie głęboko gdzieś :)

Ale miło, że dupka zapiekła, oskarku

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

I co? Tak samo moge powiedzieć, że można w 2022 podziękować atakowi kacapów :)

Który argument teraz jest inwalidą?

Nie wiem dlaczego chcesz dziękować jak wtedy ceny gwałtownie poszybowały w górę.

Opublikowano
Teraz, trepek napisał(a):

Samogłoski na AGH?

Nie powiem :E Wybacz, ale nie przywykłem do dzielenia się publicznie jakimikolwiek informacjami o sobie. Tym bardziej w takim dziwnym gronie odklejeńców jak tu

Teraz, Crew 900 napisał(a):

Nie wiem dlaczego chcesz dziękować jak wtedy ceny gwałtownie poszybowały w górę.

Mogę źle nawiązać, bo nie czytalem Twoich poprzednich wypowiedzi, ale...

Ale przecież jak spadała to wina covidu a jak rosła to wina pis-u :lol2: